Wie is het

Wie is het quizvragen over beroemde personen

Met pubquiz vragen over BN-ers, acteurs & actrices, muzikanten, politic, influencers en nog heel veel meer.

Herken jij de persoon als die getekend is, als het om een jeufdfoto gaat, een face mashup of je enkel een paar hints krijgt?

1. Van wie is dit een jeugdfoto?

2. Van welk cartoon-karakter is deze stem?

Peter Griffin (Bekend van de serie Family Guy)

3. Welke beroemdheid wordt hier verbeeld?

4. Welke beroemde actrice wordt er hier geïmiteerd?

5. Welke 2 actrices zie je hier?

 

7. Wat zijn de echte namen van deze beroemde personen?

Koppel de letters aan de cijfers! Noteer als: ABCD

1 – Carlos Irwin Estevez. 2 – Eric Marlon Bishop. 3 – Maurice Micklewhite. 4 – Peter Gene Hernandez

DCBA

8. Wie hoor je zingen in dit fragment?

9. Van wie is deze quote?

A – Jordan Belfort. B – Richard Branson. C – Steve Jobs. D – Elon Musk

Andere quizvragen spelen

Kies de quizronde die je wil spelen

Speel De Andere Quiz met de ronde Wie is het

De ronde Wie is het is over het algemeen een heel brede ronden. Er komen simpelweg foto's of filmpjes langs van bekende Nederlanders, internationale grootheden, acteurs, zangers, politici, topsporters, en zo voorts. Ook proberen we regelmatig te verrassen met personages uit films, series en sprookjes.

Weet jij nog wie Kapitein Haak speelde in de film "Hook" uit 1991?

We vinden het altijd een uitdaging om in de ronde ook te vragen naar enorm bekende mensen, maar op zo'n manier dat het toch een lastige vraag is. Dit kan bijvoorbeeld door een tekening te laten zien van een bekende filmster, door een jeugdfoto te tonen van politicus, of door te vragen naar een zanger van een bepaalde band.

Wie is het, gaat dat alleen over BN-ers?

Bij wie is het denken veel mensen aan het spel waarbij allemaal kaartjes moeten worden omgedraaid. Zo moet je er uiteindelijk achter komen wie van de mensen er op het kaartje staan. Binnen De Andere Quiz willen we gewoon graag weten wie het is, maar dan wel vooral ook op een leuke manier.

Wie is het

Wanneer het mogelijk is voegen we leuke filmpjes toe met een grote dosis humor. Ook hebben we wel eens een heel bekende quote in de ronde, waarbij we dan willen weten wie dit ooit als eerst gezegd heeft. Als laatste kiezen we er ook wel eens voor om een speech te laten horen van een heel bekend persoon op een heel bekend moment. Weet jij nog wie het is die aan het woord is?

De Andere Pubquiz met Wie is het bestellen

Onze pubquizzen worden erg goed ontvangen in Nederland en België. Het is zelfs mogelijk om zelf een pubquiz te maken uit de quizrondes in ons archief. Natuurlijk mag de ronde Wie is het niet ontbreken, waarin we natuurlijk weer 10 nieuwe vragen voor u bedacht hebben.

Wanneer u interesse hebt horen we het graag. Stuur ons dan een bericht via het contact formulier zodat we snel met u in contact kunnen komen. Onze pubquizzen worden gepresenteerd door ervaren presentatoren die het erg leuk vinden om de pubquiz met u te komen spelen. Ze nemen ook een mooie beker mee voor het winnende team!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *