Waar is het

Quizvragen waar is het & geografie

Waar is het kaapstad gegrafie

1. Welke stad is dit?

2. Welke stad is dit?

Geografie waar is het zee

3. Hoe heet deze zee?

4. Van welk land is dit het volkslied?

Waar is het geografie fabeltjeskrant

5. In welk land wonen deze figuren?

6. In 1912 zonk de Titanic na een botsing met een ijsberg. Naar welke stad was het schip op weg voordat het mis ging?

Waar is het menselijk lichaam geografie

7. Waar zit de galblaas?

Bij de letter C

8. Welke stad is dit?

Waar is het Zuid-Amerika geografie

9. Welk land is dit?

10. Aan hoeveel landen grenst Duitsland?

Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Polen en Denemarken. Dus 9 landen in totaal.

Andere quizvragen spelen

Kies de quizronde die je wil spelen

Speel De Andere Quiz met leuke geografie vragen in waar is het!

Met De Andere Quiz maken we pubquizzen met een grote dosis multimedia. Ook in de ronde Waar is het zitten veel leuke filmpjes verwerkt die vaak te maken hebben met geografie. Soms gebruiken we ook muziek van bijvoorbeeld volksliederen, of liedjes over steden en landen.

Het is de uitdaging om naast geografie ook ander soort vragen te stellen die iemand wellicht niet verwacht. Zo stellen we ook wel eens de vraag waar in het menselijk lichaam een bepaalde spier of bot zich bevindt. Ook kiezen we regelmatig voor fictieve steden en landen afkomstig uit films of series. Op deze manier blijft ook deze pubquiz ronde de spelers verrassen en zal niemand zich ook maar één moment vervelen.

Waar is het geografie

Drones met geografie en waar is het vragen

De nieuwste technieken worden ook ingezet waar dit mogelijk is. Zo gebruiken we regelmatig beelden van drones boven steden. Het is veel moeilijker om vanuit een drone te herkennen waar u bent, dan wanneer we gewoon een landkaartje laten zien. We zitten niet meer op de basisschool, dit is 2019 mensen.

Geniet van waar is het en meer geografie bij De Andere Quiz

Bij onze bedrijfsuitjes spelen we meestal 6 rondes waardoor de pubquiz ongeveer ander half uur duurt. Korter of langer kan echter ook wanneer dit gewenst is. We maken deze pubquizzen altijd op maat zodat de quiz goed past bij de groep waar we mee gaan spelen.

Het is ook mogelijk om de quiz zelf samen te stellen als u dat wenst!

Ook voegen we graag een bedrijfsronde toe met vragen over uw collega's, een afscheid nemende directeur of de koffie jufvrouw die toevallig jarig is. Wanneer u houdt van geografie stoppen we de ronde Waar is het er natuurlijk ook in.

Wilt u De Andere Quiz boeken voor uw evenement? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw teamuitje!