Vakantiequiz

Vakantiequiz met leuke filmpjes

Vakantiequiz: Luid de zomer in met deze hilarische pubquiz!

Kijkt u ook zo uit naar de vakantie? Wilt u nog een bedrijfsuitje doen om alvast in zomerse sferen te komen? Zoekt u naar een avond met een zomers sfeertje waarbij veel gelachen kan worden? Kies dan voor De Andere Vakantiequiz!

Op vakantie met de vakantiequiz

De Andere Vakantiequiz is de pubquiz waarbij u direct zin krijgt om op vakantie te gaan. Doordat de quiz flink is aangekleed met multimedia zult u zich geen moment vervelen en gaat de zon bij uw uitje direct feller schijnen. Zoals je kan verwachten bij een vakantiequiz komen er heel veel zomer hits voorbij. Ook hebben we een aantal hilarische filmpjes van vakantiegangers. Verder komen er ook veel foto’s voorbij van beroemde vakantiebestemmingen.

Onderdeel van de vakantiequiz: De Zomerronde

Wanneer de quiz van start gaat belanden we in de zomerronde. Eerst gaan we van start met een lied over de bekendste badplaatsen van Nederland. Verder hebben we het bijvoorbeeld over cocktails. Ook komt het barbecue seizoen aan bod en hebben we aandacht voor een griezelige zomerfilm.
Vervolgens spelen we de fragmenten ronde. Net als alle andere quizzen die wij maken is dit een van de rondes waar het meest om gelachen gaat worden. Omdat alle vragen in deze ronde gaan over de filmpjes die we vooraf tonen is het erg belangrijk dat er goed wordt opgelet tijdens deze ronde. Ook deze filmpjes hebben natuurlijk allemaal weer een link naar de zomer, op reis gaan of vakantie vieren.

De fragmenten ronde is een gegarandeerd succes, u zult echt helemaal in een deuk liggen om de filmpjes in deze ronde!

Vakantiequiz, op reis met de pubquiz
Als laatste ronde voor de pauze spelen we de ronde Waar is het. We vragen naar beroemde vakantie eilanden. Ook komen er natuurgebieden voorbij die veel bezocht worden door mensen op reis. Daarnaast denken we ook aan die plaatsen die populair zijn onder de stedentrips.

Zomerhits in de muziekronde van de vakantiequiz

Wanneer de pauze voorbij is gaan we aan de slag met de muziekronde. Zoals verwacht komen hier natuurlijk een aantal flinke zomer hits voorbij. Maar deze pubquiz zou natuurlijk niet De Andere Vakantiequiz heten als we geen alternatieve muziek zouden aanbieden. Daarom hebben we gekozen voor een hilarische Mama appelsap. Ook is er een lied waarvan je de titel moet raden door enkel naar een dans te kijken. Verder hebben we een aantal hilarische covers voor u klaar staan.

De vakantieronde

In de vakantie ronde komen ook de bekendste vakantiegangers van Nederland voorbij. Zeg maar de grootste feestbeesten van ons land...

Daarna is het eindelijk tijd voor de vakantieronde. Eerst komen we bij een filmpje van een man uit die iets te veel weg droomt op vakantie. Daarna maakt een man een catastrofale blunder in het vliegtuig bij het opbergen van zijn handbagage. Als laatste ronde hebben we gekozen voor de bliksem ronde. In deze ronde laten we beelden zien die gemaakt zijn met drones van tien enorm populaire vakantiebestemmingen van over de hele wereld. Herken jij de grootste culturele trekpleisters ter wereld van bovenaf?
Vakantiequiz met muziek
Ook spelen we na elke ronde een bonusvraag waar de vlaggetjes aan bod komen. Wanneer u als eerst het juiste antwoord weet mag u aan ons rad draaien. Zo kan het zo maar gebeuren dat u een team uit mag kiezen die een punt in mindering krijgt…
Al met al hebben we een enorm leuke quiz voor u klaar staan waarbij erg veel gelachen zal worden. De sfeer zal er goed in zitten door de vele leuke filmpjes, de heerlijke muziek en de creatieve vragen.

De Andere Vakantiequiz bij uw evenement

We spelen De Andere Vakantiequiz graag bij u op locatie. Maar het kan ook bij een van de evenementenlocaties waar wij mee samenwerken. Onze presentator neemt ook een flinke beker voor het winnende team. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons via het aanvraagformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de details verder met u af te stemmen of de quiz definitief in te plannen.

Vakantiequiz, de rondes:

Zomer
In de ronde zomer gaan we naar het strand, hebben we het over strandkleding, films en uiteraard de BBQ!
Fragmenten
In de fragmentenronde komen hilarische filmpjes voorbij die iets te maken hebben met op vakantie gaan waarbij het vooral belangrijk is dat je goed op let wat er gebeurt in de filmpjes!
Waar is het
In de ronde Waar is het komen diverse vakantiebestemmingen voorbij, weet jij wat de warmste plek is om op vakantie te gaan?
Muziek
In de ronde muziek richten we ons natuurlijk voornamelijk op vakantiehits. Niet alleen die van de afgelopen jaren, maar ook hits van een tijdje terug en met een flinke knipoog uiteraard.... 🙂
Vakantie
In de vakantieronde hebben we het over stedentrips, vliegreizen en natuurlijk de bekendste vakantiegangers van Nederland!
Bliksem
In de bliksemronde bekijken we 10 bekende vakantiebestemmingen met drones vanuit de lucht waarbij het de vraag is of jij ze kan herkennen...