fbpx

Teamuitje

Uitjes met De Andere Quiz

Themaquizzen voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of familie uitje!

Omdat u geen saaie quiz wilt spelen kies u voor De Andere Quiz. Daardoor bent u verzekerd van een pubquiz vol met humor, leuke filmpjes en muziek. Bovendien kan je hier zelf een eigen quiz samenstellen!
Waarom kies u niet voor De Andere Muziekquiz?  Zoals al onze pubquizzen zit de muziekquiz bomvol met leuke filmpjes en muziek fragmenten. Ook leuk als je geen muziek kenner bent!
Net als in de andere pubquizzen komen in De Andere Sportquiz enorm leuke filmpjes langs. Niet alleen bijzondere hoogtepunten, maar ook bloopers en veel diverse sporten!
Ook in de Andere Vakantiequiz speelt muziek een grote rol. Wanneer de vele vakantie hits afgespeeld worden komt men al snel in zomerse sferen. Al met al het ideale bedrijfsuitje voor het begin van de zomer!
Kom in kerstsferen met De Andere Kerstquiz. Uiteraard mag de muziek van Wham! en Mariah Carrey niet ontbreken. Ook andere feestdagen komen aan bod, een terugblik op het afgelopen jaar en dit alles aangekleed met flink wat leuke filmpjes!
Doordat De Belgische editie grotendeels gemaakt is door onze Belgische collega krijgt u echt een typisch Belgische quiz. Ook bij deze quiz is veel gebruik gemaakt van de leukste filmpjes uit ons archief.
Aangezien veel mensen bier drinken bij het spelen van De Andere Quiz leek ons de combinatie met een Bierproeverij vrij logisch. Daarnaast is dit een geweldige combinatie voor uw bedrijfsuitje of de vrijdagmiddag borrel. Daarmee is dit het beste van 2 werelden met een grote dosis humor!
Bedrijfsuitje pubquiz

Kies bij uw familie uitje, teamuitje of bedrijfsuitje voor deze hilarische pubquiz!

Geen eentonige pubquiz met alleen maar lastig kennisvragen. Maar een bedrijfsuitje vol entertainment en met een grote dosis humor!
• Ook graag een bedrijfsuitje plannen waar iedereen goed aan mee kan doen?
• Wil je een leuk uitje dat ook gewoon door gaat bij slecht weer?
• Vind je het belangrijk dat de collega’s ook eens een keer goed kunnen lachen met elkaar?
Daarom moet u kiezen voor een bedrijfsuitje met De Andere Pubquiz! Omdat bij De Andere Pubquiz humor, creativiteit en toegankelijkheid centraal staan. Terwijl het vaak bij een pubquiz een eentonige triviant avond is hebben we De Andere Pubquiz juist bedoeld als een quiz die heel toegankelijk is. Daarom zal er veel gelachen worden om alle leuke filmpjes en creatieve vragen. Bovendien is iedereen natuurlijk in de race om de beker te winnen!
Daarnaast gaat het niet alleen puur om feitenkennis maar je kunt ook punten halen door heel goed op te letten op alle hints die voorbijkomen in de filmpjes. Maar ook door op een andere manier te denken dan anderen…

Het bedrijfsuitje dat voor iedereen leuk is!

Zoals gezegd worden onze bedrijfsuitjes gekenmerkt door het gebruik van heel veel multimedia. Daarnaast gebruiken we actuele onderwerpen, een grote dosis humor en de nodige creatieve vragen. Ook stoppen we in elke ronde vragen voor een variërend publiek. Jong en oud, man en vrouw en voor hoog en laag opgeleid personeel. Die ene collega weet misschien alles over films en televisie fragmenten, een ander gaat helemaal los bij de ronde Waar is het. Maar wellicht is er ook een erg muzikaal personeelslid die alle liedjes van de radio uit volle borst mee kan zingen. Ten slotte zeggen we niet voor niets dat dit de pubquiz is die voor iedereen leuk is!
Bij onze teamuitjes gebruiken we het beste materiaal dat de afgelopen 4 jaar geproduceerd is voor onze maandelijkse horeca quizzen. Daarnaast worden we ingehuurd voor kleine en grote groepen. Van vrijgezellenfeesten van 12 personen, teamuitjes met het voetbalteam, familie uitjes met een mannetje of 50 tot bedrijfsuitjes met meer dan 200 personen. Samengevat: alles is mogelijk!

Het bedrijfsuitje met veel leuke filmpjes

Elke ronde bevat meerdere filmpjes, muziek en/of geluid fragmenten, zoals je kunt zien in onze voorbeeld pubquiz. Bovendien gebruiken we het beste materiaal van televisie en internet als introductie bij onze quizvragen. Daardoor zorgen de leuke filmpjes voor een goede sfeer waarbij veel gelachen wordt. Ook teams die niet bovenaan eindigen hebben over het algemeen een grote glimlach op het gezicht.
Lachen met bedrijfsuitjes van De Andere Pubquiz

Professionele presentatoren bij onze bedrijfsuitjes

We werken met twaalf presentatoren verspreid over Nederland en België. Daarnaast hebben onze presentatoren veel ervaring als presentator en/of entertainer. Zodoende zijn ze heel enthousiast, weten ze hoe ze een goede sfeer creëren en passen ze zich moeiteloos aan op de situatie en samenstelling van de groep.

Interactieve vragen

Nadat een ronde gespeeld is komt er een bonusvraag waarbij de vlaggetjes gebruikt worden. Daarna mag het team dat het antwoord als eerst weet aan het rad draaien. Vervolgens mag er dan mogelijk een ander team gekozen worden dat 2 strafpunten krijgt…
Veel humor bij bedrijfsuitjes met De Andere Quiz

Getest met kritisch publiek

We testen al onze quizzen met een testpubliek. Deze groep mensen is uiterst kritisch en we zijn blij dat we ook een docent Nederlands in de groep hebben. Zodoende is dit ook de basis voor de quizzen bij onze uitjes.

Quiz op maat voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of familie uitje!

Voor elke groep maken we een quiz op maat. Bovendien horen we graag wat de samenstelling van de groep is zodat we daar rekening mee kunnen houden. In de eerste plaats denken we dan aan de gemiddelde leeftijd. In de tweede plaats of er meer mannen of vrouwen komen. Als laatste houden we rekening met het niveau van de groep en of er specifieke interesses zijn. Ook vinden we het erg leuk om de quiz persoonlijk te maken met vragen over collega’s.

Pubquiz voor het bedrijfsuitje zelf samenstellen

Ook is het mogelijk om zelf je eigen pubquiz samen te stellen uit onze bestaande quizrondes! We hebben enorm veel rondes gemaakt waardoor de keuze erg groot is en bijna elk onderwerp wel gedekt is. Ook hebben we een pagina gemaakt (zelf samenstellen) waar alle rondes staan welke gekozen kunnen worden. Wanneer er een onderwerp ontbreekt horen we het graag en kunnen we deze mogelijk toevoegen aan het assortiment.
caret-down caret-up caret-left caret-right
Achmea 25 personen
De Andere Quiz 
Verrassend leuk!
Brasserie de Buren 33 personen
De Andere Quiz 
Onwijs gezellig met een huiselijke sfeer. Echte teambuilding. Je gaat anders met elkaar om dan op het werk!
GB Lijsten 30 personen
De Andere Quiz 
Verrassend, veel interactie en heel erg leuk. Quiz master was lekker ad rem!
Adjust Consulting 30 personen
De Andere Quiz 
Uiteindelijk wordt je toch bloed fanatiek!

Alles is mogelijk bij onze familie uitjes, bedrijfsuitjes en teamuitjes!

90 minuten entertainment
De Andere Quiz duurt ruim ander half uur. Uiteraard is het geen probleem om de quiz in te korten of zelfs uit te breiden als dit beter in uw programma past.
Gevarieerde onderwerpen
Van sport tot muziek, tot films, boeren, vakantie, je kan het zo gek niet verzinnen. We passen de pubquiz aan op uw gewenste onderwerpen!
Standaard veel multimedia!
Elke ronde staat vol met de nodige multimedia en muziek. Heb je niet gewonnen? Je hebt in ieder geval wel een top-avond gehad!
Een eigen bedrijfsronde
Ook een ronde over het bedrijf, de afdeling, de vereniging, et cetera behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben we alleen wel wat input nodig!
Locatie voor het bedrijfsuitje
In ons netwerk hebben we veel evenementenlocaties. We zoeken graag naar de geschikte locatie voor uw evenement inclusief borrel en/of diner.
Ook voor grote groepen!
We hebben onze pubquiz gespeeld voor kleine en grote gezelschappen. Een bedrijfsuitje met meer dan 200 personen is voor ons geen enkel probleem!

Evenementenlocaties waar we mee samenwerken voor onze bedrijfsuitjes

Wanneer u een locatie zoekt voor uw teamuitje in Groningen dan hebben we de ideale locatie voor u. Ten eerste op de eerste etage: Eerst een kleine zaal tot 15 personen en daarna een grote zaal tot 100 personen. Ook is er een kleine bar tot 30 personen voor bijvoorbeeld een familie uitje.
Zodoende biedt Time-Out groepen tot 150 personen diverse opties welke makkelijk gecombineerd kunnen worden met De Andere Quiz!
Link: Grandcafé Time-Out
Wanneer u een locatie zoekt in het midden van het land voor een leuk uitje, denk dan aan de Soester Duinen. Er is voldoende parkeer gelegenheid direct voor de deur.
Bovendien zijn de  negen zalen van De Soester Duinen overal op ingericht. Waardoor alle opties aanwezig zijn om De Andere Quiz bij uw teamuitje te combineren met een diner, vergadering of feestavond!
Link: De Soester Duinen
House of Watt beschikt over meerdere zalen voor kleine en grote uitjes tot wel 500 personen.
Daarnaast is er ook een groot café met de mogelijkheid om De Andere Quiz te combineren met een borrel, feest, diner, walking dinner of een uitgebreide lunch.
Link: House of Watt
Solbeach zit aan de boulevard in Scheveningen en is dé locatie om De Andere Quiz te spelen met een heerlijke Barbecue!
Wanneer u een locatie zoekt voor in de zomer dan moet u zeker denken aan Solbeach. In het bijzonder door de locatie direct aan het strand is dit de ideale locatie voor een bedrijfsuitje met een hilarische quiz en tal van andere opties.
Link: Solbeach
Bijvoorbeeld een High tea, genieten van de natuur, actief recreëren, cultuur opsnuiven, rust vinden, feest vieren, logeren. Anders gezegd, alles  kan bij Theehuis Mon-Chouette!
Verder wordt snel duidelijk dat gastvrouw Hillie houdt van deze plek en de omgeving. Al met al een prachtige locatie om een leuk uitje met De Andere Quiz te spelen!
LInk: Mon-Chouette
We hebben al veel leuke uitjes gehad in de Heerenzaal van De Heeren van Maarssen en dat is altijd goed bevallen.
De zaal kan geheel naar wens worden ingericht met tafels en stoelen, of een staande opstelling, de service staat hoog in het vaandel!
Link: De Heeren van Maarssen

Bij Bobs Party & Events kunt u terecht voor kleine en grote bedrijfsuitjes en zijn er twaalf zalen die enorm in stijl variëren.

Vanwege de samenwerking met Bobs kunnen we u alles aanbieden inclusief borrel en diner, zelf een uurtje bowlen is een mogelijkheid!

Link: Bobs Party & Events

Beachclub Sunrise heeft drie zalen en een boardroom die uitkijken over het water van Aquabest.
Uiteraard is uw teamuitje hier ook goed te combineren met bijvoorbeeld een barbecue.
Link: Beachclub Sunrise
Bij Café Koos kunnen we De Andere Quiz aanbieden in combinatie met diner, maar ook in combinatie met een bootreis.
Café Koos is partner van Rondvaart Zwolle. Hierdoor kunnen we de leukste pubquiz van Nederland aanbieden in combinatie met een rondvaart, waarna we afsluiten bij Café Koos met een borrel of diner!
Links: Café Koos | Rondvaart Zwolle
0 Shares
Share
Share
Pin
Tweet
De Andere Quiz

FREE
VIEW