fbpx

Sportquiz

Sportquiz met filmpjes en hoogtepunten

De Sportquiz die leuk is voor iedereen die iets met sport heeft!

Op zoek naar een leuke sportquiz met veel bijzondere hoogtepunten uit de sportgeschiedenis? Wil je een sportquiz spelen die leuk is voor de sportliefhebber, maar ook voor iemand die alleen naar het Nederlands elftal kijkt op een groot toernooi? Wil je graag een avond vol entertainment waar heel veel gelachen wordt?
Kies dan voor De Andere Sportquiz!

Een sportquiz die heel anders is

De Andere Sportquiz is echt een hele andere sportquiz dan u waarschijnlijk gewend bent. In het bijzonder omdat er niet alleen maar vragen uit de sportgeschiedenis voorbij komen. Daarnaast is deze sportquiz heel toegankelijk opgezet. Zo stellen we veel vragen over sporten die niet altijd op televisie in de schijnwerpers staan. Ook worden alle rondes ondersteund met heel veel leuke filmpjes van sporthoogtepunten, maar natuurlijk ook een aantal flinke bloopers en supporters die door het lint gaan.
We starten De Andere Sportquiz met de wintersport ronde. Zoals de naam al doet vermoeden komen er in deze ronde sporten voorbij zoals schaatsen, skiën en curling. Maar kent u ook nog die film van dat bobslee team uit Jamaica?

Weet jij welke speler ontbreekt in de opstelling van het Nederlands elftal in de WK finale van 2010?

In de teamsport ronde komen de grote balsporten aan bod zoals voetbal, basketbal en volleybal.
Sportquiz diverse sporten en humor

Veel verschillende sporten in de sportquiz

Vragen over voetbal en basketbal zijn misschien nog niet zo moeilijk, maar wat weten we over korfbal en american football? Als laatste ronde voor de pauze spelen we de ronde over snelheid. We hebben het over hardlopen, wielrennen en bijvoorbeeld ook formule 1. Een heel bijzonder filmpje van een triatleet laat zien hoe je echt helemaal kapot kan gaan vlak voor de finishlijn. Een flinke crash met een auto of 15 in de formule 1 mag natuurlijk ook niet ontbreken.
Wanneer de pauze afgelopen is gaan we aan de slag met de ballenronde. Een wel heel bijzondere reclame over ballen komt voorbij met de vraag waar eigenlijk reclame voor wordt gemaakt. Ook hebben we het over tafeltennis, honkbal en golf. Bovendien hebben we echt de ultieme fail compilatie samengesteld op de golfbaan die u zeker niet mag missen!
Sportquiz met leuke filmpjes en creatieve vragen
Vervolgens staat de ronde alleenspel voor de deur. Deze ronde gaat van start met een people-are-awesome compilatie waar u diep van onder de indruk zult raken. Weet u welk getal er op het dartboard staat tussen de 13 en de 10? Naast darts hebben we het in deze ronde over fitness, turnen en worstelen.

Wat gooien sumoworstelaars in de ring voordat het gevecht begint?

Is alles in de sportquiz ook echt een sport?

Wanneer u vervolgens denkt dat u het gekste nu wel gezien hebt dan heeft u het echt mis. Tijdens de laatste ronde worden sporten behandeld die u misschien niet altijd onder de noemer sport zult scharen. Ook zult u een bokswedstrijd onbeslist zien eindigen omdat beide boksers tegelijk knock-out gaan. Maar we hebben het beste voor het einde bewaard. Denk maar eens goed na over welke geniale tactiek een sumo worstelaar zou kunnen bedenken om zijn tegenstander te slim af te zijn…

De Andere Sportquiz bij uw evenement

Zoals aangegeven komen we De Andere Sportquiz graag met u spelen op locatie of bij een van de evenementenlocaties waar we mee samenwerken. We hebben een flinke groep professionele presentatoren die door heel Nederland verspreid de quizzen presenteren. Natuurlijk mag zeker bij een sportquiz een flinke beker voor het winnende team niet ontbreken! Wilt u meer informatie of direct De Andere Sportquiz reserveren voor uw evenement, neem dan contact met ons op middels dit formulier!

Sportquiz: De Rondes

Wintersport
We starten in de koud met wintersport. Denk aan sporten als schaatsen, skien, curling en bobsleen!
Teamsport
Diverse teamsporten komen voorbij zoals voetbal, basketbal, volleybal, hockey, maar ook bijvoorbeeld korfbal!
Snelheid
In deze ronde draait alles om snelheid. Denk dan aan sporten als wielrennen, formule 1,  zwemmen en motor racen!
De ballen ronde
In de ballen ronde draait het natuurlijk om balsporten. Denk aan tennis, golf, squash en honkbal!
Alleenspel
In de ronde alleenspel gaat het natuurlijk om individuele sporten. Denk dan bijvoorbeeld aan atletiek, darts, turnen en worstelen
En ook nog...
In de ronde ' en ook nog...' komen er sporten voorbij die je misschien niet altijd de naam sport zult geven: bowlen, biljarten, vissen en sumoworstelen
0 Shares
Share
Share
Pin
Tweet