Quizvragen 2021

Quizvragen over het jaar 2021

Friends 2021 quizvraag met humor

1. Na 17 jaar kwam Friends: The Reunion eindelijk uit. Onder welke 6 namen kennen we de hoofdpersonen uit deze serie?

Phoebe, Joey, Monica, Chandler, Rachel & Ross (van links naar rechts)

2. Welk land won het songfestival dat dit jaar werd gehouden in Rotterdam?

Italië

Online muziek concert 2021 lockdown pubquiz maken spelen lachen

3. Was was de naam van het populaire online concert met bekende Nederlandse artiesten dat in corona tijd gratis via youtube te zien was?

4. Welke speler in de selectie van het Nederlands elftal op het EK had voor het toernooi de meeste interlands op zijn naam staan?

Daley Blind (78 interlands voor start toernooi)

Quiz vraag en antwoord over Koningsdag 2021

5. Koningsdag vond dit jaar voornamelijk online plaats. Toch was de Koninklijke familie op bezoek in een stad, welke stad?

6. De VVD werd de grootste partij (34 zetels) tijdens de tweede kamer verkiezingen in 2021. Welke partij behaalde na de VVD de meeste zetels?

  • VVD: 34
  • D66: 24
  • PVV (Partij voor de Vrijheid): 17
  • CDA: 15
  • SP (Socialistische Partij): 9
  • Partij van de Arbeid (P.v.d.A.): 9
  • GROENLINKS: 8
  • Forum voor Democratie: 8
  • Partij voor de Dieren: 6
  • ChristenUnie: 5

Quizvraag afgelopen jaar film

7. De nieuwste bond-film No time to die is eindelijk te zien in de bioscoop. Benoem tenminste 3 van de 4 andere Bond-films waar Daniel Craig 007 speelt!

8. In februari was het erg koud en werd er veel geschaatst in Nederland. Een elfstedentocht kon niet plaats vinden vanwege corona. Wat is de maximale temperatuur die periode geweest onder het vriespunt?

De laagste temperatuur van de winter, −16,2 °C werd op 9 februari in Hupsel gemeten

Pubquiz vraag over nieuwe president Amerika afgelopen jaar

9. Op 20 januari werd Joe Biden Officieel president van Amerika. De hoeveelste president van de verenigde staten is hij?

De 46e president.

10. In 2021 worden de Olympische Spelen gehouden in Tokyo. Benoem tenminste 1 van de 5 nieuwe sporten die er op het programma stond!

Honkbal/softbal, karate, skateboarden, sportklimmen en surfen

Andere quizvragen spelen

Kies de quizronde die je wil spelen

Quizvragen over 2021 in De Andere Kerstquiz!

Gedurende het jaar bedenken we natuurlijk flink wat quizvragen, die soms ook gaan over actuele gebeurtenissen.

We proberen hierbij de grootste en meest hilarische gebeurtenissen te koppelen aan leuke pubquiz vragen. Waar het kan doen we dit met grappige filmpjes en vooral ook de nodige humor.

De quizvragen gaan in zijn algemeenheid bij actuele onderwerpen over nieuwsfeiten, sport, showbizz, en andere actuele thema's.

De Andere Kerstquiz

Aan het einde van het jaar spelen we veel kerstquizzen met bedrijven. Bij de kerstquiz kijken we ook altijd terug op het afgelopen jaar. Naast het jaar 2021 gaat het vooral over kerst, oud & nieuw en andere feestelijke thema's.

Bij de ronde muziek in de kerstquiz draait het vooral om kerst natuurlijk. Niet alleen grote hits van Wham! en Mariah Carey. Maar ook kerstmuziek in het Nederlands, je zult je zeker verbazen!

Speel de Kerstquiz met quizvragen uit 2021

Interesse om 2021 goed af te sluiten met onze kerstquiz? Check hier alle informatie die je nodig hebt, of vraag direct een offerte aan!