Pubquizzen in Nederlandse cafés en restaurants

Wil je lekker pubquizzen vanavond, maar heb je geen idee waar deze georganiseerd worden? Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van de meeste steden in Nederland waar je pubquizzen kunt spelen. Selecteer jouw (dichtsbijzijnde) stad en kies een quizlocatie naar wens uit. Veel plezier met quizzen!

Staat jouw quizlocatie er nog niet tussen? Neem contact met ons op en we voegen hem z.s.m. toe!

Pubquizzen in Amsterdam in een café of restaurant

In Amsterdam worden er heel veel pubquizzen georganiseerd. Vooral ook veel internationale quizzen in het Engels. We hebben meer dan 35 (!!) quizlocaties voor je op een rijtje gezet. Je kan bijna elke dag wel een pubquiz spelen in de hoofdstad!

Pubquizzen in Utrecht spelen met mede studenten of gewoon een groep vrienden.

In een studenstad zoals Utrecht worden ook volop pubquizzen gespeeld. Sommige locaties spelen zelfs meerdere quizzen per week. Ga dus lekker quizzen in de domstad bij een café of restaurant naar keuze!

Quizlocaties in Groningen en omgeving om lekker te quizzen

Er zijn natuurlijk heel veel studenten in Groningen, en juist onder studenten zijn pubquizzen enorm populair. We hebben een flinke lijst met quizlocaties voor je klaar staan. Zoek een leuke locaties uit en ga voor de winst!

Quizzen in Rotterdam met jouw quizteam van collega's

Ook in Rotterdam zijn er natuurlijk genoeg horeca locaties die pubquizzen organiseren. Zoek en quizlocaties uit die bij jou past, op een geschikte quizavond en ga voor de winst.

Pubquiz locaties in Nijmegen

In Nijmegen worden echt heel veel quizzen georganiseerd. Je kan bijna geen café vinden waar niet af en toe een pubquiz op het programma staat. Dus ga lekker quizzen in Nijmegen als je in de buurt woont!

Pubquizzen in Nijmegen spelen

Ga lekker pubquizzen in Eindhoven. In de lichtstad wordt er heel wat afgequizt. We hebben meer dan 10 quizlocaties gevonden, en laat het ons weten als we er een gemist hebben!

Ga een pubquiz spelen in Den Haag bij een van deze quizlocaties

In Den Haag worden ook veel Engelstalige pubquizzen georganiseerd. We hebben alle locaties die een pubquiz spelen voor je opeen rij gezet. Veel quizplezier!

Pubquizze in Breda spelen

Speel een leuke pubquiz in Breda als je in de buurt bent. Veel café en restaurants spelen pubquizzen om een leuke activiteit aan te bieden.

Pubquizzen in Den Bosch die gespeeld worden in cafés en restaurants

Zin in een leuke pubquiz in Den Bosch? We hebben alle quizlocaties in deze stad op een rij gezet. Kies er een uit, nodig al je vrienden uit en ga samen voor de winst!

Hier kan je een pubquiz in Leiden spelen

Ook in Leiden kan je goed terecht voor een pubquiz. We hebben alle quizzen die in diverse horeca locaties gespeeld worden op een rij gezet. Kies er een uit en geniet van een leuke pubquiz in Leiden!

Speel een leuke pubquiz in een horeca zaak in Tilburg

In Tilburg kan je bij een aantal locaties maandelijks een pubquiz spelen. Wil je weten waar en wanneer, check dan even deze lijst. Neem contact op met de locatie zelf als je meer vragen hebt over de quiz.

Pubquizzen die in Amersfoort worden georganiseerd in horeca locaties

Ook in Amersfoort zijn er meerdere horeca locaties die regelatig pubquizzen organiseren. Check de pagina voor de locaties en wanneer de pubquiz daar georganiseerd wordt.

Zin in een leuke avond? Ga lekker quizzen in Arnhem bij een van deze quizlocaties. We hebben alle cafés en restaurants die pubquizen organiseren in een overzicht vermeld.

Speel in Enschede een leuke pubquiz met grappige quizvragen. Een multimedia pubquiz hebben we nog niet gevonden, maar wellicht heeft iemand binnenkort interesse in ons concept?

Pubquizzen in Almere

Ook in Almere worden er hele leuke pubquizzen georganiseerd. Alle locaties hebben we op een rij gezet waar cafés en restaurants een pubquiz spelen waar jij misschien wel aan mee kunt doen.

Huur een quizmaster in voor pubquizzen op locatie

Wat je kan verwachten van een pubquiz op locatie

Ervaren quizmasters

Onze quizmasters zijn zeer ervaren en organiseren pubquizzen op locatie in Nederland en België. Ze doen vaak ook werk als presentator, entertainer of acteur.

Hilarische filmpjes

In elke pubquiz zijn zeker 20 muziek en videofragmenten verwerkt. En dat vaak met een grote dosis humor!

Eigen quizvragen

Het is ook mogelijk om quizvragen toe te voegen over het bedrijf, de afdeling, of een collega die afscheid neemt.

60 minuten

Onze quizzen duren ruim een uur. Korter of langer spelen kan natuurlijk ook als dit gewenst is!

Scroll to Top