Pubquizzen in Drenthe 2024

Wil jij pubquizzen in Drenthe? Alle quizlocaties in deze provincie hebben we onder verdeeld in verschillende plaatsnamen. Zo kan je snel zien waar je in de buurt mee kunt doen aan een openbare pubquiz bij een horeca locatie in Provincie Drenthe.

Alle pubquizzen in Drenthe verdeeld per gemeente

Pubquizzen die in Assen (provincie Drenthe) worden georganiseerd

In de hoofdstad van Drenthe worden ook regelmatig pubquizzen georganiseerd. Woon je in de buurt van Assen? Check dan deze pagina voor een leuke quizlocatie!

Speel een leuke quiz in Emmen (provincie Drenthe)

Ook in Emmen kan je terecht voor een leuke pubquiz. Zoek een leuke quizavond uit, trommel wat vrienden op en ga voro de winst!

Pubquizzen die in Hoogeveen (provincie Drenthe) worden georganiseerd

Woon je in de omgeving van Hoogeveen en heb je wel zin in een hersenkrakende avond? Ga dan lekker quizzen! Misschien win je ook nog wel een leuke prijs… 🙂

Pubquizzen in Langelo  (provincie Drenthe)

Langelo is maar een klein dorpje in Drenthe, maar dat wil niet zeggen dat er geen leuke quizzen gespeeld worden natuurlijk.

Pubquizzen die in Nieuw-Amsterdam (provincie Drenthe) worden georganiseerd

Niet zo groot als Amsterdam, maar wel wat nieuwer, en zeker net zo gezellig. Zin in een leuke pubquiz? Meld je team snel aan!

Quizzen in Peize (provincie Drenthe)

Een supergezellig plaatsje, Peize in Drenthe. Ook hier worden regelmatig pubquizzen georganiseerd!

Pubquizzen in Drenthe met jouw teamuitje?

Wil jij niet quizzen bij een horeca locatie, maar ben je op zoek naar een teamuitje met een pubquiz in Drenthe? Dan zijn we je graag van dienst. Al jaren organiseren we honderden pubquizzen op locatie bij bedrijfsuitjes, teamuitje, vrijgezellenfeesten, jubilea, afscheidsfeestjes, etc.

Een team van 25 professionele quizmasters komt in heel Nederland en België quizzen presenteren. Ook in de omgeving van Drenthe komen we geregeld uitjes verzorgen met geniale filmpjes, gepersonaliseerde quizvragen en een enorme varieteit in onderwerpen soorten quizvragen.

Interesse? Vraag snel een offerte bij ons aan, of lees meer over onze uitjes op de uitjespagina’s!

Quizmaster inhuren voor pubquiz op locatie in Drenthe
Scroll to Top