Pubquiz Zwolle 2024

Hier op deze pagina vind je de leukste pubquizzen van Zwolle. Wij hebben een verzameling gemaakt van de meest populaire locaties. Er worden verschillende soorten pubquizzen aangeboden en een quizmaster is nooit hetzelfde. Bekijk dus goed welk locatie het beste bij jou past en neem eens een kijkje bij een quizavond. Misschien ben jij wel hun volgende vaste gast?

Café Koos

4.5/5

Café Koos organiseert al sinds 2016 de leukste pubquiz avonden in samenwerking met De Andere Quiz. Er komen 8 diverse rondes voorbij en elke vraag wordt ondersteund met hilarische foto’s en fragmenten.

De quiz begint om 20:00 en je kan je inschrijven met een team van maximaal 4 personen via hun Facebook pagina. Of je kan gewoon even ouderwets bellen naar het café.

Adres: Nieuwe Markt 11, 8011 PE Zwolle

Pubquiz in Zwolle spelen met leuke quizvragen en veel humor

Grand Café Zuijdt

4.6/5

Door het jaar heen worden er veel quizavonden georganiseerd waarvan de jaarlijkse Top2000 muziekquiz het meest bekend is. Vaak zijn de quizzen op zaterdag. Neem een kijkje op hun Facebook pagina om te zien wanneer de volgende quiz is.

Je kan je aanmelden aan de bar of via de mail. Deelname is vaak gratis en teams mogen maximaal uit 6 personen bestaan.

Adres: Ministerlaan 254, 8014 XM Zwolle

Het Vliegende Paard

4.3/5

Elke zondag wordt er een serieus leuke pubquiz georganiseerd door het Vliegen paard. Een echte quiz die je brein test waar veel studenten op af komen.

De quiz begint om 19:30 uur. Doe mee en maak een team van maximaal vijf mensen. Deelname aan de quiz is € 3,- per persoon. Meer informatie over hun pubquiz kan je vinden op hun website.

Adres: Voorstraat 17-19, 8011 MK Zwolle

Café ‘t Kroegje

4.6/5

Op donderdag wordt er regelmatig een pubquiz georganiseerd in het Kroegje. De quiz begint om 20.0 uur en duurt ongeveer 2.5 uur.

Bekijk hun Facebook pagina of er binnenkort weer een pubquiz wordt georganiseerd.

Adres: Steenstraat 9, 8011 TT Zwolle

The Dublin House

4.4/5

Elke dinsdag wordt er een uitdagende pubquiz georganiseerd met lastige kennisvragen waarvoor je diep in je geheugen moet graven.

Schrijf je in met een team van maximaal 5 personen door een mail te sturen met je teamnaam en het aantal personen. Deelname aan de quiz is € 3,50- per persoon. Meer informatie over de pubquiz kan je vinden op hun Facebook pagina.

Adres: Bethlehemkerkplein 46, 8011 PH Zwolle

Organiseer zelf een pubquiz in Zwolle

Pubquiz in Zwolle kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Zwolle kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Zwolle met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Zwolle voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Zwolle op locatie

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In de omgeving van Zwolle hebben we meerdere quizmasters in ons netwerk.

Geen zin in een triviant avond? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Huur dan een van onze quizmasters in. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Zwolle
Scroll to Top