Pubquiz Zutphen 2024

Wist je dat er ook hele leuke quizavonden worden georganiseerd in Zutphen!? Je hoeft helemaal niet ver te reizen naar een stad voor een leuke quizavond. Ook in jouw plaats wonen er veel pubquiz liefhebbers en worden er quizzen aangeboden. Op deze pagina kan je een overzicht vinden van deze locaties.

Old Dutch

4.2/5

Bij Old Dutch wordt er elke maand al jarenlang een hilarische quizavond georganiseerd in samenwerking met De Andere Quiz. Met De Andere Quiz weet je zeker dat je een leuke avond hebt dankzij al de leuke filmpjes en creatieve vraagstellingen.

Je kan meedoen met een team van maximaal 4 personen en de winnaar die hoeft de rekening niet te betalen! Deelname is gratis. Meer informatie over de pubquiz kan je vinden op hun Facebook pagina.

Adres: Beukerstraat 44, 7201 LG Zutphen, Nederland

Pubquiz Zutphen

Kings & Queens 

4.2/5

Hier worden regelmatig pubquizzen georganiseerd. Het is meer een evenementenlocatie dan een knus en gezellig bruin café. Een wat andere setting dan bij Old Dutch.

Ze hebben geen vaste avond in de maand. Voor meer informatie over hun agenda en de pubquiz kan je het beste een kijken nemen op hun website. De pubquiz begint om 20:00 uur en je team mag uit maximaal 5 personen bestaan. Deelname is € 3,50 per persoon.

Adres: Stationsplein 6, 7201 ML Zutphen

Organiseer zelf een pubquiz in Zutphen

Pubquiz in Zutphen kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Zutphen kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Zutphen met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Zutphen voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top