Pubquiz Zoetermeer 2024

Zin om vanavond een pubquiz in Zoetermeer te spelen? Wellicht wordt er wel een georganiseerd bij jou in de buurt vandaag. Check daarvoor onderstaande quizlocaties. We hebben alle cafés en restaurants in Zoetermeer die regelmatig een pubquiz organiseren voor je op een rij gezet. Veel quizplezier!

Kiki at Franx

4.7/5

Op de 2e zaterdag van de maand om 20:00 uur kan je mee spelen met de pubquiz in Zoetermeer bij Kiki at Franx. Doe mee aan de quiz met een team van maximaal 6 quizzers.

Er worden altijd erg creatieve prijzen bedacht bij deze pubquizzen. Voor meer informatie en het aanmelden voor deze quiz verwijzen we je naar de website van Kiki at Franx.

Adres: Vlamingstraat 1, 2712 AB Zoetermeer

Pubquiz Zoetermeer

Restaurant Hudson

4.1/5

Bij Hudson in Zoetermeer wordt er om de maand een leuke pubquiz gespeeld waar ook jij aan mee kunt doen. De quizzen worden meestal georganiseerd op de donderdag om 20:00 uur. Speel mee met een team van maximaal 6 quizzers.

Je speelt mee voor € 10,- per team waarbij je ook een leuke gadget cadeau krijgt bij deelname. Check hier de volledige quizagenda en hoe je je kan aanmelden voor de quizzen bij Hudson!

Adres: Hugo de Grootlaan 2, 2729 NC Zoetermeer

Poppodium Boerderij

4.6/5

Bij Poppodium Boerderij worden een aantal quizzen per jaar georganiseerd. Dit zijn hele grote evenementen met erg veel quizteams. Speel mee met een team van maximaal 5 quizzers.

De kosten zijn € 15,- per team, maar wees er vroeg bij want soms zijn de kaarten al maanden van te voren uitverkocht! Meer informatie op deze website.

Adres: Vlamingstraat 1, 2712 AB Zoetermeer

Laat onze quizmasters jouw pubquiz in Zoetermeer verzorgen

Wij van De Andere Quiz worden ook regelmatig gevraagd om bedrijfsuitjes te verzorgen. Inmiddels zijn er al een paar duizend avonden georganiseerd. Ben jij nog op zoek naar iemand die jouw evenement kan omtoveren tot een topavond vol met entertainment en humor? Huur dan een van onze 25 professionele quizmasters in!

Met onze quizzen weet je zeker dat er veel gelachen wordt en je in goede handen bent. Bovendien is het zelfs mogelijk punten te stelen tijdens onze quizzen, dus de spanning stijgt tot grote hoogte!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Zoetermeer

Organiseer zelf een pubquiz in Zoetermeer

Pubquiz in Zoetermeer kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Zoetermeer kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Zoetermeer met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Zoetermeer voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top