Pubquiz Zeist 2024

Zin in een leuke avond? Doe mee aan een pubquiz in Zeist! Pubquizzen zijn altijd heel gezellige avonden in een café of restaurant waarbij je strijd om de winst. Quizvragen over allerlei onderwerpen komen voorbij in een rap tempo. Misschien ga je voor de winst, misschien weet je maar weinig, maar dan leer je er misschien weer een hoop van als de antwoorden besproken worden… 🙂

Café De Schavuit 

4.3/5

Bij Café de Schavuit in Zeist wordt elke derde woensdag van de maand om 20:30 uur een pubquiz gespeeld. Vorm een team en doe mee aan deze gezellige pubquiz.

Je schrijft je ter plekke in vanaf 20:00 uur waarna om stipt 20:30 uur de eerste vraag gesteld wordt. Zorg dat je op tijd aanwezig bent want vol is vol. Meer over de quizzen en de quizagenda lees je hier.

Adres: Steynlaan 21, 3701 EB Zeist

Pubquiz Zeist

Proeflokaal Brewers

4.9/5

Je kan ook gaan quizzen bij Proeflokaal Brewers. Hier wordt elke eerste woensdag van de maand om 20:00 uur een pubquiz georganiseerd, behalve in de zomer.

Er komen zeer gevarieerde quizrondes voorbij. Reserveer op tijd zodat je zeker bent van deelname. Nog beter, eet vooraf lekker mee, dan kan je een mooi plekje bemachtigen vooraf. Reserveren en meer informatie lees je hier.

Adres: Slotlaan 314, 3701 GX Zeist

Laat onze quizmaster jouw pubquiz op locatie verzorgen

Weet je nog niet wat je moet doen met het volgende teamuitje? Ga dan voor De Andere Quiz! Wij maken superleuke pubquizzen met geniale filmpjes, zeer creatieve quizvragen en een grote dosis humor.

Ook werken we met Het Andere Rad waarmee je bonuspunten kunt verdienen, of punten kunt stelen van een ander team. Spanning en sensatie gegarandeerd! We organiseren deze uitjes samen met 25 professionele quizmasters. Ook in Zeist komen we graag quizzen met jouw vrienden, familie of collega’s!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Zeist

Organiseer zelf een pubquiz in Zeist

Pubquiz in Zeist kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Zeist kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Zeist met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Zeist voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top