Pubquiz Zaandam 2024

Niks te doen vanavond? Waarom speel je niet een leuke pubquiz in Zaandam! Dit zijn altijd hele leuke avonden in een cafe of restaurant in de buurt. Verzamel een groepje vrienden en ga samen de strijd aan bij een van onderstaande quizlocaties.

Cafe Fabriek

4.2/5

Bijna elke maand kan je bij Cafe Fabriek mee doen aan een van de pubquizzen in Zaandam. Hier worden regelmatig ook themaquizzen of muziekquizzen georganiseerd.

Speel mee met een team van maximaal 5 quizzers. We kunnen niet achterhalen of er kosten verbonden zijn aan de quizzen. Voor meer informatie en de quizplanning verwijzen we je naar de Facebook pagina van Cafe Fabriek.

Adres: Jan Sijbrandsteeg 12, 1502 BA Zaandam

Pubquiz Zaandam

‘t Groene Pandje

4.4/5

Om de maand wordt er op vrijdagavond om 20:00 uur een pubquiz gespeeld bij ‘t Groene Pandje. Meld je team aan via de socials en ga voor de winst!

Je speelt mee voor € 5,- per persoon waarbij je ook nog iets kan winnen. Meer informatie en de aankondigingen van de pubquizzen gebeurt via Instagram.

Adres: Gedempte Gracht 77, 1506 CC Zaandam

Heroes music bar

4.7/5

Heroes Music bar is in 2024 verhuisd binnen Zaandam maar speelt ook op de nieuwe locatie nog altijd pubquizzen. De quizzen worden ongeveer om de maand gespeeld op de vrijdagavond om 20:00 uur.

Je kan jezelf inschrijven aan de bar. Informatie over de kosten of wat er gewonnen kan worden hebben we niet kunnen achterhalen. Houdt de socials in de gaten voor wanneer de volgende pubquiz wordt aangekondigd bij Heroes.

Adres: Dam 10A, 1506 BD Zaandam

Laat onze quizmasters jouw pubquiz in zaandam organiseren

Zoek jij nog iets leuks voor bij jouw bedrijfsfeest, teamuitje of vrijwilligersdag? Laat onze quizmasters zorgen voor een onvergetelijke avond. Met onze quizzen weet je zeker dat er veel gelachen wordt en de strijd volop gevoerd wordt. Het is namelijk zelfs mogelijk om een punt te jatten van de baas!

Voor ons uitjes werken we samen met 25 professionele quizmasters die in heel Nederland en ook België pubquizzen organiseren. Hierbij proberen we ook leuke quizvragen toe te voegen over jouw collega’s, vrienden of bijvoorbeeld de vrijgezel!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Zaandam

Organiseer zelf een pubquiz in Zaandam

Pubquiz in Zaandam kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Zaandam kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Zaandam met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Zaandam voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top