Pubquiz Weert

Op zoek naar een leuke pubquiz in Weert? Zoek niet verder! Wij hebben alle quizlocaties in Weert en omgeving voor je op een rijtje gezet. Kom lekker quizzen met jouw vrienden of collega’s en doe een poging naar de winst!

De Soos

4.4/5

Bij De Soos wordt elke maand een diner pubquiz georganiseerd behalve in de zomervakantie periode. Dit zijn zeer vermakelijke avonden met geniale quizvragen en veel leuke filmpjes.

De avond start om 17:30 uur waarbij de quiz zelf al begint om 18:00 uur. Je ontvangt een tweegangen diner (voor en hoofdgerecht) en speelt mee met de pubquiz voor € 25,- per persoon.

Schrijf je als duo of als team in via de website van De Soos.

Adres: Markt 9, 6001 EJ Weert

Pubquiz Weert

Theater de Huiskamer

4.5/5

Bij Theater de Huiskamer worden geregeld pubquizzen georganiseerd. Dit zijn vaak themaquizzen over actuele onderwerpen.

Teams spelen mee met maximaal 6 quizzers per team. De kosten zijn € 3,50 per persoon. De quizzen zijn geregeld uitverkocht dus meld je team op tijd aan. Meer informatie via Facebook.

Adres: Wilhelminasingel 10B, 6001 GT Weert

Cafe Aod Bosseve

4.6/5

Bij Cafe Aod Bosseve wordt elke maand een pubquiz gespeeld op een donderdagavond om 20:30 uur. Je kan mee spelen met een team van maximaal 6 quizfanaten.

Er zijn geen kosten verbonden aan de pubquiz, reserveren is ook niet nodig. Wel zijn er diverse prijzen te winnen. Meer informatie en de complete quizagenda zie je hier.

Adres: Boshoverweg 33, 6002 AL Weert

Cafe de Gruyter

4.2/5

Bij Cafe de Gruyter wordt er elke 1e donderdag van de maand een pubquiz gespeeld behalve in de zomer periode. De quizzen gaan van start om 20:00 uur met teams tot 6 personen.

Er zijn geen kosten verbonden aan de pubuqiz, maar er wordt wel een leuke prijs beschikbaar gesteld. Lees meer op deze website.

Adres: Korenmarkt 1, 6001 EM Weert

Organiseer zelf een pubquiz in Weert

Pubquiz in Weert kopen kant-en-klare pubquiz met leuke filmpjes
Muziekquiz in Weert spelen met deze popquiz met leuke covers
Filmquiz in Weert kopen en spelen met oscar winnaars
Familiequiz in Weert die leuk is voor de hele familie en je gezin met veel kinderen
Scroll to Top