• Ontvang onze gratis pubquiz!

    Je ontvangt gratis pubquiz met 30 quizvragen en antwoorden. Dit is inclusief presentatie, hilarische filmpjes en leuke muziek.

    Quizrondes gratis pubquiz: Wie is het, Fragmenten, Sport, Waar is het, Muziek & Opsporen (Speelduur 50 minuten).

  • De pubquiz is volledig gratis. Bovendien wordt jouw e-mailadres toegevoegd aan onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van De Andere Quiz.

Gratis pubquiz downloaden met funny video's

Download gratis en ga pubquizzen met je vrienden!

Geen budget, maar toch op zoek naar een leuke pubquiz om te quizzen met vrienden, een familie uitje of collega’s? Een pubquiz lijkt een leuk idee. Maar je bent al even aan het googelen en het valt toch wat tegen.

Kan je niet ergens een gratis pubquiz op de kop tikken? Ja dat kan!

Met dit in gedachten hebben we besloten een pubquiz op te nemen. We hebben 6 rondes uitgekozen die vrij breed van smaak zijn. Zo zit er voor iedereen wel iets leuks in en kan je een avond flink lachen en puzzelen met vrienden, familie of collega’s.

Wellicht gebruik je het als basis om zelf pubquizzen te maken. We hopen in ieder geval te helpen met deze pubquiz die echt ontzettend leuk is!

Gratis pubquizzen met vrienden, hier zit zeker een addertje onder het gras…

Ik kan me voorstellen dat je denkt die hier een adertje onder het gras zit. Maar dat is echt niet het geval. Het enige wat we vragen is een inschrijving voor onze nieuwsbrief. Vervolgens kan je je direct weer uitschrijven als je niet op onze mailtjes zit te wachten… 🙂

Quizmaster inhuren voor multimedia pubquiz op locatie bij het bedrijf

Huur een quizmaster in om te quizzen op locatie!

Toch een geheel verzorgde pubquiz organiseren?

We spelen graag een van onze pubquizzen met het bedrijf, een sportteam of de familie. Een van onze 25 presentatoren speelt een andere pubquiz live met jullie op locatie.

Onze uitjes zijn samengesteld uit het beste materiaal van de afgelopen jaren. Bovendien zijn er bonusvragen toegevoegd waarbij het zelfs mogelijk is een punt van een ander team te stelen!

Een betaalbaar uitje

Onze gratis pubquiz kan je natuurlijk zelf spelen met vrienden of collega’s. Maar als je het wat serieuzer wilt aanpakken is pubquizzen met een quizmaster van De Andere Quiz nog veel leuker!

Onze pubquizzen met quizmaster beginnen al vanaf 15 euro per persoon!

Onze presentatoren zijn erg ervaren met het presenteren van onze pubquizzen met diverse groepen. Ze passen zich makkelijk aan op verschillende groepen en samenstellingen.

Bovendien is het mogelijk om eigen quizvragen toe te voegen. Ook kan je een internationale versie in het Engels te spelen.

Scroll to Top