Pubquiz Venlo 2024

Zin in een pubquiz in Amsterdam? Op deze pagina vind je een overzicht van cafe’s en restaurants die open avonden organiseren met een pubquiz in Amsterdam. De quizzen worden soms in het Nederlands en soms in Engels gegeven, houdt dat even in de gaten als je daar een voorkeur voor hebt.

Café De Gouveneur

4.2/5

Om de week wordt er op woensdagavond om 20:30 uur een pubquiz in Venlo gespeeld bij Cafe De Gouveneur. Het is mogelijk om alleen of in teamverband mee te doen.

Je speelt mee voor € 2,50 per persoon. Meer over de quizzen bij de Gouerverneur lees je op deze website.

Adres: Parade 27, 5911 CA Venlo

Pubquiz Venlo

Shannons Irish Pub

4.2/5

Bij Shannons worden om de week op donderdag om 20:00 uur pubquizzen georganiseerd. De pubquizzen gaan hier vooral over algemene kennis, foto’s en muziek.

Speel mee met een team van maximaal 5 quizzers. De kosten zijn € 2,50 per teamlid. Je kan leuke prijzen winnen en bovendien je plaatsen voor een landelijke finale. Meer lees je op de website van Shannons.

Adres: Parade 69, 5911 CB Venlo

Bistro de Luif

4.1/5

Bij Bistro de Luif (bij De Maaspoort) wordt elke derde dinsdag van de maand om 19:30 uur een pubquiz in Venlo gespeeld. Speel mee met een team van 2 tot 6 quizzers.

Je speelt mee voor € 6,50 per persoon (exclusief 1 euro administratiefkosten!) Je kan uiteraard ook vooraf dineren bij Bistro de Luif. Meer informatie en reserveren op deze website.

Adres: Parade 69, 5911 CB Venlo

Café De Klep

4.6/5

Bij Cafe de Klep worden meestal 5 of 6 pubquizzen per jaar op de zondagavond om 20:00 uur georganiseerd.

Speel mee met 2 tot 6 personen in jouw quizteam. De kosten zijn € 6,50 per team. Meer informatie over de quizzen en over hoe je je kunt aanmelden lees je hier.

Adres: Keizerstraat 13, 5911 JW Venlo

Huur een quizmaster in voor jouw bedrijfsuitje in Venlo

Al meer dan 10 jaar organiseren wij pubquizzen in Nederland en België. We doen dit in samenwerking met een pool van 25 quizmasters. We komen ook in Limburg en omgeving regelmatig pubquizzen op locatie spelen.

Wil jij zeker zijn van een geniale pubquiz, een super leuke quizmaster en een topavond met jouw gezelschap? Vraag dan snel een offerte aan. We maken graag een pubquiz op maat met ook quizvragen over jouw vrienden of collega’s. Hopelijk tot snel!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Venlo

Organiseer zelf een pubquiz in Venlo

Pubquiz in Venlo kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Venlo kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Venlo met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Venlo voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top