Pubquiz Velp

Kom eens langs bij één van deze quizavonden in Velp. Er worden verschillende quizzen georganiseerd met elke zijn eigen unieke karakter. Beide cafés organiseren al lang quizavonden en zijn een waar begrip in het dorp. Vorm een leuk team van vrienden of familie en probeer de winst te behalen. Veel succes!

Sem Café

4.4/5

Elke laatste woensdag van de maand wordt er een gezellige pubquiz georganiseerd in het Sem Café. Er zijn veel evenementen door het jaar heen en daar hoort een pubquiz natuurlijk bij.

De pubquiz begint om 20:30 uur en de prijsuitreiking is rond 23:15 uur zodat je nog op tijd naar huis kan. Je kan je inschrijven met een team van maximaal 5 personen. Ben je met 6? Dan wordt er gevraagd om je groep te splitten. Meer informatie over de pubquiz kan je vinden op hun website.

Adres: Ommershofselaan, 14 
6881 RT, Velp


Pubquiz Velp

Café d’Oranjeboom

4.5/5

Bij dit gezellige bruine café worden veel leuke dingen georganiseerd waaronder een huisgemaakte pubquiz. Houdt de agenda op de website in de gaten om te weten wanneer de volgende pubquiz is.

Je kan je inschrijven met een team van maximaal 5 personenen. Deelname aan de quiz is 5,- per persoon. De quizavond begint om 20:00 uur.

Adres: Oranjestraat 1E, 6881 SB, Velp

Organiseer zelf een pubquiz in Velp

Pubquiz in Velp kopen kant-en-klare pubquiz met leuke filmpjes
Muziekquiz in Velp spelen met deze popquiz met leuke covers
Filmquiz in Velp kopen en spelen met oscar winnaars
Familiequiz in Velp die leuk is voor de hele familie en je gezin met veel kinderen
Scroll to Top