Pubquiz Veenendaal 2024

Ook zo’n zin in een pubquiz in Veenendaal? Ja natuurlijk, want zo’n spel in de kroeg is gewoon super leuk. We hebben alle quizlocaties in Veenendaal op deze pagina op een rij gezet. Kies een leuk café of restaurant uit en kom mee doen aan de plaatselijke pubquiz.

Roberts Pub

4.5/5

Bij Roberts Pub wordt er op elke woensdag om 20:00 uur een pubquiz in Veenendaal gespeeld. Doe mee met je eigen quizteam van vrienden of collega’s.

Je speelt helemaal gratis mee waarbij er ook nog eens leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Meer informatie over de quizzen bij Roberts Pub vind je op deze website.

Adres: J.G. Sandbrinkstraat 1a, 3901 EW Veenendaal

Pubquiz Veenendaal

The Circle Veenendaal

4.6/5

Op de 1e vrijdag van de maand organiseert The Circle een de pubquiz van Veenendaal. Dit zijn heel gezellige avonden waar jij aan mee kunt doen met een team van 3 tot 5 quizzers.

De kosten zijn € 19,95 per team waarbij er ook een leuke prijs beschikbaar wordt gesteld voor de winnaars.

Er is ruimte voor maximaal 16 teams en het is geregeld uitverkocht. Zorg dus dat je je team op tijd aanmeld via deze website!

Adres: Cornelis Trooststraat 49I, 1072 JC Amsterdam

Organiseer een pubquiz in Veenendaal met onze quizmasters

Een pubquiz is natuurlijk niet alleen leuk om te spelen in het café. Nee het is ook superleuk als bedrijfsuitjes, bij een vrijgezellenfeest of met jouw voetbal team. We organiseren al meer dan 10 jaar pubquizzen met een team van 25 quizmasters.

Ook in Veenendaal organiseren wij pubquizzen. Onze quizmasters maken er altijd een feestje van met veel humor, zeer verrassende vraagstellingen en veel leuke filmpjes. Ook is het mogelijk om punten te stelen van de baas, of die collega met een iets te grote mond.

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Veenendaal

Organiseer zelf een pubquiz in Veenendaal

Pubquiz in Veenendaal kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Veenendaal  kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Veenendaal met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Veenendaal voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top