Pubquiz Utrecht update 2024

Wil je een pubquiz in Utrecht spelen? Zoek op deze pagina naar een quizlocatie naar keuze en ga voor de winst! In Utrecht worden er op heel veel plekken pubquizzen georganiseerd. Vaak is dit bij open avonden van cafés en restaurants. Neem contact op met de quizlocatie om je in te schrijven voor een Pubquiz in Utrecht.

Oproer Brouwerij Biercafé

4.3/5

Beyaertdreef 5, 3562 GG Utrecht

Vanaf juli 2022 wordt er elke 1e woensdag van de maand om 20.00 uur een PubQuiz gehouden bij Oproer.

De quiz zal in verschillende rondes worden gehouden, waaronder een foto-, video-, audio- en muziekronde, onder leiding van Upbeatles. Teams kunnen maximaal zes leden hebben.

Elke deelnemer betaalt 6 euro, en je team kan een tafel voor het evenement reserveren. Meer info vind je op deze Facebook pagina.

Kom en speel een pubquiz in utrecht bij een van deze quizlocaties van cafés en restaurants

‘t Kippegie

4.7/5

‘t Kippegie speelt meestal eens per maand een PubQuiz met ook vragen over Utrecht. De quizzen zijn op zondagmiddag om 15:00 uur. Teams mogen mee doen met maximaal 6 quizzers.

Deelname lijkt gratis, maar er kunnen wel prijzen gewonnen worden. Schrijf je in via deze website.

Adres: Van Asch van Wijckskade 26, 3512 VS Utrecht

Tivoli Vredenburg

4.5/5

Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

Maandelijks worden er popquizzen in Utrecht georganiseerd bij Tivoli Vredenburg. Dit zijn muziekquizzen die al 15 jaar door Three Imaginary Boys gehost worden. Speel mee met maximaal 4 personen.

De kosten zijn € 10,05 per persoon. Kijk op deze website voor de quizagenda en meld je team aan.

Café Lijn 4

4.4/5

Ogeveer 2 keer per maand wordt er op maandag om 20:30 uur een pubquiz in Utrecht gespeeld bij Cafe Lijn 4. Er wordt voor een jaarklassement gespeeld door de vaste quizteams die met maximaal 6 personen mee doen.

Het is voor ons onduidelijk wat de kosten zijn en wat er gewonnen kan worden. Meer informatie over de speeldata en hoe je aan te melden lees je hier.

Adres: Twijnstraat 3, 3511 ZG Utrecht

The Florin

4.2/5

2 keer per maand op de woensadg om 21:30 uur wordt er een internationale pubquiz gespeeld bij The Florin. Dit met uitzondering van juli en augustus. Dat is al zo sinds 1998.

Je speelt mee voor € 1,- en de grootte van het quizteam mag je zelf kiezen. Meer informatie en aanmelden doe je hier.

Adres: Nobelstraat 2, 3512 EN Utrecht

Eetcafé de Poort

4.2/5

Bij De Poort kan je op de 1e en 3e maandag van de maand mee quizzen om 20:00 uur. Je speelt met een team met niet meer dan zes quizzers.

De kosten zijn € 4,- p.p. direct te betalen aan de quizmaster van de avond. Check hier de quizplaning van de Poort.

Adres: Tolsteegbarrière 2, 3511 ZD Utrecht

Camping Ganspoort

4.1/5

Maandelijks op de 2e en laatste dinsdag om 20:30 uur is het pubquizzen geblazen bij Camping Ganspoort. Doe mee met maximaal 6 teamgenoten.

Je speelt mee voor 6,- per persoon en kan leuke prijzen winnen. Meer informatie en over hoe je aan te melden lees je hier.

Adres: Helling 87, 3523 CB Utrecht

Café & Poppodium Stathe

4.1/5

Bij Café & Poppodium Stathe kan je elke dinsdag quizzen om 20:30 uur (inloop om 20:00 uur). Speel mee met een team van niet meer dan vijf quizzers.

Je speelt mee voor € 4,- per persoon. Tip, op Instagram komen vooraf al een paar vragen die terugkomen op de quizavond! Check alle informatie op deze website.

Adres: Rozenstraat 15, 3511 BV Utrecht

Landhuis in de stad

4.6/5

Elke 2e donderdag van de maand om 20:00 uur kan je een pubquiz in Utrecht spelen bij Landhuis in de stad. Speel mee met 4 tot 6 quizzers in jouw team.

Je speelt mee voor € 17,50 per team, tenzij je vooraf mee eet. Dan is het gratis quizzen geblazen! Check de website voor meer informatie over de pubquiz bij Landhuis in de stad.

Adres: Park Oog in Al 1, 3533 HE Utrecht

Veltins Biergarten

4.5/5

Oudegracht aan de Werf 147, 3511 AL Utrecht

Op de eerste donderdag van de maand om 20:00 uur speel je een Pubquizin Utrecht bij Veltins Biergarten. Speel mee met maximaal 6 personen.

Aanmelden doe je via de website van Upbeatles die de pubquiz organiseren. Kosten en wat je kan winnen konden wij zo snel niet ontdekken.

Stadsschouwburg

4.4/5

Bij de staddschouwburg in Utrecht kan je ook regelmatig een pubquiz spelen in café mevrouw Dudok. Je speelt voor de prijzen in teams van maximaal 6 personen. De quiz wordt met veel humor gepresenteerd.

Je speelt de pubquiz in Utrecht hier op een zondagavond om 20:30 uur. Alleen in de zomermaanden juli en augustus is er een zomerstop. De kosten zijn € 10,- per persoon. Kaartjes koop je hier.

Adres: Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht

Lebowski

4.2/5

Maandelijks op de 3e woensdag kan je quizzen bij Lebowski. Er is ook maandelijks een muziek bingo waar je aan mee kunt doen.

Opgeven doe je vooraf via Facebook, of via Upbeatles die de quizzen hier organiseren.

Adres: Domplein 17, 3512 JD Utrecht

Buurten in Oost

4.2/5

Bij Restaurant Buurten kan je maandelijks quizzen op de donderdag om 20:00 uur.

Je kan meespelen met een team van maximaal zes personen door te reserveren via jochem@upbeatles.nl.

Adres: Burgemeester Reigerstraat 61, 3581 KM Utrecht

Muziekpodium Azotod

4.2/5

Een keer per maand wordt er op zondagmiddag een muziekquiz gespeeld bij Muziekpodium Azotod.

Je kaartje koop je aan de deur of via de popquiz tickets website voor € 5,- per persoon. Meer informatie vind je op deze website van Azotod.

Adres: Meerndijk 126, 3454 HV Utrecht

Bierlokaal De Luiffel

3.7/5

Maandelijks op de 2e woensdag om 20:30 uur kan je quizzen in Utrecht bij Bierlokaal de Luifel. Speel mee met niet meer dan vijf quizzers in jouw team.

Meespelen doe je vanaf € 5,- per quizzer. Meld je vooraf aan door een reservering te plaatsen op de website van de Luifel of bij personeel in het bierlokaal. Er worden ook mooie prijzen verdeeld onder de winnaars!

Adres: Neude 35-36, 3512 AG Utrecht

Organiseer zelf een pubquiz in Utrecht

Pubquiz in Utrecht kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Utrecht kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Utrecht met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Utrecht voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Utrecht op locatie

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In de omgeving van Utrecht hebben we meerdere quizmasters in ons netwerk.

Geen zin in een triviant avond? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Huur dan een van onze quizmasters in. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Utrecht met een bedrijfsuitje of vrienden pubquiz
Scroll to Top