Pubquiz Tilburg 2024

Op deze pagina vind je de leukste locaties om een pubquiz in Tilburg te spelen. Wij hebben een verzameling gemaakt van de best bezochte quizavonden met de leukste quizmasters. Kies een locatie uit die bij je past en probeer er een uit. Wellicht maak je hier ook gelijk vrienden voor het leven!

Café Bolle

4.0/5

Iedere eerste woensdag van de maand organiseert Café Bolle een leuke pubquiz voor studenten en jongeren. De quiz is namelijk erg actueel. De quiz is niet alleen een strijd voor de winst. Er wordt ook veel gelachen en het moet vooral een leuke avond zijn voor iedereen.

De pubquiz start om 20:00 uur en je kan een ticket kopen op de website van Café Bolle. Schrijf je in met een team van maximaal 5 personen. Deelname is € 14,50 per team. Je bent ook welkom om van te voren te komen eten.

Adres: Piusplein 8, 5038 WL Tilburg

Pubquiz Tilburg 2024 spelen

Café Jack’s

4.5/5

Wil je meedoen met de originele pubquiz in Tilburg van Café Jack’s? Zorg dan dat je op tijd bent want zij zitten elke maand vol. Er is zelfs een reserveringslijst!

De pubquiz start om 21:00 uur en teams mogen maximaal bestaan uit 5 personen. Deelname is € 10,- per team. Houdt de quizagenda in de gaten om te weten wanneer de volgende pubquiz is.

Adres: Tuinstraat 81, 5038 DB Tilburg

‘t Elfde Gebod

4.4/5

Bij ‘t Elfde Gebod kan je een hilarische pubquiz spelen. De pubquiz wordt gepresenteerd met veel grappen en de quiz staat bekend om zijn humor.

Deelname is gratis. Schrijf je in met een team van maximaal 5 personen. Houdt de Facebook pagina in de gaten voor de datum van de volgende pubquiz.

Adres: Paleisring 23, 5038 WD Tilburg

Cafe Brandpunt

4.0/5

Iedere maandag om 20:30 uur organiseert Café Brandpunt een pubquiz in Tilburg met veel verschillende soorten quizvragen. Er komen elke maandag 80 vragen voorbij die enorm afwisselen met onderwerpen.

Schrijf je in met een team van maximaal 5 personen. Deelname aan de pubquiz is € 5,- per persoon. Bekijk de Instagram pagina voor meer informatie over de pubquiz.

Adres: Piusplein 7, 5038 WL Tilburg

Organiseer zelf een pubquiz in Tilburg

Pubquiz in Tilburg kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Tilburg kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Tilburg met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Tilburg voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Tilburg op locatie

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In de omgeving van Tilburg hebben we meerdere quizmasters in ons netwerk.

Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit in Tilburg? Laat je dan compleet ontzorgen door De Andere Quiz. Onze quizmasters komen graag quizzen met jouw groep met ook eigen quizvragen over jouw vrienden of collega’s!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Tilburg
Scroll to Top