Pubquiz Schiedam 2024

Er worden in het centrum van Schiedam regelmatig een pubquiz georganiseerd. Er is wat minder aanbod dan in andere steden. Maar ook in Schiedam zijn er een aantal locaties die hele gezellige quizavonden organiseren waar ook veel mensen op af komen.

Jeneverie ‘t Spul! 

4.7/5

Er wordt een leuke gezellige ouderwetse pubquiz in Schiedam georganiseerd bij Jeneverie ‘t Spull. Het zijn meerkeuze vragen zonder al teveel poespas als muziek en geluid of een scherm waar je naar moet kijken. Hier moet je zijn voor ouderwets maar goed vertier.

Je kan meedoen aan de pubquiz met een team van maximaal 5 personen. De winnaar ontvangt naast de eeuwige roem ook nog een gratis drankje. Daar moet op gedronken worden! Deelname is € 2,- per persoon.

Adres: Hoogstraat 92, 3111 HL Schiedam

Pubquiz Schiedam

Laat ons jouw teamuitje organiseren!

Naast horeca pubquizzen zijn we ook zeer actief met bedrijfsuitjes op locatie. Dit kan bij bedrijven op locatie, of bij sportverenigingen, maar het kan ook bij een horeca locatie in de regio. Wat je ook van plan bent, wij hebben een geniale pubquiz voor jullie klaar staan!

We hebben ook een team van 25 professionele quizmasters klaar staan die van elk quiz evenement een topavond maken. Dit zijn echte vakmensen met veel ervaring. Ze passen zich moeiteloos aan op de groep waar ze mee te maken hebben

Interesse? Bel ons even, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Schiedam

Organiseer zelf een pubquiz in Schiedam

Pubquiz in Schiedam kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Schiedam kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Schiedam met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Schiedam voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top