Pubquiz Rotterdam in 2024

Wil je een pubquiz in Rotterdam spelen? We hebben hier een lijst van quizlocaties gemaakt waar je bij een open avond kunt komen quizzen in Rotterdam. Dit zijn over het algemeen cafés en restaurants die op regelmatige basis een pubquiz in Rotterdam spelen.

Baek food and drinks

4.5/5

Iedere woensdag om 20:30 uur kan je een pubquiz in Rotterdam spelen bij Baek Food & Drinks. Speel mee met maximaal zes quizzers in jouw team. De vragen worden in het Nederlands en het Engels gesteld.

Je speelt mee voor € 5,- per teamlid waarbij er ook mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Vaak worden er ook gratis drankjes verloot. Meld je team aan voor de pubquiz via deze link.

Adres: Blaak 329, 3011 GB Rotterdam

Pubquiz Rotterdam, kom spelen bij een van deze cafés of restaurants in de havenstad

Bar Benthuis

4.7/5

Bij Bar Benthuis kan je iedere woensdag om 20:00 uur mee doen aan een Pubquiz in Rotterdam.

Aanmelden vooraf lijkt niet noodzakelijk. Zorg dat je er op tijd bent om een tafeltje te bemachtigen. Meer actuele informatie lees je op deze Instagram pagina of bel via +31 6 25352711.

Adres: Benthuizerstraat 35b, 3036 CB Rotterdam

Verhip

4.4/5

Maandelijks op de laatste dinsdag om 21:00 uur is het pubquiz tijd bij Verhip! Speel met vijf quizzers samen en ga voor de winst.

Deelname is gratis. Vooraf aanmelden doe je via een link die wordt gedeeld op het instagram account van Verhip. Of er iets gewonnen kan worden is onduidelijk, maar mee doen is belangrijker dan winnen wordt wel aangegeven… 🙂

Adres: Sint-Jobsweg 21, 3024 EH Rotterdam

Rotown

4.4/5

Bij poppodium Rotown wordt ongeveer 1 keer per kwartaal op donderdag om 20:00 uur een popquiz georganiseerd met wel 140 muzieknummers.

Mee doen gaat je wel wat kosten, € 19,50 per team inclusief servicekosten. Meld je hier aan voor de volgende popquiz en zorg dat je op tijd bent om een tafeltje te bemachtigen.

Adres: Nieuwe Binnenweg 19, 3014 GB Rotterdam

Cafe Stalles

4.3/5

Op de eerste dinsdag van de maand kan je heerlijke quizzen bij Café Stalles in Rotterdam. Je speelt mee met maximaal 4 quizzers, hoe laat de quiz start hebben we niet kunnen vinden.

Deelname lijkt gratis en het winnende team drinkt de hele avond gratis! Meld je aan voor de pubquiz via info@cafestalles.nl of een bericht via Instagram.

Adres: Nieuwe Binnenweg 11A, 3014 GA Rotterdam

Weena

4.2/5

Iedere dinsdag om 20:30 uur kan je een pubquiz in Rotterdam spelen bij Weena. Speel mee met maximaal zes quizzers. De quizvragen komen voor bij in het Nederlands en Engels.

Speel mee voor € 5,- per teamlid en win mooie prijzen. Vaak worden er ook gratis drankjes verloot. Meld je team aan voor de pubquiz via deze link.

Adres: Weena 202, 3012 NJ Rotterdam

Hollywood event center

3.9/5

Bij het Hollywood Event Center kan je 2 keer per maand pubquizzen op de dinsdag om 19:30 uur. Speel mee met 2 tot 5 spelers. Quizvragen komen voorbij in het Nederlands en Engels.

Kosten zijn € 19,50 per team waarbij je ook leuke prijzen kunt winnen. Check hier de agenda van Hollywood Event center in Rotterdam voor de actuele quizplanning.

Adres: Cor Kieboomplein 513, 3077 MK Rotterdam

Café de Ooievaar

4.7/5

Elke dinsdag om 20:00 uur wordt er een pubquiz gespeeld bij Café de Ooievaar. Vanwege het grote succes wordt de pubquiz inmiddels samen met de buren aan de overkant georganiseerd van Altstad Rotterdam.

Deelname isgratis. Meld je aan via deze Facebook pagina, meld je aan bij de bar of stuur even een mailtje.

Adres: Havenstraat 11B, 3024 SE Rotterdam

Altstad Rotterdam

4.6/5

Altstadt organiseert wekelijks de pubquiz op donderdag om 20:00 uur samen met de overburen van Cafe de Ooievaar.

Meld je team aan van maximaal vijf quizzers en speel gratis mee. Aanmelden bij de bar of via deze website.

Adres: Aelbrechtskolk 3b, 3025 HA Rotterdam

Bar & Restaurant Panenka

4.5/5

Bij Panenka worden naast de vele sportwedstrijden die worden uitgezonden soms ook pubquizzen georganiseerd. Vaak ook sportquizzen natuurlijk!

Op de Facebook pagina kan je zien wanneer er weer een leuke sportquiz op de planning staat bij Panenka.

Adres: Eendrachtsweg 25, 3012 LB Rotterdam

De Gele Kanarie

4.4/5

Goudsesingel 284, 3011 KH Rotterdam

Bij De Gele Kanarie wordt om de week op dinsdag om 19:00 uur een pubquiz georganiseerd. Baksteen Bob is de quizmaster van het huis.

Het is niet heel duidelijk of er kosten aan verbonden zijn, maar check hier de quizagenda van De Gele Kanarie. Reserveer vooraf een tafel als je zeker wilt zijn van deelname.

Vessel 11

4.3/5

Bij Vessel 11 wordt elke maand op dinsdag om 20:00 uur een Engestalige popquiz gespeeld met muziekvragen van allerlei soorten muziek. Speel mee met maximaal 5 personen.

Je speelt mee voor € 7,50 per team. Eet je vooraf ook mee dan krijg je 10% korting op het diner. Bekijk hier de agenda van Vessel 11 voor de opkomende quizzen.

Adres: Wijnhaven 101, 3011 WN Rotterdam, Nederland

De Machinist

4.2/5

De Machinist organiseerd voorheen maandelijks een PubQuiz. De Quizteams waren met 4 tot 6 personen en begon om 20:00 uur. We hebben alleen geen pubquizzen op de agenda zien staan in 2024.

Houdt daarom de website en socials van De Machinist goed in de gaten want we verwachten dat er wel weer quizzen gespeeld gaan worden hier.

Adres: Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam

Organiseer zelf een pubquiz in Rotterdam

Pubquiz in Rotterdam kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Rotterdam kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Rotterdam met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Rotterdam voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Rotterdam op locatie

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In de omgeving van Rotterdam hebben we meerdere quizmasters in ons netwerk.

Geen zin in een triviant avond? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Huur dan een van onze quizmasters in. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Amsterdam
Scroll to Top