Pubquiz Roermond 2024

Ook in Roermond kan je meedoen aan leuke pubquizzen. Je hebt wat minder keuze dan in andere steden. Maar toch zit er in deze lijst vast wel een een leuke locatie tussen voor jou en jouw vrienden. Bedenk eerst wat voor soort pubquiz je wilt. Een serieuze of eentje met humor. En kijk dan in deze lijst welke quizavond het beste bij jullie past.

Jill Murphy’s 

4.4/5

Elke woensdagavond wordt er de Jill’s Quiz georganiseerd in samenwerking met Murphy’s Quiz. De Murphy’s Quiz is een echte klassieker in de horeca die al heel lang meedraait. Dit zijn niet de modernste quizzen met veel multimedia maar wel een quiz met veel ervaring en goede vragen.

Doe mee met een team van maximaal 6 personen. Deelname is € 4,- per persoon en daar krijg je ook snacks voor terug. Je hoeft niet te reserveren. Er worden leuke prijzen gegeven aan de drie beste teams.

Adres: Stationsplein 16, 6041 GN Roermond

Pubquiz Roermond

Café Full House

4.5/5

Full House café organiseert weleens een Thema Quiz. Op hun Facebook pagina worden de volgende quizzen het het thema aangekondigd.

Inschrijven kan via een formulier dat vaak bij het event op Facebook wordt gezet. Je kan maximaal 6 personen in je team toelaten en deelname is € 5,- per persoon.

Adres: Markt 29, 6041 EM Roermond

Laat jouw pubquiz in Roermond door onze quizmasters verzorgen

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit bij jouw feest of partij? Vraag een quizmaster van De Andere Quiz er bij!

Duizenden uitjes zijn je voor gegaan. We komen door het hele land met geniale pubquizzen met grappige filmpjes en zeer creatieve quizvragen. Dit doen we samen met 25 professionele quizmasters die ons op allerlei borrels, feesten en uitje vertegenwoordigen.

Ook in Roermond en omgeving hebben we zat pubquizzen georganiseerd. Wil jij meer weten? Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Roermond

Organiseer zelf een pubquiz in Roermond

Pubquiz in Roermond kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Roermond kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Roermond met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Roermond voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top