Pubquiz Purmerend 2024

Wil jij graag een pubquiz spelen en woon je in de buurt van Purmerend? Dan zijn deze locaties voor jou misschien interessant om eens te bekijken. Er worden ook in Purmerend maandelijks pubquizzen georganiseerd. De ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en een leuk avondje uit voor jou en je vrienden.

Café De Heeren

4.3/5

Café de Heeren is dé locatie in Purmerend als het gaat om quizzen. Elke maand organiseren zij een gezellige pubquiz en veel mensen komen daarvoor ook een hapje eten. Het leeft enorm en er worden veel leuke tehema’s behandeld. Echt geen standaard quiz met alleen maar kennis vragen.

Neem een kijkje op de website van Café de Heeren voor meer informatie en de volgende pubquiz datum. Inschrijven kan met maximaal 4 personen en je schrijft je dan ook automatisch in voor het diner. De pubquiz met diner is vaak snel uitverkocht dus wees er snel bij!

Adres: Koemarkt 32, 1441 DD Purmerend

Pubquiz Purmerend

Laat een quizmaster van onze jouw pubquiz organiseren in Purmerend

Wil jij een pubquiz organiseren, maar heb je geen idee hoe? Wij helpen je graag op weg. Onze quizmasters hebben heel veel ervaring en passen zich moeiteloos aan op de groep waar ze mee temaken hebben. We organiseren al meer dan 10 jaar samen met 25 professionele quizmasters geniale pubquizzen. Vragen? Bel ons even!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Purmerend

Organiseer zelf een pubquiz in Purmerend

Pubquiz in Purmerend kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Purmerend kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Purmerend met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Purmerend voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top