Pubquiz Oss 2024

Altijd al eens mee willen doen aan een leuke pubquiz in Oss? Dit is je kans! Check de websites van onderstaande horeca locaties en kies een leuke quizavond uit. Maak een team, schrijf je in en ga voor de winst!

Cultuurpodium Groene Engel

4.2/5

Op de laatste woensdag van de maand is het tijd voor een pubquiz in Oss bij Cultuurpodium Groene Engel. De quizzen starten altijd om 20:00 uur en je kan mee doen met een team van 2 tot 5 personen.

De kosten zijn € 14,50 per team waarbij je ook kans maakt op de hoofdprijs. Check deze website voor meer informatie en de exacte quizplanning bij de Groene Engel.

Adres: Kruisstraat 15, 5341 HA Oss

Pubquiz Oss

Bar 15

4.7/5

Bij Bar 15 worden bijna maandelijks pubquizzen georganiseerd. Soms wordt er een maandje overgeslagen als de planning iets te vol zit. De quizzen worden gespeeld op de dinsdag om 20:00 uur.

Speel met een team van 3 tot 5 quizzers. De kosten zijn € 15,- per team. Daarbij zijn er tussendoor ook smakelijke prijzen te winnen… wij zijn benieuwd! Check hier de volledige quizplanning en meld je aan voor de pubquiz!

Adres: Peperstraat 15a, 5341 CZ Oss

Huur een quizmaster in bij jouw bedrijfsuitje in Oss

Wil jij een leuke avond beleven met vrienden, collega’s of teamgenoten? Organiseer een leuke pubquiz op locatie in Oss! Onze quizmasters worden bij allerlei feesten en partijen ingehuurd om quizavonden aan elkaar te praten. Dit zijn altijd feestelijke avonden met veel humor, heerlijke muziek en zeer creatieve quizvragen.

We organiseren de quizzen in samenwerking met 25 professionele quizmasters. Vraag vrijbljvend een offerte aan of bel ons voor meer informatie.

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Oss

Organiseer zelf een pubquiz in Oss

Pubquiz in Oss kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Oss  kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Oss met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Oss voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top