Pubquiz op locatie in Zwolle met geniale quizmaster

Ben jij op zoek naar een locatie voor jouw bedrijfsuitje? Hier moet je zijn als je een pubquiz op locatie in Zwolle zoekt. We organiseren heel veel pubquizzen in Zwolle en omgeving. Of het nu is voor collega’s, een voetbalteam, een familiefeest, we staan voor jullie klaar.

Met een pubquiz van De Andere Quiz ben je zeker van een avond vol verrassing. Met geniale filmpjes, zeer creatieve quizvragen en een uiterst enthousiaste quizmaster ga je een geweldige tijd beleven.

Op deze pagina vind je een lijst met locaties waar we graag de pubquiz komen verzorgen. Maar spelen op uw eigen locatie is natuurlijk ook mogelijk!

Niek is in regio Zwolle een van de quizmasters voor de pubquiz op locatie

Inmiddels hebben we een team van 25 professionele quizmasters die in heel Nederland en België pubquizzen op locatie presenteren. In Zwolle is Niek een van onze quizmasters waarmee je zeker bent van een topavond!

Niek is niet alleen een zeer bevlogen presentator. Hij is ook DJ, en hoe!

Pubquiz op locatie in Zwolle met quizmaster en DJ Niek Hofman

Hier speel je een pubquiz op locatie in Zwolle

Lumen events

tot 2000 pers.

4,4/5

Gratis parkeren

Bij Lumen in Zwolle zijn bedrijfsfeesten mogelijk in allerlei vormen en maten. Het Event Center bestaat uit het Centrale Plein met meer dan 25 omliggende zalen, geschikt voor evenementen van 2 tot 2.000 personen.

Deze locatie is in het stadioncomplex van PEC Zwolle waardoor er ook skyboxen, businessclubs of businessloges gereserveerd kunnen worden. Volop mogelijkheden dus voor een pubquiz op locatie in Zwolle!

Ga voor een pubquiz op locatie bij Lumen

Lumen in Zwolle is een geweldige locatie voor een pubquiz

De Belgische Keizer

tot 100 pers.

4,2/5

15 min. Zwolle CS

De Belgische Keizer is een eetcafé in het centrum van Zwolle met een warme en authentieke Belgische ambiance.

Naast het eetcafé beschikt de Belgische Keizer ook over 5 zalen voor groepen van 20 tot 100 personen. Alles is aanwezig om een avond te genieten van een geniale pubquiz!

Kies voor de Belgische Keizer bij jouw bedrijfsuitje in Zwolle

De Kwaak

tot 50 pers.

4,7/5

20. min Zwolle CS

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw pubquiz op locatie in Zwolle? Vaar mee met de Kwaak! Dit oude scheepsruim is veel meer dan alleen een plek om te huren – het is een gezellige, intieme en exclusieve feestlocatie aan de rand van het centrum van Zwolle, met een prachtig terras voor de zomermaanden.

Kies voor de Kwaak bij het bedrijfsuitje

De Nieuwe Buiten Societeit

tot 1250 pers.

4,1/5

2 min. Zwolle CS

De Nieuwe Buiten Societeit is een moderne evenementenlocatie vlakbij het station in Zwolle. Door de verschillende zalen kan je er terecht voor groepen van 2 tot 1250 personen.

Alles is hier aanwezig om een geniale pubquiz met hilarische filmpjes te spelen met jouw gezelschap!

Kom hier quizzen op locatie

Grandcafé Zuijdt

tot 50 pers.

4,6/5

Gratis parkeren

Jaap en Denise runnen Grandcafé Zuijdt waar je heerlijk kan lunchen, borrelen en dineren. Er wordt veel live muziek gespeeld, de gitaar staat klaar om elk moment zelf mee te spelen als je wilt.

Dit is een erg sfeervolle locatie waar je het echte pubquiz gevoel zult ervaren. Een leuke plek om een teamuitje te organiseren in Zwolle!

Vraag een offerte aan

Focus

tot 60 pers.

4,2/5

Gratis parkeren

Stichting Focus biedt unieke ruimtes te huur aan in de Zerboltstraat in de jaren ’70 stijl. Deze locatie bevindt zich in het hart van Dieze-Oost en beschikt over meerdere ruimtes.

Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar in de nabijgelegen straat. Bovendien kan je hier je eigen eten en drinken meenemen en hierdoor met een kleiner budget toch een heel leuk teamuitje organiseren!

Speel de pubquiz op locatie in Zwolle bij Focus

Stadscafé Blij

tot 100 pers.

3,9/5

14 min. Zwolle CS

Stadscafé Blij bevindt zich in het meest opvallende pand in het hart van de binnenstad van Zwolle. Hier kun je genieten van een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of een smaakvol diner met een prachtig uitzicht op het historische centrum van Zwolle.

Organiseer jouw pubquiz op locatie in Zwolle bij Blij

Ons Café

tot 30 pers.

4,5/5

14 min. Zwolle CS

Ons Café in Zwolle is een sfeervol café waar veel live muziek gespeeld wordt. Wekelijks treden er live artiesten op. Maar het is ook een mooie plek om een pubquiz op locatie in Zwolle te organiseren met jouw organisatie.

Ga quizzen bij ons Café

De Agnietenberg

tot 400 pers.

4,4/5

Gratis parkeren

De Agnietenberg is een prachtige locatie net buiten Zwolle, grenzend aan het bos met gratis parkeergelegenheid. Met de verschillende ruimtes in dit horeca bedrijf kunnen we hier terecht met kleine en grote groepen

Een prachtige plek voor een pubquiz op locatie in Zwolle voor groepen die zowel uit Zwolle zelf, of van verder komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Café de Tagrijn

tot 50 pers.

4,7/5

17 min. Zwolle CS

Al langer dan 50 jaar wordt Cafe de Tagrijn geprezen om de gastvrijheid en het uitgebreide assortiment aan distillaten. In dit kleine café krijg je dat echt pubquiz gevoel wat je wilt hebben met bijvoorbeeld een voetbalteam of ander gezelschap.

Ga quizzen bij de Tagrijn

Pillows

tot 50 pers.

4,7/5

3 min. Zwolle CS

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle is een prachtig gerenoveerd hotel dat vlakbij het treinstation ligt.

Dit luxueuze hotel is gevestigd in een voormalig politiebureau uit de 19e eeuw. Een prachtige plek om een uniek bedrijfsuitje te organiseren met een geniale pubquiz.

Ga quizzen bij Pillows

Reviews pubquiz op locatie

Pubquiz op locatie review BAM

Leuke hilarische quiz met een quizmaster die het op een professionele, maar grappige manier, aanpakte en de collega’s ook leuk meenam. Hierdoor werd het een succes!

Ziggo organiseert ook een pubquiz op locatie met De Andere Quiz

Zeer veel energie, afwisseling en lol. Volgend jaar gaan we zeker weer pubquizzen bij jullie!

We hebben het bedrijfsuitje als erg gezellig ervaren. Goed georganiseerd. Bijna alles wordt je uit handen genomen zodat iedereen deel kan nemen aan de quiz. Mijn teams waren erg enthousiast. Een pluim voor de organisatie en quizmaster!

Super leuke quiz! We hadden hoop lol en er werd goed gestreden! Vooral de bonusvragen na iedere ronde was verrassend en leuk! (op de minpunten na die ik kreeg met mijn team! 🙂

Wat een feest was het om na al die maanden thuiswerken eindelijk weer eens samen met 80 collega’s iets leuks te doen!

Aegon bedrijfsuitje met pubquiz

De pubquiz bij ons bedrijfsuitje was goed geregeld en had een breed vragenpakket. Erg leuk!

Unive plukt de vruchten van het teamuitje met de pubquiz

De quiz was een groot succes, iedereen was erg enthousiast. Wij houden hem in ons achterhoofd voor het volgende bedrijfsuitje!

Dank voor vanmiddag! Iedereen heeft een leuke pubquiz gehad, heerlijk om even te kunnen lachen en ontspannen in teamverband. De pubquiz is erg leuk om te doen, zeker een aanrader en de verliezende teams willen revanche!

De quiz was goed geregeld en had veel diverse vragen voor verschillende leeftijden. Perfect voor ons diverse team. Niek was een geweldige presentator en quiz master. Ik zou jullie 100% aan anderen aanraden!

Geslaagde quiz, leuke filmpjes en het rad was een leuke toevoeging. Super hoe de quizmaster er een Nederlands/Engelse versie van wist te maken! Het was een top afsluiting van ons jaar!

Regel een quizmaster voor een pubquiz op locatie in Zwolle

Horeca Pubquiz spelen in Zwolle en omgeving

Veel horeca gelegenheden in Zwolle komen nog aan met lijstjes met pubquiz vragen. Wij doen dat heel anders, met veel leuke filmpjes, maar ook zeer cretieve quizvragen. Daarbij vinden we het ook erg leuk dat we veel quizvragen bedenken die niet te googelen zijn!

Wil je De Andere Quiz eens ervaren? Ga dan quizzen bij een van onderstaande horeca locaties. Check hun eigen website of sociale media voor een exacte quizplanning in Zwolle en omgeving.

Pubquiz op locatie in Zwolle organiseren voor collega's

Café Koos

Gratis deelname

Koos organiseert maandelijks een pubquiz in de kroeg. Doe mee met een team van max 4 personen en strijd om eeuwige roem. En de eer.

Ook hier worden geregeld pubquizzen georganiseerd met besloten groepen.

Check hier de quizplanning

Scroll to Top