Pubquiz op locatie in Den Bosch

Wil je een leuke activiteit doen met jouw bedrijfsuitje? Ga voor een pubquiz op locatie in Den Bosch! De Andere Quiz organiseerde meer dan 1000 bedrijfsuitjes, teamuitjes en andere groepsactiviteiten met geniale pubquizzen.

Onze pubquizzen zijn nooit saai door de grappige filmpjes, zeer afwisselende quizvragen en de verrassende onderwerpen. We komen graag op locatie de pubquiz verzorgen, maar hebben ook flink wat evenementelocaties in Den Bosch voor je op een rijtje gezet op deze pagina.

Roy is in Brabant een van de quizmasters voor de pubquiz op locatie

We werken samen met een team van 25 professionele quizmasters die in heel Nederland en België pubquizzen op locatie presenteren. In Den Bosch en andere steden in Brabant is Roy een van onze quizmasters die garant staat voor een topavond!

Pubquiz op locatie in Den Bosch met quizmaster laten organiseren door De Andere Quiz

Hier speel je een pubquiz op locatie in Den Bosch

Verkadefabriek

1 tot 300 pers.

4,3/5

10 min. Den Bosch CS

Bij de Verkadefabriek kan je terecht voor allerlei soorten evenementen. Van bedrijfsfeesten, tot vergaderingen, borrels, teamuitjes, het kan er allemaal.

Van theater zalen, tot studio’s en alles er tussen in. Het is allemaal beschikbaar voor en geniale pubquiz op locatie in Den Bosch met jouw collega’s!

Kom naar de Verkadefabriek

Huur een zaal, foyer of studio in de Verkadefabriek in Den Bosch voor een quizevent

Café Cinq

1 tot 100 pers.

4,1/5

13 min. Den Bosch CS

Cafe Cinq heeft een grote zaal waar veel verjaardagen, reunie’s en bruiloften worden gevierd. Met een eigen bar is deze ruimte ideaal om af te huren bij een bedrijfsuitje of teamuitje in Den Bosch.

Ga quizzen in Den Bosch bij Cinq

Cafe Cinq is een sfeervolle quizlocatie voor de pubquiz op locatie in Den Bosch

IJzeren Man Strandpaviljoen

tot 750 pers.

4,2/5

Gratis parkeren

IJM Strandpaviljoen vind je aan het langste strand van Brabant en is een prachtige locatie voor een evenement. Je vindt de Ijzeren Man midden in het bos met een prachtig uitzicht over de natuurplas.

Het is erg goed bereikbaar vanaf de A2 en vanuit het centrum met gratis parkeergelegenheid

Ga quizzen bij de Ijzeren Man

Huur een zaal bij de Ijzeren Man in Den Bosch voor een leuke pubquiz van De Andere Quiz

Jeronimus Café

tot 80 pers.

4,2/5

9 min. Den Bosch CS

Jeronimus Café straalt een robuuste en warme ambiance uit, waardoor het de perfecte locatie is voor een informele borrel met vrienden of collega’s.

In deze bruine kroeg ervaar je een pubquiz zoals hij in de pub in Engeland waarschijnlijk ook ervaren wordt. Een prachtige plek om met een groep tot 80 personen te gaan quizzen op locatie in Den Bosch!

Ga quizzen bij Jeronimus

Organiseer een teamuitje met een leuke pubquiz in den Bosch bij Jeronimus Café

Bossche Locals

tot 900 pers.

5,0/5

13 min. Den Bosch CS

Bij Bossche Locals zijn meerdere ruimtes ingericht voor evenementen in het hart van Den Bosch. In totaal zijn er 9 ruimtes in allerlei vormen en maten.

Hier kunnen bedrijfsfeesten, borrels en diners prima worden gekoppeld aan een pubquiz op locatie in Den Bosch met een van onze quizmasters uit de omgeving Brabant.

Organiseer hier jouw bedrijfsuitje in Den Bosch

Bossche Locals is een topplek voor jouw pubquiz op locatie in Den Bosch

1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch

tot 6000 pers.

4,3/5

Gratis parkeren

Voorheen werd hier jarenlang in koeien gehandeld, maar nu is dit een toplocatie in Den Bosch voor allerlei feesten en congressen. Het gebouw is helemaal gerenoveerd en heel dicht bij het centrum, naast de Brabanthallen.

Kom hier quizzen met het hele bedrijf, stichting of bijvoorbeeld een grote reunie!

Vraag een offerte aan

Huur een ruimte voor een bedrijfsfeest in Den Bosch bij 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch

Café Hart Van Brabant

tot 60 pers.

4,1/5

13 min. Den Bosch CS

Hart van Brabant is een bruisend, bourgondisch café , vlakbij de Sint-Jan kathedraal in Den Bosch. Het is de plek waar je de Brabantse gezelligheid optimaal zult ervaren.

Het is ook een leuke plek om een feest, borrel of reunie te organiseren met een pubquiz in s’ Hertogenbosch.

Kom quizzen bij Hart van Brabant

Organiseer een bedrijfsuitje met pubquiz op locatie in Den Bosch bij Cafe Hart van Brant

Willem Twee muziek en beeldende kunst

2 tot 500 pers.

4,4/5

10 min. Den Bosch CS

je vind Willem Twee muziek en beeldende kunst in 2 prachtige gebouwen met een grote geschiedenis. De vernieuwde sigarenfabriek heeft twee popzalen, expositieruimtes en een café. De voormalige synagoge heeft bovendien een concertzaal en een foyer/café.

Elke zaal heeft zijn eigen verhaal. Beide locaties zijn op loopafstand van het station en bieden goede parkeermogelijkheden.

Organiseer jouw bedrijfsuitje bij Willem Twee

Denk aan Willem Twee muziek en beeldende kunst voor jouw teamuitje of feest met het bedrijf

Café In De Kleine Werelt

tot 60 pers.

3,8/5

10 min. Den Bosch CS

De Kleine Werelt is een plek in hartje Den Bosch waar mensen genieten van een kop koffie met Bossche bol, smullen van een heerlijke lunch of borrel, met een prachtig uitzicht.

Ook hier komen we graag een pubquiz op locatie in Den Bosch organiseren met jouw teamuitje!

Vraag een offerte aan

Kom voor een pubquiz op locatie in Den Bosch naar Cafe in de Kleine Werelt

Golden Tulip Hotel Central

2 tot 350 pers.

4,5/5

9 min. Den Bosch CS

In het hart van Den Bosch is Golden Tulip Hotel Central de perfecte uitvalsbasis voor jouw bedrijfsuitje met een pubquiz op locatie in Den Bosch.

Met 8 zalen in allerlei stijlen en groottes kan je hier eigenlijk voor elk gezelschap wel terecht.

Doe de Pubquiz op locatie in Den Bosch hier

Ook bij Golden Tulip Hotel Central komen we graag de Pubquiz op locatie verzorgen in Den Bosch

Reviews pubquiz op locatie

Pubquiz op locatie review BAM

Leuke hilarische quiz met een quizmaster die het op een professionele, maar grappige manier, aanpakte en de collega’s ook leuk meenam. Hierdoor werd het een succes!

Ziggo organiseert ook een pubquiz op locatie met De Andere Quiz

Zeer veel energie, afwisseling en lol. Volgend jaar gaan we zeker weer pubquizzen bij jullie!

We hebben het bedrijfsuitje als erg gezellig ervaren. Goed georganiseerd. Bijna alles wordt je uit handen genomen zodat iedereen deel kan nemen aan de quiz. Mijn teams waren erg enthousiast. Een pluim voor de organisatie en quizmaster!

Super leuke quiz! We hadden hoop lol en er werd goed gestreden! Vooral de bonusvragen na iedere ronde was verrassend en leuk! (op de minpunten na die ik kreeg met mijn team! 🙂

Wat een feest was het om na al die maanden thuiswerken eindelijk weer eens samen met 80 collega’s iets leuks te doen!

Aegon bedrijfsuitje met pubquiz

De pubquiz bij ons bedrijfsuitje was goed geregeld en had een breed vragenpakket. Erg leuk!

Unive plukt de vruchten van het teamuitje met de pubquiz

De quiz was een groot succes, iedereen was erg enthousiast. Wij houden hem in ons achterhoofd voor het volgende bedrijfsuitje!

Dank voor vanmiddag! Iedereen heeft een leuke pubquiz gehad, heerlijk om even te kunnen lachen en ontspannen in teamverband. De pubquiz is erg leuk om te doen, zeker een aanrader en de verliezende teams willen revanche!

De quiz was goed geregeld en had veel diverse vragen voor verschillende leeftijden. Perfect voor ons diverse team. Niek was een geweldige presentator en quiz master. Ik zou jullie 100% aan anderen aanraden!

Geslaagde quiz, leuke filmpjes en het rad was een leuke toevoeging. Super hoe de quizmaster er een Nederlands/Engelse versie van wist te maken! Het was een top afsluiting van ons jaar!

Huur een quizmaster in voor een pubquiz op locatie in Den Bosch

Horeca Pubquiz spelen in Den Bosch en omgeving

Waar veel cafés nog lijstjes met quizvragen opdreunen organiseert De Andere Quiz op diverse plekken multimedia pubquizzen in Den Bosch.

Wil je deze pubquizzen met geniale filmpjes en zeer creatieve quizvragen eens ervaren? Ga dan quizzen bij een van onze vaste quizlocaties in omgeving Den Bosch!

Ga met jouw teamuitje voor een pubquiz op locatie in Den Bosch

Jongens van de Wit

Gratis deelname

Bij Jongens van de Wit wordt elke laatste dinsdag van de maand gequizt en dan is de zaal eigenlijk altijd helemaal vol. Meer dan 30 teams spelen mee voor de jaarranking met een quizbokaal voor het winnende team.

Tussendoor wordt er ook een paar keer een bitterballen vraag gespeeld, want je krijgt toch honger na een tijdje quizzen!

Check hier de quizplanning

Pantoffeltje

Gratis deelname

Pantoffeltje is een van de quizlocaties van het eerste uur in 2016. Tussendoor zijn ze even weg geweest tijdens de verbouwing, maar inmiddels is het weer quizzen geblazen hier in Den Bosch!

Bekijk de quizplanning

Café ‘t Zonneke

Gratis deelname

Bij Café ‘t Zonneke in Rosmalen wordt ook maandelijks De Andere Quiz gespeeld. Ook is er een gezellige zaal waar bedrijfsuitjes georganiseerd worden met groepen tot 80 gasten.

Kijk hier wanneer de volgende quiz gespeeld wordt

Brasserie Cis

4,- per persoon

Brasserie Cis in Boxtel speelt regelmatig De Andere Quiz, en dat is een groot succes. Regelmatig is het uitverkocht en wordt er gequizt met een geweldige sfeer.

Bekijk de quizplanning

Scroll to Top