Pubquiz op locatie in Utrecht met leuke quizmaster

Een pubquiz op locatie in Utrecht organiseren kan natuurlijk iedereen. Maar je wil niet zo maar een pubquiz spelen, en een locatie die er goed bij past. We helpen je op deze pagina op weg naar een onvergetelijke quizavond!

De 3 belangrijkste ingrediënten voor een leuke pubquiz op locatie in Utrecht zijn een geniale pubquiz, een geweldige quizmaster en een sfeervolle locatie. En dat graag allemaal voor een betaalbaar bedrag… 🙂

Bij ons ben je aan het juiste adres als je geen saaie triviant vragen (van Chat GPT oid) wilt, een professionele quizmaster wilt inhuren die de groep goed aanvoelt, en hulp wilt bij het zoeken naar een geschikte locatie!

Quizmaster inhuren voor pubquiz op eigen locatie in Utrecht

We werken samen met meer dan 25 professionele quizmasters. In Utrecht is Pim een van onze quizmasters die elke groep een top avond bezorgt.

Gewapend met een arsenaal aan geniale filmpjes, zeer creatieve quizvragen en een dosis humor, maakt deze meester van de quizkunst elke quizavond tot een feest. Geregeld maakt hij de avond af als DJ en verzorgt hij dus een complete feestavond.

Pim tovert regelmatig een lach op ieders gezicht. Utrecht komt tot leven onder zijn leiding, waar elk antwoord een triomf en elke fout een aanleiding kan zijn voor een goeie grap.

Een avond met Pim staat garant voor een onvergetelijke combinatie van scherpzinnigheid, amusement en een flinke dosis lachwekkende momenten!

Hier speel je een pubquiz op locatie in Utrecht

Moos

Moos is een heel fijne plek in Utrecht om te komen lunchen, borrelen of dineren. Midden in de stad op de Amerstdamsestraatweg vind je deze sfeervolle plek waar je heerlijk kunt eten.

Naast het restaurant is er ook een kleine zaal beschikbaar die ideaal is voor een pubquiz op locatie met een kleine groep collega’s, een teamuitje van de sportclub of het vieren van een jubileum of verjaardag.

Pubquiz op locatie in Utrecht organiseren bij Moos

Bar Josefien

Bij Bar Josefien beleef je jouw eigen feest op een exclusieve manier! Ze ontvangen hier uitsluitend besloten gezelschappen, waardoor het de perfecte locatie is om speciale momenten te vieren met vrienden, familie of collega’s.

Je kan hier een pubquiz organiseren met een borrel of diner. Ze hanteren een minimale omzetgarantie en berekenen geen zaalhuur waardoor het ook voor kleinere groepen een fijne plek is!

Quizzen bij Bar Josefien in Utrecht met professionele quizmaster

Nieuwe Dikke Dries

Bij Dikke Dries is er altijd reden tot feest! Dus als je op zoek bent naar een sfeervolle locatie om met een gezelschap te borrelen of te dineren, dan zit je hier goed. Jij brengt de gasten mee, de rest regelt Dries!

Behalve op vrijdag en zaterdag kan je bij De Nieuwe Dikke Dries heel goed een pubquiz op locatie organiseren met jouw groep.

Bedrijfsuitje organiseren bij de Nieuwe Dikke Dries met een pubquiz met hilarische filmpjes

Boerderij Mereveld

Boerderij Mereveld is echt een toplocatie om een bedrijfsfeest, borrel of pubquiz op locatie in Utrecht te organiseren. Net buiten de binnenstad vindt je deze locatie met zes zalen waar je terecht kunt met groepen van 50 tot 700 personen.

Doordat de locatie niet in het centrum ligt geniet je van voordelen zoals een goede bereikbaarheid met de auto en volop gratis parkeergelegnheid.

Bedrijfsfeest of borrel met pubquiz organiseren in Utrecht bij Boerderij Mereveld

De Heeren van Maarssen

Naast het restaurant heeft De Heeren van Maarssen ook een mooie zaal die veel gebruikt wordt bij feesten en partijen.

De Heerenkamer biedt ruimte voor maximaal 120 personen en is voorzien van alle gemakken voor een pubquiz op locatie in omgeving Utrecht. Er is ook een prachtig terras zodat u met uw gezelschap van het mooie weer kunt genieten.

Pubquiz op locatie bij de Heeren van Maarssen

De Soester Duinen

De negen zalen van De Soester Duinen bieden volop mogelijkheden voor een pubquiz met collega’s, vrienden of familie. De ruimtes zijn geschikt voor groepen van 6 tot 250 personen.

Geniet voor of na afloop van de pubquiz van een heerlijke lunch of diner. De combinatie van diverse zalen, culinaire mogelijkheden en centrale locatie maken De Soester Duinen een prima optie voor jouw quizevent!

Bedrijfsuitje organiseren met pubquiz op locatie in omgeving Utrecht bij de Soester Duinen

The Coulor Kitchen

De ruimtes van The Colour Kitchen ademen de sfeer van vroeger, met subtiele knipogen naar het schoolleven in de jaren ‘30. Comfortabele klaslokalen bieden een intieme setting voor kleinere bijeenkomsten, terwijl ruime zalen, zoals Theater Zimihc, geschikt zijn voor grotere evenementen met maximaal 240 personen.

Genoeg opties dus voor een pubquiz op locatie in Utrecht bij The Colour Kitchen.

Pubquiz op locatie in Utrecht organiseren bij The Colour Kitchen in Zuilen tot 240 personen

Cafe Joost

Café Joost is het kleine broertje van Cafe Josefien. Ze werken met hetzelfde concept. Je kan de zaal huren tegen een minimale omzet garantie. Daarbij kan je het verder zo gek maken als je wilt met eigen aankleding etc.

Eten en drinken kan je allemaal bij hen afnemen, maar ook zelf meenemen. Voor kleinere groepen tot 50 personen is dit een erg sfeervolle plek voor een pubquiz met het bedrijf.

Eigen pubquiz op locatie in Utrecht organiseren bij een klein gezellig café

Cupp

Cupp op de Kanaalweg heeft twee schitterende, lichte workshopruimtes die ideaal zijn voor vergaderingen, bedrijfsborrels, teambuildingdagen of feestjes!

Het is een erg leuke plek voor een pubquiz op locatie in Utrecht met kleinere groepen tot maximaal 40 personen.

Zaaltje huren bij Cupp voor een pubquiz op locatie in Utrecht

Huur een quizmaster in voor een pubquiz op locatie in Utrecht

Horeca Pubquiz spelen in Utrecht en omgeving

De meeste horeca gelegenheden in Utrecht spelen nog old school pubquizzen. Dit zijn dan meestal lijsten met quizvragen die door de speakers van het café schallen.

Er zijn in Utrecht hele moeilijke pubquizzen te vinden waar de gemiddelde sterveling geen schijn van kans maakt. Maar er zijn ook locaties in Utrecht en omgeving waar De Andere Quiz gespeeld wordt.

Deze pubquizzen staan bol van hilarische filmpjes. Ook worden er zeer creatieve quizvragen gesteld en wordt er veel gelachen.

Cafe de Verfrissing

Bij café de Verfrissing worden veel activiteiten georganiseerd. Een Formule 1 wedstrijd om 6 uur in de ochtend inclusief ontbijt, de darts competities en nauurlijk ook een geniale pubquiz.

Cafe de Verfrissing speelt sinds 2017 De Andere Quiz. De pubquiz wordt eigenlijk altijd georganiseerd op de vrijdagavond. Er wordt ook een ranking bijgehouden waarmee er voor een jaarprijs gespeeld wordt.

Check de Facebook pagina van De Verfrissing voor de quizplanning.

Pubquiz in Baarn bij Cafe de Verfrissing

Cafe de Peuk

Cafe de Peuk zit direct aan het spoor in Bussum en is voor veel mensen een soort extra huiskamer. Er worden regelmatig avonden met live muziek georganiseerd, gedart en ook gequizt.

Cafe de Peuk speelt De Andere Quiz sinds 2019. De quizzen zijn meestal op de zaterdagavond om 20:00 uur. Team van maximaal 5 personen geven zich vooraf op via depeuk.bussum@gmail.com.

Check de Facebook pagina van Cafe de Peuk voor de quizagenda.

Horeca pubquiz spelen bij Cafe de Peuk in Bussum

Theatercafé Muze (Hilversum)

Muze is overdag en in de vroege avond gewoon een restaurant, maar in de avond transformeert Muze tot een intiem Hilversums theater. Je kan hier genieten van avonden vol humor en theater met comedy- en kleinkunst shows, of van muziek- en jam-avonden, en natuurlijk De Andere Quiz!

Onze pubquizzen zijn hier zo populair dat ze eigenlijk altijd uitverkocht zijn, en er soms zelfs 2 avonden per maand georganiseerd worden. Check hier de quizplanning.

Geniale pubquiz spelen bij Theatercafé Muze in Hilversum

Café Bolle Harry

Café Bolle Harry is een erg sfeervol café in waar altijd wat te beleven is. Het is dé uitgaansplek van Montfoort waar je natuurlijk ook regelmatig kan genieten van een geniale pubquiz.

De Andere Quiz wordt hier al georganiseerd sinds 2016. Meestal organsieren ze de pubquiz op de vrijdagavond om 20:00 uur. Check de quizagenda op hun Instagram kanaal.

Pubquizzen bij Cafe Bolle Harry in Montfoort

Hoeve Wielrevelt

Van een traditioneel melkveebedrijf is Hoeve Wielrevelt getransformeerd tot een eigentijds erf. Gasten kunnen genieten van een bezoek aan Gasterij Wielrevelt, de cadeauwinkel, de moestuin, de speelbomen en een kennismaking met de kippen en konijnen.

Er wordt hier met regelmaat ook genoten van De Andere Quiz. Ze doen dit niet op vaste momenten, maar plannen hem in wanneer er ruimte is in de agenda. Check hier wanneer de pubquiz weer op het programma staat.

Hoeve Wielrevelt pubquiz in Haarzuilens

De Kloosterhoeve

De Kloosterhoeve in harmelen is een historische stadsboerderij met vier terrassen, gratis privéparkeergelegenheid, een à la carte restaurant en zes zalen waar je voor veel dingen terecht kunt.

Regelmatig worden er op geheel eigen wijze pubquizzen georganiseerd. Ineens knallen er shooters de lucht in en kunnen er dubbele punten verdiende worden, erg leuk! Check hier de quizplanning.

De Kloosterhoeve in Harmelen speelt ook regelmatig De Andere Quiz
Scroll to Top