fbpx

Online bedrijfsuitje vanuit huis met de pubquiz

Hilarische Pubquiz Online

Gemiddelde waardering 8,8 | Gebaseerd op 165 reviews | Ruim 500 keer gespeeld in 2020

Al even vanuit huis aan het werk? Mis je de flauwe grappen van je collega's? Zin om weer eens lol te maken met elkaar? Speel dan onze pubquiz online met hilarische filmpjes!

Onze pubquizzen zijn ook online erg populair. Het lukt ons elke keer weer om een humoristisch en uiterst sfeervol samenzijn te creëren met een van onze pubquizzen online. Door de beste filmpjes van het internet ontstaat al snel een setting waarin veel gelachen wordt.

Bij de bonusvraag komt het fanatisme snel boven drijven. Dan blijkt ineens dat het mogelijk is punten van een ander team af te snoepen! Eén van onze 25 presentatoren neemt je mee in een hilarisch online bedrijfsuitje. Geen saaie quizvragen, maar veel creativiteit en een grote dosis humor.

Univé: De pubquiz online was een groot succes, iedereen was erg enthousiast. Wij houden hem in ons achterhoofd voor volgend jaar. Hopelijk dan in het echt.

Het is ook mogelijk eigen vragen toe te voegen of borrelboxen bij te bestellen. Ook een Vlaamse pubquiz met Belgische presentator of Engelstalige quiz met native english speaker is mogelijk. Laat je verrassen met ons 90 minuten durend online pubquiz event!

Teaser Online Pubquiz 2021

Kadaster: Heerlijk om even te kunnen lachen en ontspannen in teamverband nu we al zo’n lange tijd vanuit huis werken (niet dat we in al die tijd niet gelachen hebben… smiley).

Een nieuw jaar, een nieuwe Online Pubquiz (2021 versie)

In 2020 was de online pubquiz bij bedrijfsuitjes al een groot succes. Meer dan 500 keer werden onze quizzen online gespeeld bij bedrijfsuitjes. Een nieuwe versie was nodig aangezien we nog wel even werken vanuit huis.

De quizrondes van deze nieuwe pubquiz: Muziek, Fragmenten, Wie is het, Top 40 en Geschiedenis.

Ook de nieuwe quiz zit vol met leuke filmpjes, creatieve vragen en een grote dosis humor. Het Andere Rad zal uiteraard ook niet ontbreken!

Voorbeeld quizronde

Wat een feest was het om na al die maanden thuiswerken eindelijk weer eens samen met 80 collega's iets leuks te doen!

Online bedrijfsuitje live gepresenteerd door professionele presentator

De pubquiz wordt net als bij een regulier bedrijfsuitje gepresenteerd door een professionele presentator. Iedereen krijgt een eigen code waarmee kan worden ingebeld.

Houdt de eigen microfoon uit en stel vragen via de chatfunctie. Dit werkt over het algemeen beter omdat er dan niet tientallen mensen tegelijk het woord proberen te nemen.

Onze presentatoren hebben meer dan 500 quizzen online gepresenteerd in 2020

De presentator maakt er een gezellige middag of avond van. Hij of zij maakt grapjes tussendoor en reageert op de chatberichten die er langs komen.

Verras de collega's met een borrelpakket

Met een borrelbox maak je het online uitje helemaal af. Dan kan je samen proosten en kweek je nog meer het gevoel dat je echt samen iets leuks aan het doen bent.

Onze borrelpakketten worden geleverd door een gespecialiseerd partnerbedrijf

Bestel een borrelpakket voor bij de online pubquiz met collega's

Interactieve pubquiz online

Nadat een ronde gespeeld is komt er een bonusvraag waarbij het antwoord in de chat moet worden vermeld. Daarna mag het team dat het antwoord als eerst wist te vermelden aan het virtuele rad draaien.

Na de antwoorden van de online pubquiz direct de eindstand

We hebben een model ontwikkelt dat het mogelijk maakt om na afloop binnen een minuut de einduitslag te genereren.

Tijdens de online pubquiz worden de antwoorden ingevuld in een digitaal formulier. Wanneer alle vragen geweest zijn geven we de antwoorden. Vervolgens kunnen we direct de eindstand bekend maken!

Met het virtuele rad is het mogelijk een team strafpunten aan te smeren...

Draai aan het rad bij de bonusvraag voor extra punten

Teamoverleg via chatt of videocall

Om de teams (van 4 of 5 personen) net als normaal met elkaar te laten overleggen adviseren we diverse apps voor communicatie. De een vindt het fijner om elkaar te kunnen zien, de ander houdt het bij een Whatsapp groep.

Hallo, wat was het leuk gisteravond. Ik zat alleen op de bank maar voelde mij even niet alleen.

Een combinatie van beide wordt ook vaak gehanteerd. Dan is er tussen de rondes even visueel contact om over een aantal antwoorden te overleggen.

Groepschat via whatsapp bij de pubquiz
Overleggen via de digitale snelweg
Zoom gebruiken om met elkaar te videobellen
Gebruik de houseparty check tijdens het online bedrijfsuitje

Engelstalig of Vlaamse pubquiz

We bieden uiteraard ook een Engelstalige variant aan. De pubquiz wordt dan volledig gepresenteerd en gespeeld in het Engels. Bovendien hebben we een native English speaker als presentator beschikbaar!

Voor onze quizzen in België is een quiz op maat gemaakt door onze Vlaamse presentator Maxim. Hij zal de quiz uiteraard ook zelf presenteren!

Great activity for online! Junior, our quiz master did his best to get the people interacting online. The participants all enjoyed the event online and their feedback was highly positive, especially towards the quiz master.

De onderwerpen in de Engelse quiz zijn internationaal en dus compleet anders als de Nederlandstalige quizzen. De quiz voor België bevat naast internationale onderwerpen ook typisch Belgische thema's, filmpjes en muziek.

De multimedia pubquiz online met hilarische filmpjes

De quizzen van De Andere Quiz onderscheidden zich vooral door de hilarische filmpjes, creatieve vragen en een grote dosis humor.

Na afloop van een bedrijfsuitje krijgen we regelmatig de vraag of we een bepaald filmpje nog een keer kunnen laten zien.

Niet gewonnen? Je hebt in ieder geval wel gelachen!

We doen ons best om elke quiz heel toegankelijk te maken, zonder dat de strijd onderling zal ontbreken.

De online Benefietquiz voor de horeca

Toen eind maart iedereen op huis was aangewezen gingen we van start met de benefietquiz voor de horeca. We speelden onze pubquiz online met ruim 10 duizend mensen via livestream. De quizzen hadden veel leuke filmpjes, heerlijke muziek en vooral een grote dosis humor.

Online Pubquizzen met meer dan 10.000 deelnemers zijn voor ons inmiddels gesneden koek

Het werd een enorm succes waarmee we veel geld ophaalden voor de horeca die hard geraakt is tijdens de corona crisis.

Online pubquiz met collega's met quizvragen vol humor

Opmerkingen na onze pubquiz online

caret-down caret-up caret-left caret-right
OTTO B.V.

Wij hebben dit jaar onze kerstborrel gevierd middels een online pubquiz. Raimond Bos was onze presentator en zorgde voor zeer gevarieerde vragen over zowel 'ken je klassiekers' als actuele onderwerpen. Voor onze club van 70+ collega's met leeftijden tussen 20 en 65 jaar een hartstikke leuke activiteit. Raimond bedankt!

Kadaster

Dank voor vanmiddag! Iedereen heeft een leuke pubquiz gehad, heerlijk om even te kunnen lachen en ontspannen in teamverband nu we al zo’n lange tijd vanuit huis werken (niet dat we in al die tijd niet gelachen hebben… 😉).

Online is de pubquiz leuk om te doen, zeker een aanrader en de verliezende teams willen revanche!

BrandLoyalty
Geslaagde quiz, leuke filmpjes en het rad was een leuke toevoeging. Super hoe de presentator er een Nederlands/Engelse versie van wist te maken! Mix van geluid van quiz en WhatsApp teamoverleg soms wel lastig, maar het was een top afsluiting van ons jaar!
The Little Green Bag
De quiz was goed geregeld en had veel diverse vragen voor verschillende leeftijden. Perfect voor ons diverse team. Niek was een geweldige presentator en quiz master. Ik zou jullie 100% aan anderen aanraden!
Evers Soerjatin
Veel dank voor de leuke quiz gisteravond! We hebben erg gelachen. Lijkt me lastig presenteren voor zo'n scherm, met minimale interactie. Knap gedaan! Als de kroegen weer open gaan komen we graag eens bij een live quiz meedoen!
Univé
De quiz was een groot succes iedereen was erg enthousiast. Wij houden hem in ons achterhoofd voor volgend jaar hopelijk dan in het echt.
Velosophy
Wat een feest was het om na al die maanden thuiswerken eindelijk weer eens samen met 80 collega's iets leuks te doen!
Een Overheids- Instelling
Het was een verassende ervaring, leuke vragen en een leuke host. Alleen maar positieve geluiden uit de organisatie gehoord.
Arriva
Super leuke quiz! We hadden hoop lol en er werd goed gestreden! Vooral de bonusvragen na iedere ronde was verrassend en leuk! (op de minpunten na die ik kreeg met mijn team! 🙂
a.s.r. verzekeringen
We hebben het digitale uitje - de online kerstquiz - als erg gezellig ervaren. Goed georganiseerd. Bijna alles wordt je uit handen genomen zodat iedereen deel kan nemen aan de quiz. Mijn teams waren erg enthousiast. Een pluim voor de organisatie en quizmaster!

Alles is mogelijk bij onze online bedrijfsuitjes via livestream!

90 minuten entertainment
De Online Pubquiz duurt ongeveer ander half uur. Het overleggen onderling vergt wellicht iets meer tijd dan gebruikelijk, maar dat maakt de lol alleen maar groter!
Gevarieerde onderwerpen
Onze pubquizzen spelen we altijd met zeer diverse onderwerpen zodat er voor iedereen iets in zit.
Standaard veel multimedia!
Elke ronde zit vol met de nodige multimedia en muziek. Heb je niet gewonnen? Je hebt in ieder geval wel gelachen!
Quizzen via livestream
De online pubquiz wordt gespeeld via Livestream. We doen dit het liefst via zoom, maar als uw organisatie liever een ander platform gebruikt dan is dat ook mogelijk!
Technische hulpmiddelen
We spelen net als altijd in teams van 4 of 5 personen. Hierbij kunnen we diverse apps adviseren om samen met elkaar te overleggen tijdens de pubquiz online.
Ook voor grote groepen!
Bij de benefietquiz voor de horeca speelden elke week tien duizenden mensen mee. Dus ook met grote groepen spelen we makkelijk een pubquiz online!
21 Shares
Share21
Share
Pin
Tweet