Online pubquizzen organiseren vanuit huis

Online Pubquiz organiseren met collega's

Gemiddelde waardering 8,8 | Gebaseerd op 194 reviews | Ruim 500 keer gespeeld in 2020

Online pubquizzen organiseren is helemaal ons ding sinds de eerste lockdown in maart 2020. Ons initiatief met de Benefietquiz voor de horeca is een enorm succes (ruim € 800.000,- opgehaald) geworden!

Ook bedrijven weten ons inmiddels heel goed te vinden. Het online aanbod is flink uitgebreid met onder andere onze borrelboxen. Bovendien hebben we nu ook quizzen voor de Engelse en Belgische markt.

Vodafone Ziggo: Zeer veel energie, afwisseling en lol. Volgend jaar gaan we zeker weer pubquizzen bij jullie!

Samen met 25 professionele presentatoren willen we graag een online pubquiz organiseren voor jouw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons als je vragen hebt.

Zo organiseren we de online pubquiz

Diverse onderwerpen

De rondes zijn zeer gevarieerd zodat er voor iedereen iets in zit.

Hilarische filmpjes

Zeker 20 filmpjes, muziek en geluiden in elke pubquiz online.

Pubquiz online

We spelen de online pubquiz in Zoom (of ander platform naar wens). Daarnaast is er telefonisch contact met het team op afstand.

90 minuten entertainment

Ruim ander half uur online pubquizzen waarbij je je geen moment verveelt!

Van 10 tot 10.000 personen

We spelen regelmatig met groepen van meer dan duizend personen, en dat is net zo leuk als met een groep van 10 collega's!

Punten stelen tijdens de pubquiz

Na elke ronde spelen we een bonusvraag. Het team dat als eerst het juiste antwoord vermeld in de chat wint en mag draaien aan het virtuele rad.

Een van de opties op het rad is het stelen van een punt van een ander quizteam. Dat wordt genieten!

1000 quizteams nakijken binnen een minuut!

Bovendien hebben we flink tijd geïnvesteerd in het automatiseren van het nakijken. Hierdoor kunnen we heel makkelijk een online pubquiz organiseren. Hierdoor hebben we na afloop binnen een minuut de eindstand van de online pubquiz met uw bedrijf.

Reviews online pubquiz organiseren

caret-down caret-up caret-left caret-right
Zeer veel energie, afwisseling en lol. Volgend jaar gaan we zeker weer pubquizzen bij jullie!

Wij hebben dit jaar onze kerstborrel met een online pubquiz laten organiseren. Raimond Bos was onze presentator en zorgde voor zeer gevarieerde vragen over zowel 'ken je klassiekers' als actuele onderwerpen. Voor onze club van 70+ collega's met leeftijden tussen 20 en 65 jaar een hartstikke leuke activiteit. Raimond bedankt!

We hebben het digitale uitje als erg gezellig ervaren. Goed georganiseerd. Bijna alles wordt je uit handen genomen zodat iedereen deel kan nemen aan de quiz. Mijn teams waren erg enthousiast. Een pluim voor de organisatie en quizmaster!

Dank voor vanmiddag! Iedereen heeft een leuke pubquiz gehad, heerlijk om even te kunnen lachen en ontspannen in teamverband nu we al zo’n lange tijd vanuit huis werken (niet dat we in al die tijd niet gelachen hebben… 😉). Online is de pubquiz leuk om te doen, zeker een aanrader en de verliezende teams willen revanche!

De quiz was goed geregeld en had veel diverse vragen voor verschillende leeftijden. Perfect voor ons diverse team. Niek was een geweldige presentator en quiz master. Ik zou jullie 100% aan anderen aanraden!
Veel dank voor de leuke quiz gisteravond! We hebben erg gelachen. Lijkt me lastig presenteren voor zo'n scherm, met minimale interactie. Knap gedaan! Als de kroegen weer open gaan komen we graag eens bij een live quiz meedoen!
De quiz was een groot succes iedereen was erg enthousiast. Wij houden hem in ons achterhoofd voor volgend jaar hopelijk dan in het echt.
Wat een feest was het om na al die maanden thuiswerken eindelijk weer eens samen met 80 collega's iets leuks te doen!
Geslaagde quiz, leuke filmpjes en het rad was een leuke toevoeging. Super hoe de presentator er een Nederlands/Engelse versie van wist te maken! Mix van geluid van quiz en WhatsApp teamoverleg soms wel lastig, maar het was een top afsluiting van ons jaar!
Super leuke quiz! We hadden hoop lol en er werd goed gestreden! Vooral de bonusvragen na iedere ronde was verrassend en leuk! (op de minpunten na die ik kreeg met mijn team! 🙂

Extra's als je een online pubquiz gaat organiseren 

We bieden een aantal opties om de online pubquiz uit te breiden. Dit zijn vragen over het bedrijf, thema quizzen, borrelboxen en een pubquiz in het Engels.

Veel groepen vinden het leuk om eigen quizvragen toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld leuk zijn als iemand afscheid neemt. Of gewoon om te kijken hoe goed iedereen het bedrijf kent! We sturen vooraf een template toe waarin de quizvragen kunnen worden aangeleverd.

Het is leuk als er ook foto's en filmpjes worden aangeleverd bij de eigen quizvragen!

Thema quizzen en een pubquiz in het Engels

Ook is het mogelijk om een themaquiz te spelen zoals onze muziekquiz. Met kerst hebben we onder andere heel veel kerst quizzen online gespeeld. Een quiz in het Engels kan natuurlijk ook.

Voor de Engelstalige pubquiz hebben we een native 'English speaker' als presentator!

Belgische online pubquiz organiseren

Samen met onze Vlaamse presentator (Maxim) hebben we een Belgische variant van De Andere Quiz gemaakt. In deze pubquiz komen bekende Vlamingen, muziek uit België en filmpjes uit België voorbij. 

Borrelpakket bij de online pubquiz

Pubquiz online met borrelbox voor de collega's