Online pubquizzen organiseren vanuit huis

Online Pubquiz organiseren met collega's

Gemiddelde waardering 8,8 | Gebaseerd op 194 reviews | Ruim 500 keer gespeeld in 2020

Online pubquizzen organiseren is helemaal ons ding sinds de eerste lockdown in maart 2020. Ons initiatief met de Benefietquiz voor de horeca is een enorm succes (ruim € 800.000,- opgehaald) geworden!

Ook bedrijven weten ons inmiddels heel goed te vinden. Het online aanbod is flink uitgebreid met onder andere onze borrelboxen. Bovendien hebben we nu ook quizzen voor de Engelse en Belgische markt.

Vodafone Ziggo: Zeer veel energie, afwisseling en lol. Volgend jaar gaan we zeker weer pubquizzen bij jullie!

Samen met 25 professionele presentatoren willen we graag een online pubquiz organiseren voor jouw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons als je vragen hebt.

Zo organiseren we de online pubquiz

Diverse onderwerpen

De rondes zijn zeer gevarieerd zodat er voor iedereen iets in zit.

Hilarische filmpjes

Zeker 20 filmpjes, muziek en geluiden in elke pubquiz online.

Pubquiz online

We spelen de online pubquiz in Zoom (of ander platform naar wens). Daarnaast is er telefonisch contact met het team op afstand.

90 minuten entertainment

Ruim ander half uur online pubquizzen waarbij je je geen moment verveelt!

Van 10 tot 10.000 personen

We spelen regelmatig met groepen van meer dan duizend personen, en dat is net zo leuk als met een groep van 10 collega's!

Punten stelen tijdens de pubquiz

Na elke ronde spelen we een bonusvraag. Het team dat als eerst het juiste antwoord vermeld in de chat wint en mag draaien aan het virtuele rad.

Een van de opties op het rad is het stelen van een punt van een ander quizteam. Dat wordt genieten!

1000 quizteams nakijken binnen een minuut!

Bovendien hebben we flink tijd geïnvesteerd in het automatiseren van het nakijken. Hierdoor kunnen we heel makkelijk een online pubquiz organiseren. Hierdoor hebben we na afloop binnen een minuut de eindstand van de online pubquiz met uw bedrijf.

Extra's als je een online pubquiz gaat organiseren 

We bieden een aantal opties om de online pubquiz uit te breiden. Dit zijn vragen over het bedrijf, thema quizzen, borrelboxen en een pubquiz in het Engels.

Veel groepen vinden het leuk om eigen quizvragen toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld leuk zijn als iemand afscheid neemt. Of gewoon om te kijken hoe goed iedereen het bedrijf kent! We sturen vooraf een template toe waarin de quizvragen kunnen worden aangeleverd.

Het is leuk als er ook foto's en filmpjes worden aangeleverd bij de eigen quizvragen!

Thema quizzen en een pubquiz in het Engels

Ook is het mogelijk om een themaquiz te spelen zoals onze muziekquiz. Met kerst hebben we onder andere heel veel kerst quizzen online gespeeld. Een quiz in het Engels kan natuurlijk ook.

Voor de Engelstalige pubquiz hebben we een native 'English speaker' als presentator!

Belgische online pubquiz organiseren

Samen met onze Vlaamse presentator (Maxim) hebben we een Belgische variant van De Andere Quiz gemaakt. In deze pubquiz komen bekende Vlamingen, muziek uit België en filmpjes uit België voorbij. 

Borrelpakket bij de online pubquiz

Pubquiz online met borrelbox voor de collega's