Pubquiz Nijmegen 2024

Kijk jij ook uit naar een gezellig pubquiz in Nijmegen? Hier vindt je de leukste quizavonden bij restaurants en café bij jou in de buurt. Wij hebben de leukste locaties voor jou verzameld in Nijmegen die regelmatig quizavonden organiseren. Bovendien kan je hier ook meer informatie vinden over hoe de quizzen worden ontvangen en wat je eventueel kan winnen!

Café Faber

4.3/5

Café Faber speelt al 8 jaar lang iedere maand met veel plezier De Andere Quiz. Alleen in de maanden juli & augustus is er een zomerstop. Alle overige maanden zijn jullie van harte welkom om mee te doen aan deze gevarieerde pubquiz met grappige filmpjes en veel humor.

Je hoeft je niet in te schrijven of te reserveren. Kom gewoon op tijd naar het café en maak een team van maximaal vijf quizzers. Doe je best want de winnaar hoeft de rekening niet te betalen! Deelname is € 2,- per persoon.

Neem een kijk op de Facebook van Café Faber. Hier je kan meer informatie vinden over de volgende pubquiz in Nijmegen en een impressie krijgen van de gezellige quizavonden.

Adres: Van Broeckhuysenstraat 12-14, 6511 PH Nijmegen

Pubquiz in Nijmegen spelen met leuke quizvragen en veel humor

De Industrie

4.6/5

Elke tweede maandag van de maand wordt er een leuke pubquiz in Nijmegen georganiseerd bij de Industrie.

Je kan je met een team van maximaal zes personen aanmelden via de website. Er worden leuke prijzen gegeven aan de nummer één, twee en drie. Deelname van de pubquiz is € 4,50 per persoon.

Adres: Weurtseweg 105, 6541 AP Nijmegen

Café de Zon

4.5/5

Doe elke 2e vrijdag van de maand mee aan de spannende pubquiz van Café de Zon! De Quizmeester neemt je mee in een reis door bijzondere quizvragen en onderwerpen.

Maak een team van maximaal 6 personen en geef je op via de website van Café de Zon! Meedoen aan de pubquiz bedraagt € 20,- per persoon en de inloop is vanaf 19.30. De quizavond begint zelf om 20:00 uur.

Tip: Veel deelnemers komen van te voren ook een hapje eten. Extra gezellig en leuk om alvast iedereen te leren kennen.

Adres: Oosterhoutsedijk 16, 6663 KS Nijmegen

De Kluizenaar

4.4/5

Van september t/m juli kan je iedere maand terecht voor een leuke pubquizavond bij de Kluizenaar. Elke maandag vanaf 20.30 uur kan je de strijd aan met de overige Nijmegenaren.

De quiz is zo populair dat je alleen kan reserveren als je ook een hapje komt eten. Er is een speciale quizhap bedacht voor de hongerige quizzers.

Op hun website kan je meer informatie vinden en je inschrijven voor de eerstvolgende quizavond. Moge de beste quizzer winnen!

Adres: Molenstraat 103A, 6511 HD Nijmegen

Café Daen

4.4/5

Bij Café Daen worden de quizzen op de laatste zaterdag van de maand gepeeld. Op hun Facebook pagina wordt de volgende quiz bekend gemaakt.

De pubquiz wordt vooral gespeeld in de donkere maanden van oktober t/m mei.

Adres: Grote Markt 23/24, 6511 KA Nijmegen

Thiemeloods

4.4/5

Elke woensdag organiseert Thiemeloods een Engelstalige pubquiz. Hier moet je zijn voor een pittige quiz met veel triviantvragen. Een echte pubquiz voor de doorgewinterde pubquizzer.

De quiz begint om 21:00 uur en deelname is € 3,50,- per persoon. Je hoeft je niet aan te melden van te voren. Er worden 5 rondes gespeeld met één muziek ronde en één plaatjesronde.

Adres: Leemptstraat 34, 6512 EN Nijmegen

Café Eten en Drinken

4.3/5

Kom gezellig quizzen bij Café Eten en Drinken en laat je verrassen door de creatieve vragen met veel multimedia van De Andere Quiz. Hier wordt niet alleen bepaald wie de slimste van Nijmegen is maar ook ontzettend veel gelachen.

Elke 2en en 4e zaterdag wordt er een quizavond georganiseerd. Er kan heerlijk worden gegeten en gedronken en er worden ook nog eens mooie prijzen aangeboden.

De quiz begint standaard om negen uur de kosten voor deelname zijn € 4,- per persoon. Een team mag maximaal uit 6 personen bestaan. Kom jij eens kijken? Je kan je aanmelden via deze website.

Adres: Groesbeeksedwarsweg 305, 6521 DK Nijmegen

Proeflokaal Beij Ons

4.3/5

Op dinsdag vanaf half negen ben je van harte welkom om mee te doen aan de maandelijkse pubquiz van Beij Ons.

Je kan op de website tickets bestellen voor de pubquiz i.c.m. een goedkope daghap. Deelname voor de quiz alleen kost € 4,- per persoon. Meer informatie vind je op deze facebook pagina.

Adres: Daalsedwarsweg 21, 6521 EE Nijmegen

Café Piet Huisman

4.6/5

Quizmaster Hans presenteert iedere maand een zeer gevarieerde pubquiz met uiteenlopende onderwerpen. De quiz is niet geheel digitaal maar er is wel een muziekronde en een fotoronde.

Bij Piet Huisman wordt de quiz erg goed afgewisseld met speciaalbier wat de quiz uniek en erg gezellig maakt. De datum van de volgende quiz wordt bekend gemaakt op deze Facebook pagina. Je kan je inschrijven met een team van maximaal 4 personen. Er worden leuke prijzen weggegeven als kadobonnen en goodiebags.

Adres: Sint Jacobslaan 30, 6533 BT Nijmegen

Café Samson

4.5/5

Ook bij Samson worden er leuke pubquizzen gespeeld waar veel mensen aan mee doen. Café Samson heeft geen vaste quizavond dus houdt de website of de facebook pagina goed in de gaten!

De quiz begint wel standaard om 20:00 uur. Je kan je inschrijven met een team van maximaal zes personen. Kosten voor de pubquiz zijn € 4,- per persoon.

Adres: Houtstraat 4, 6511 JN Nijmegen

 Café Maxim

4.5/5

Elke tweede zondag in de maanden oktober t/m mei organiseert Kris van Maxim de pubquiz. Kris weet er elke maand een show van te maken.

Op de Facebook pagina zie je wanneer de volgende quiz wordt gespeeld. De quiz begint om 20:00 uur en er worden altijd mooie prijzen weggeven. Schrijf je in met een team van maximaal 5 personen. Deelname is € 5,- per persoon.

Adres: Burghardt van Den Berghstraat 87-89, Nijmegen

Café ‘t Haantje

4.4/5

De pubquiz in Nijmegen die hier elke 2e zaterdag wordt georganiseerd is voor alle leeftijden geschikt. Misschien is het zelfs slim om juist een team samen te stellen van jong en oud om de meeste kans te maken op de winst.

De quiz begin om half negen en je kan een team vormen van maximaal vier personen. Schrijf je in aan de bar en wees op tijd want vol is vol! Als je later dan 20:15 uur binnen bent wordt je tafel vergeven.

Adres: Daalseweg 19, 6521 GE Nijmegen

Buur

4.4/5

Er zijn twee locaties van Buur in Nijmegen en bij beide wordt er fanatiek gequizt. Elke tweede vrijdag van de maand kan je terecht bij Buur Brakkenstein. Elke derde donderdag van de maand bij Buur West.

Als je van te voren komt eten hoef je geen inschrijfgeld te betalen voor de quiz. Je kan je aanmelden met een team van drie tot zes personen via de website van Buur. De quiz start om half negen dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent. Deelname is € 6,- per persoon.

Adres: Deken Hensburchstraat 2, 6525 VJ Nijmegen

Café van Ouds Nijmegen

4.4/5

Elke tweede dinsdag van de maand wordt er een gezellige pubquizavond georganiseerd bij Café van Ouds Nijmegen. De quiz begint om 20:00 uur.

Schrijf je in met een team van maximaal 4 personen. Deelname is € 10,- per team. Als je wint dan hoef je de rekening niet te betalen. Op de Facebook pagina van Café van Oud kan je meer informatie vinden over de volgende pubquizavond.

Adres: Sint Annastraat 55, 6524 EG Nijmegen

Café St Anneke

4.3/5

Iedere tweede woensdag van de maand wordt bij St Anneke een leuke pubquiz georganiseerd. Je kan niet reserveren. Kom dus op tijd als je zeker wil zijn van deelname aan de pubquiz.

De pubquiz start om 20:17 uur en deelname is € 3,50,- per persoon. Je team mag maximaal bestaan uit vier deelnemers.

Adres: Sint Annastraat 55, 6524 EG Nijmegen

Organiseer zelf een pubquiz in Nijmegen

Pubquiz in Nijmegen kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Nijmegen kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Nijmegen met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Nijmegen voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Nijmegen op locatie

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In Nijmegen en omgeving zijn veel quizmasters in ons netwerk actief.

Geen zin in een saaie triviant avond? Wil je quizze met veel entertainment? Huur een van onze quizmasters in! Dan ben je verzekerd dat niemand zich verveelt en je veel lol bleeft.

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Nijmegen
Scroll to Top