Pubquiz Nijkerk

In Nijkerk kan je meedoen en verschillende leuke quizavonden. In een aantal horecalocaties maar ook in een theater worden er creatieve quizzen gepresenteerd door bevlogen quizmasters. Hieronder hebben wij ze voor je onder elkaar gezet. Zit er een locatie niet tussen die hier wel bij hoort? Breng ons dan op de hoogte met een mail. Wij doen ons best om de pagina geupdatet te houden.

Moeke Nijkerk

4.3/5

Bij Moeke wordt de enorm diverse pubquiz gepresenteerd van De Andere Quiz. Het gaat hier niet alleen maar om de winst maar ook om hoeveel en hoe hard je hebt gelachen.

Van september t/m mei wordt hier elke maand een pubquiz georganiseerd. De quiz begint om 21:00 uur. Houd de agenda op de website in de gaten wanneer de eerstvolgende pubquiz is.

Adres: Moeke Nijkerk, Oude Barneveldseweg 98

Pubquiz Nijkerk

Streams Breede Beek

4.7/5

Streams Breede Beek is een theater waar regelmatig unieke pubquizzen worden georganiseerd. Het is een gezellige pubquiz waar ook veel wordt gelachen.

Je team mag maximaal bestaan uit 4 personen. En deelname is 30,- per team. De prijs is inclusief bitterballen. Je kan op de website van het theater meer informatie vinden over de pubquiz.

Adres: Kloosterstraat 3, 3861 AC, Nijkerk

Organiseer zelf een pubquiz in Nijkerk

Pubquiz in Nijkerk kopen kant-en-klare pubquiz met leuke filmpjes
Muziekquiz in Nijkerk spelen met deze popquiz met leuke covers
Filmquiz in Nijkerk kopen en spelen met oscar winnaars
Familiequiz in Nijkerk die leuk is voor de hele familie en je gezin met veel kinderen
Scroll to Top