Pubquiz Middelburg 2024

Zin in een pubquiz in Middelburg? Heb jij al een leuk team met vrienden om ergens te gaan quizzen maar nog geen locatie? Wij helpen jou met deze pagina met het zoeken naar een leuke plek om mee te doen aan de pubquiz. Wij hopen dat er een leuke plek voor jou tussen zit en dat je nog lang kan meedoen aan leuke quizavonden!

Café Tympaan

3,9/5

Er elke maand een pubquiz georganiseerd door Café de Tympaan De pubquiz wordt drukbezocht en is bekend in Milddelburg. Schrijf je dus op tijd in! Op hun website kan je meer informatie vinden over de pubquiz.

Met het meedoen aan de pubquiz steun je het goede doel. Je kan jezelf inschrijven met een team van maximaal 5 personen. Deelname is € 10,- per persoon en dat gaat allemaal naar het goede doel.

Adres: Markt 83 4331 LL Middelburg

Laat jouw pubquiz organiseren door onze quizmasters!

WIl je echt een geniale avond hebben met vrienden, collega’s of een groep voetballers? Dan moet je zijn bij De Andere Quiz! Samen met 25 professionele quizmasters organiseren we in heel Nederland en België pubquizzen met een knipoog.

Bij deze quizzen wordt er veel gelachen, wordt je regelmatig op het verkeerde been gezet en zorgt de quizmaster voor een uitstekende sfeer. Waar wacht je nog op?

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Middelburg

Organiseer zelf een pubquiz in Middelburg

Pubquiz in Middelburg kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Middelburg kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Middelburg met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Middelburg voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top