Pubquiz Maastricht 2024

Zin in een pubquiz in Maastricht? WIl je eens een kijkje nemen bij één van de horeca locaties die regelmatig quizzen organiseren? In dit overzicht hebben wij de leukste locaties voor jou verzameld. Doe eens mee met één van de quizavonden en wie weet zit je er voortaan wel elke maand?

John Mullins

4.2/5

Elke donderdag wordt er een internationale pubquiz in Maastricht georganiseerd bij John Mullins. De originele quiz wordt er al lang gegeven en is zeer populair in Maastricht. Wie als eerste aanschuift is verzekerd van een plek.

De pubquiz begint om 19:30 uur en deelname is gratis. Meer informatie over hun quizavonden kan je vinden op hun Facebook pagina.

Adres: Wycker Brugstraat 50, 6221 ED Maastricht

Speel een leuke pubquiz in Maastricht met je vrienden

Peter’s Irish Pub

4.4/5

Elke maandag organiseert Peter’s Irish Pub een internationale pubquiz met veel trivia vragen. Deelname is helemaal gratis en je kan een leuke fles cava winnen als hoofdprijs.

Er worden ook vaak leuke themaquizzen georganiseerd om de algemene kennisquizzen mee af te wisselen. Een team mag maximaal uit 6 personen bestaan. De tijden van aanvang wisselen weleens. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op hun website.

Adres: Kleine Gracht 40-42, 6211 CB Maastricht

 Shamrock Irish Pub

4.5/5

Elke eerste maandag van de maand organiseert Shamrock een Engelstalige pubquiz.

De pubquiz wordt zelf gemaakt en het is gratis om mee te doen. Het begint om 20:45 uur. Maak een team van maximaal 5 personen. Er worden gadgets en shots weggegeven aan de winnaars. Meer informatie kan je vinden op hun Facebook pagina.

Adres: Brusselsestraat 49, 6211 PB Maastricht

Organiseer zelf een pubquiz in Maastricht

Pubquiz in Maastricht kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Maastricht kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Maastricht met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Maastricht voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Laat onze quizmasters jouw pubquiz in Maastricht organiseren

We spelen al meer dan 10 jaar pubquizzen door het hele land en zelfs in België. Ook in het zuiden organiseren wij pubquizzen in Maastricht en omgeving. We werken samen met 25 professionele quizmasters die graag ook met jouw groep komen quizzen.

Dus wil jij zeker zijn van een leuke bedrijfsfeest of teamuitje in Maastricht? Vraag snel een offerte aan en we maken graag een pubquiz op maat voor jouw groep!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Maastricht
Scroll to Top