De pubquiz van de Heeren van Maarssen (Utrecht)

Pubquiz in regio Utrecht met uw bedrijf? De Heeren van Maarssen heeft een geweldig quizdiner voor u klaar staan!

Tussen De Vecht en de Maarsseveense Plassen vinden we restaurant De Heeren van Maarssen met een groot terras en een sfeervolle inrichting. Het is een ideale plek voor de lunch of het diner. Ook is het erg geliefd onder grotere groepen. Groepen kunnen er uitstekend vergaderen of een groepsactiviteit doen in de Heerenkamer. Dit bleek een ideale locatie voor de Maarssense ondernemers van De Andere Pubquiz.

Pubquiz uitjes niet alleen in Utrecht

De Andere Quiz organiseert door heel Nedeland bedrijfsuitjes. Hierdoor zijn de bedrijven even uit hun dagelijkse ritme. Tijdens De Andere Pubquiz strijden ze met elkaar waarbij vooral ook veel gelachen wordt. Na de opstart in de provincie Utrecht is De Andere Quiz door heel Nederland gaan werken en is het inmiddels een begrip onder quizzers in Nederland. Ook bedienen ze de horeca waarbij kroegen in heel het land maandelijks de pubquiz met veel multimedia en een grote dosis humor spelen.

Evenementenlocatie in de buurt van Utrecht

De Andere Quiz is altijd op zoek naar locaties waar bedrijven terecht kunnen. Zo bieden we graag het volledige programma aan op één en dezelfde locatie. De Heerenkamer biedt een ruimte aan waarbij bedrijven ideaal kunnen lunchen, dineren en vergaderen. Vervolgens sluiten we de dag af met een hele leuke pubquiz.

De Andere Quiz krijgt in de provincie Utrecht vaak 2 soorten bedrijfsuitjes: groepen die middenin de stad willen zijn, en groepen die juist vooral niet in de stad willen zijn.

De Heeren van Maarssen is perfect voor die 2e groep , omdat het relatief dichtbij Utrecht is. Het restaurant heeft veel parkeerruimte en met De Heerenzaal een afgesloten ruimte voor grotere groepen. Er is veel samengewerkt het afgelopen jaar tussen De Andere Quiz en de Heeren van Maarssen. Hierdoor konden veel bedrijven terecht op deze prachtige locatie in Maarssen, om de hoek van Utrecht.
De samenwerking verliep zo goed dat er nieuwe opties besproken werden. Het plan was een maandelijks quizdiner organiseren voor iedereen in de buurt van Maarssen en Utrecht. Het quizdiner is een erg populair format. Tijdens het dineren kan er dan een levendige pubquiz gespeeld worden. Dit blijkt een gewild bedrijfsuitje.

Eten en quizzen, een lastige combinatie. Gelukkig heeft Jack van De Heeren van Maarssen hier goed over nagedacht!

6 heerlijke gerechten en een hilarische pubquiz onder de rook van Utrecht

Het is een uitdaging om de planning goed te bewaken tijdens dit soort diners. Want anders komt het hoofdgerecht op tafel terwijl iedereen midden in een spannende reclameronde zit, waarbij de focus op het scherm moet zijn. Zo is besloten te gaan voor een walking diner met meerdere kleine gerechten. Daardoor staan de tafels niet overvol en kan je lekker de quiz door blijven spelen tijdens het diner.

Je hebt 6 gerechten tot je genomen aan het einde van de quiz. Daarbij eet je ook nog eens zeer gevarieerd!

Op 28 februari was het zover. De Heeren van Maarssen organiseerde het eerste open quizdiner in samenwerking met De Andere Quiz. En wat voor diner! 6 gangen maar liefst!
Om 19.00 startte de quizmaster met de speluitleg en de eerste ronde voor een tjokvolle Heerenzaal. Vervolgens was het de beurt aan de fragmentenronde, en die bracht al snel hilariteit in de zaal omdat er simpelweg gelachen wordt om de getoonde filmpjes.

Zorgeloos een pubquiz spelen terwijl het diner wordt uitgeserveerd

Ook de tafelindeling werd strak geregeld door De Heeren van Maarssen. Bovendien verliep het uitserveren van de gerechten bijna geruisloos. Zo kon de quiz gewoon door gaan en iedereen fanatiek mee blijven spelen.

Wanneer je een ander antwoord (dan je teamgenoten bedacht hebben) op het papier zet, dan weet je dat je je op glad ijs bevindt...

Tijdens de ronde Waar is het werd de geografische kennis getest en daarna werd klassikaal nagekeken waarbij er wat discussie ontstond in de teams. Omdat de groepjes geformeerd worden met 4 of 5 personen ben je het wel eens niet eens met elkaar natuurlijk. Wanneer bij het antwoord blijkt dat iemand toch gelijk had wordt het altijd erg levendig tijdens het nakijken.
Toen er gepauzeerd was werd de muziekronde gespeeld en dat is altijd een de meest gezellige rondes. Het verschil kan ook echt gemaakt worden bij deze ronde.

De echte kenners namen hierbij een voorsprong op de rest, want er zijn ook in Maarssen echte muziekliefhebbers!

Zo verliep de avond geweldig en ook de planning van de bediening was heel strak. In de laatste ronde werd het toetje uitgeserveerd, en zo paste alles perfect in elkaar deze avond.

Terugkerend Pubquiz diner in Utrecht bij de Heeren van Maarssen

Op 28 maart was het 2e quizdiner en ook die verliep op deze manier. Het format werkt, en zo kunnen we iedereen een leuke avond aanbevelen bij De Heeren van Maarssen met de leukste pubquiz van Nederland: De Andere Quiz. Bedrijven, teamuitjes, familie uitjes, maar ook gewoon mensen die de gezelligheid en rivaliteit zoeken van een pubquiz avond. Na de zomer komen we zeker terug met het quizdiner bij de Heeren van Maarssen. Houd alle informatiekanalen in de gaten!
Meer informatie? www.deheerenvanmaarssen.nl en www.deanderequiz.nl