Pubquiz Leiden 2024

Ben jij op zoek naar een leuke pubquiz avond in Leiden? Dan is er een grote kans dat één van deze locaties jouw volgende stamcafé wordt! In deze lijst van horecalocaties zie je alle in Leiden op een rij. Zoek naar een locatie bij jou in de buurt en welke je het meest aanspreekt. Wij vertellen hoe je je kan inschrijven, wat de kosten zijn en wat je kan winnen. Veel quizplezier!

Grand café de Burcht

4.2/5

De pubquiz in Leiden bij de Burcht wordt in het Engels gegeven. Er worden veel algemene kennisvragen gesteld en er is een speciale plaatjesronde en een ronde over muziek.

Je kan je inschrijven met een team van maximaal 6 personen. Het is ook mogelijk om alleen te komen en een team te maken met andere mensen die alleen komen. De pubquiz begint om 20.30 uur en duurt tot 23:30 uur. Kosten voor deelname zijn € 5,- per persoon.

Bekijk deze Facebook pagina voor meer details.

Adres: Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden

Pubquiz Leiden 2024 spelen met vrienden

`t Dijkje

4.4/5

De pubquiz bij ‘t Dijkje wordt zo druk bezocht dat er maandelijkse twee pubquizavonden worden georganiseerd.

Je kan je aanmelden via hun Instagram of facebook. Ook worden hier de volgende quizdata bekend gemaakt. Schrijf je in met een team van maximaal 6 personen. Deelname is € 3,- per persoon.

Adres: Hoge Rijndijk 34, 2313 KK Leiden

Café de Keyzer

4.3/5

Bij Café de Keyzer wordt om de maand op de 2e zondag een pubquiz in Leiden georganiseert. Er is alleen een zomerstop in de vakantie periode. De quizzen worden in de middag gespeeld om 15:00 uur.

Speel met met jouw quizteam voor € 3,- per persoon en ga voor de winst. Meer informatie over de quizzen bij café de Keyzer vind je op de website.

Adres: Kaiserstraat 2-4, 2311 GR Leiden

Café De Pomerans

4.3/5

Er wordt een pittige pubquiz gespeeld bij Café De Pomerans van 90 vragen met een tijdslimiet van 40 seconden per vraag. De quiz wordt gespeeld in 3 niveaus waardoor iedereen mee kan doen. Ook worden er grappige prijzen uitgedeeld voor de nummer één, twee en drie.

Schrijf je in met een team van maximaal 5 personen. Deelname is € 15,- per persoon. Hiervoor krijg je ook 2 consumptiemuntjes en wat lekkere hapjes. Meer informatie op deze pagina.

Adres: Maredijk 2, 2316 VM Leiden

De Kroeg

3.8/5

Bij De Kroeg in Leiden worden maandelijks pubquizzen georganiseerd op de woensdag om 20:00 uur. Er worden hier vaak ook allerlei themaquizzen georganiseerd.

Je speelt mee voor € 5,- per persoon. Meer informatie over de quizzen vind je op de website van De Kroeg.

Adres: Kort Rapenburg 4, 2311 GC Leiden

Organiseer zelf een pubquiz in Leiden

Pubquiz in Leiden kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Leiden kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Leiden met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Leiden voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Leiden op locatie

De Andere Quiz organiseert puqbuizzen op locatie in heel Nederland, dus ook in Leiden. Hiervoor werken we samen met 25 professionele quizmasters die zeer ervaren zijn e met veel plezier pubquizzen presenteren.

Wil jij verzekerd zijn van een topevenement met veel humor, verrassing en creativiteit? Huur een van onze quizmasters in voor jouw quizavond!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Leiden
Scroll to Top