Pubquiz Leeuwarden 2024

Wil jij een pubquiz in Leeuwarden, maar geen idee waar ze georganiseerd worden? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben op deze pagina een lijst gemaakt van alles quizlocaties in Leeuwarden. Dit zijn meestal cafés of restaurants waar op regelmatige basis een pubquiz in Leeuwarden op de planning staat. Veel quizplezier!

Eetcafé de Basuin

4.5/5

Bij eetcafé de Basuin wordt al jaren maandelijks een pubquiz in Leeuwarden georganiseerd. De quizzen van De Andere Quiz worden hier gespeeld met veel leuke filmpjes, creatieve quizvragen en een grote dosis humor.

Op de website en social medie van de Basuin is weinig te vinden over wanneer de quizzen georganiseerd worden. Neem daarom even contact met hen op of vraag er naar in het eetcafé.

Adres: Nieuwe Hollanderdijk 1, 8932 ES Leeuwarden

Pubquiz in Leeuwarden spelen bij Eetcafé De Basuin

Scooter’s

4.4/5

Bij Muziekcafé Scooter’s kan je elke woensdag om 20:00 uur een PubQuiz in Leeuwarden spelen. Speel mee met een team van maximaal 5 personen.

De kosten zijn € 3,50 per persoon. Er zijn leuke prijzen voor de winnaar, maar er is ook een troostprijs die onder luid applaus wordt uitgereikt. Meer informatie op de website van Scooter’s.

Adres: Ruiterskwartier 61, 8911 BR Leeuwarden

Barrevoets

4.6/5

In samenwerking met Kook & Kwis werd hier voorheen eens per maand de Barrequiz georganiseerd. We hebben alleen nog geen aankondigingen kunnen terug vinden van deze quiz in 2024.

Neem daarom even contact op met Barrevoets als je daar zou willen quizzen voor de actuele quizagenda.

Adres: Kleine Kerkstraat 41, 8911 DL Leeuwarden

Café de Prins-H

4.4/5

Bij Café de Prins-H worden er elke maand quizzen gespeeld in samenwerking met Quizjemee. Meestal is dit op de eerste donderdag van de maand om 20:00 uur.

Je speelt mee voor € 5,- per persoon. Er wordt ook een soort individuele quiz gespeeld op de quizavond. Hiermee maak je kans de quiz prins of quiz prinses van de avond te worden.

Adres: Prins Hendrikstraat 12-14, 8911 BK Leeuwarden

Organiseer zelf een pubquiz in Leeuwarden

Pubquiz in Leeuwarden kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Leeuwarden kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Leeuwarden met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Leeuwarden voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Laat een van onze quizmasters jouw pubquiz in Leeuwarden verzorgen

We hebben duizenden groepen reeds blij gemaakt met een geniale pubquiz met leuke filmpjes. Onze quizzen worden gepresenteerd door 25 professionele quizmasters. Ook in de omgeving van Leeuwarden zijn er de nodige quizzen gespeeld.

Ben jij nog op zoek naar en leuke activiteit in Leeuwarden met jouw bedrijf, team of groep vrienden? Huur dan een van onze quizmasters in voor de pubquiz op locatie in Leeuwarden!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Leeuwarden
Scroll to Top