Pubquiz voor thuis

Wil je een avond vol lachen, briljante momenten en gezelligheid zonder de deur uit te hoeven? Zoek niet verder! Thuis een pubquiz van De Andere Quiz organiseren is de perfecte formule voor een onvergetelijke avond met vrienden en familie!

En het beste deel? Je kunt het super makkelijk zelf organiseren! Je klikt zo door de vragen, filmpjs en muziek heen. Ondertussen geniet je van een flinke dosis humor en afwisselende onderwerpen die iedereen omver zullen blazen!

Verzekerd van Lachen met geniale filmpjes met deze pubquiz voor thuis

Onze pubquizzen zijn doordrenkt met humor van begin tot eind. Verwacht geen saaie vragen en droge antwoorden! Tussen de rondes door zorgen leuke filmpjes voor een constante stroom van lachsalvo’s. Het plezier begint al bij de introductie en houdt niet op tot het laatste antwoord is ingevuld.

Binnen 1 minuut in je mailbox en spelen maar!

Iedereen is tegenwoordig erg druk. Zelf een pubquiz in elkaar zetten lijkt makkelijk, maar is vaak toch ingewikkelder dan gedacht. Als je tenminste geen genoegen neemt met een lijstje met triviant vragn… 🙂

Met onze pubquizzen is het organiseren een fluitje van een cent. Elke quiz wordt geleverd met duidelijke instructies, onze app kijkt de vragen automatisch na en een simpel 1 klik principe. Binnen enkele minuten kan je beginnen met quizzen. Geen stress, alleen plezier!

Zo organiseer je zelf de pubquiz voor thuis

Een multimedia pubquiz voor thuis organiseren was nog nooit zo makkelijk!

Geniale filmpjes in alle quizrondes

Een geweldige start zet meteen de toon voor de hele avond. Onze pubquizzen bevatten opvallende introductiefilmpjes die deelnemers direct betrekken en nieuwsgierig maken naar wat komen gaat.

Laat je gasten lachen, ontspannen en zich verheugen op een avond vol amusement!

Zeer diverse onderwerpen

Geen saaie triviant vragen hier! Onze pubquizzen zijn samengesteld met een breed scala aan onderwerpen, van algemene kennis tot creatieve rondes die een beroep doen op de verbeelding.

Iedereen in het gezelschap vindt wel iets waarin ze uitblinken, waardoor de competitie en het plezier tot grote hoogten stijgen.

Pubquiz kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes

Muziek quiz voor thuis

Naast algemene pubquizzen hebben we ook tal van thema quizzen. Een muziek quiz voor thuis hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Reis door de tijd met Please don’t stop the Pubquiz! Van de jaren 70 tot de jaren 0, en met heerlijke dance en foute meezingers.

Dus waar wacht je nog op? Breng de gezelligheid naar huis met onze pubquizzen en maak van elke avond een feest. Eenvoudig te organiseren, gevuld met humor en afwisselende onderwerpen – het is de perfecte formule voor gegarandeerd plezier.

Ga ervoor en ontdek waarom duizenden mensen al verliefd zijn geworden op onze pubquizzen! Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een avond vol gelach, competitie en heerlijke muziek!

Muziek quiz voor thuis met heerlijke meezingers, parodiën en lleuke mash-ups
Kant-en-klare pubquiz bestellen en zelf organiseren met vrienden, familie of collega's

Koop een pubquiz voor thuis

Scroll to Top