Pubquiz kopen? Ga niet langer akkoord met een lijstje met triviant vragen!

Quizvragen kan iedereen vinden. Even Googlen, Chat gpt raadplegen, of gratis vragen downloaden en je denkt dat je een leuke quiz hebt.

Maar een echt leuke, gevarieerde en verrassende pubquiz waarbij je veel moet lachen zit enorm veel werk in, bij ons wel 100 uur per quiz!

Zo speel je zelf een van onze pubquizzen

Zelf een multimedia pubquiz organiseren was nog nooit zo makkelijk!

Welke pubquiz kopen we deze keer?

Waarom een pubquiz kopen van De Andere Quiz?

Ben je op zoek naar een spannende en vermakelijke manier om tijd door te brengen met vrienden, familie of collega’s? Dan moet je zeker een van onze pubquizzen kopen! 

Onze pubquizzen zijn precies wat je nodig hebt voor een onvergetelijke en lachwekkende ervaring. Met een combinatie van leuke filmpjes, creatieve quizvragen en een breed scala aan onderwerpen, beloven we je twee uur plezier en uitdaging.

Hello, Is it a Quiz your looking for?

 1. Leuke Filmpjes: De pubquizzen die je kan kopen in onze shop worden altijd geleverd met vermakelijke en soms hilarische filmpjes, die je avond opvrolijken. Van grappige internetmemes tot beroemde filmfragmenten. Deze clips zorgen voor een extra dosis plezier tussen de vragen door.
 2. Creatieve Quizvragen: Verwacht geen saaie triviant vragen! Onze quizvragen zijn doordacht en uitdagend. Ze zijn ontworpen om je brein te prikkelen en je kennis op de proef te stellen. Bereid je voor om zowel je algemene kennis als je specifieke interesses aan te spreken.
 3. Zeer Afwisselende Onderwerpen: Onze quizzen behandelen een breed scala aan onderwerpen. Dit is  van geschiedenis en wetenschap tot popcultuur en sport. Het zorgt ervoor dat er voor iedereen iets interessants in zit. Dit is ongeacht hun leeftijd of interesses.
 4. Kant en klare pubquiz: Het beste van alles is dat je onze pubquiz kunt spelen waar en wanneer je maar wilt! Thuis met vrienden, tijdens een gezellige avond met de familie, of op kantoor me collega’s. De komische insteek van onze pubquiz maakt het een geweldige keuze voor bijna elke gelegenheid.
 5. Antwoorden automatisch nagekeken: Nooit meer een half uur alle antwoorden nakijken, dat is nog eens fijn! De pubquizzen die je bij ons koopt komen met onze mobiele app. Hierdoor weet je na de pubquiz direct wat je score is en kan er geproost worden met het winnende team!

Wacht niet langer, koop nu je favoriete pubquiz!

Klaar om de spanning en sensatie van een hilarische multimedia pubquiz naar jouw groep te brengen? Besluit vandaag nog een van onze unieke pubquizzen te kopen. Geniet van een avond vol entertainment met vrienden en familie.

Ontdek wie de meest uiteenlopende kennis heeft, wie de beste fragmenten kan herkennen en wie het liedje kan verder zingen als de muziek stopt. We beloven je een avond vol gelach, gezelligheid en uitdaging. Wacht niet langer, bestel nu en je zult nooit meer zo’n saaie pubquiz met een lijstje triviant vragen kopen!

Super! Zeer makkelijk te spelen, heel originele vragen en de puntentelling gaat volledig automatisch! Inmiddels twee keer gespeeld, en een pubquiz gekocht voor volgend weekend. Voor de derde keer!

Meester Ken

Goed werkende presentatie met leuke actuele onderwerpen ook!

ABN AMRO

Erg leuk, moesten er even ‘inkomen’. Met familie (20pers) gespeeld, hebben de quiz niet af gekregen. (te) Veel vragen en soms erg pittige vragen om op te lossen. Aanrader!

Ernst

Goed werkende PowerPoint waar je als presentator ook gewoon aan mee kan doen!

Iris Visser

Wij hebben de oudejaars pubquiz gekocht, deze is leuk om te doen omdat er veel interactief materiaal is en bevat voor iedereen wel iets.

Vincent Velthuis

Erg leuk en super eenvoudig om zo zelf een pubquiz te organiseren.

Gerben

Meer reviews over pubquiz kopen

Het was een leuke quiz. We hebben het in twee teams gespeeld op weg naar de jaarwisseling. De variatie in thema’s en moeilijkheid waren prima. Een aantal erg makkelijke vragen zodat iedereen mee kon doen en wat moeilijkere om het verschil in kennis wel goed zichtbaar te maken. We hebben het met 16 personen gespeeld en iedereen leek enthousiast. Leuk om te doen en goed betaalbaar.

Jeroen de Gier

Het was leuk, energiek, hilarisch en supergezellig!

Brenda

Leuke verbindende oudejaarsactiviteit. Volgend jaar ga ik hem zeker weer bestellen!

Vriendengroep

We hebben hem gebruikt bij de reunie, was heel erg leuk.

Frank

in een woord FANTASTISCH.

vd Ven

Veel plezier gehad. Tijdens Corona waren de pubquizen favoriet, dus nu een quiz kopen was ook leuk om te doen.

Suus

Mooie combi van serieuze vragen en triviale weetjes, en leuke introfilmpjes bij de categorieën.

Wilma

We vonden de quiz echt superleuk! Het was zo leuk dat er veel filmpjes waren, we gaan het zeker nog een keer doen, echt een aanrader!

Vriendengroep

Goed alleen bleef de presentatie (quiz) vasthangen waardoor je opnieuw de presentatie moest starten en doorlopen tot waar je gebleven bent. Dat was maar een heel klein minpuntje. Voor de rest was het prima!

Roberto di Francesco

Het was zeer leuk en gezellig om de quiz te spelen met de familie.

Jos van der Linden

Ontzettend leuk en professioneel.

Ella Ran

Vragen waren gevarieerd en op een randje van dit moet ik weten…

Micha Kooijman

Heel divers en extra leuk met alle filmpjes.

Nicole

Goede quiz met veel ludieke momenten. Je verveelt je geen moment!

Finny Huntjens

Geweldige terugblik op het afgelopen jaar, genoten! Helaas wel verloren… 🙁

Moniek

We hebben tijdens de Corona lock down vaak meegedaan aan de benefietquiz voor de Horeca. Elke keer was het weer een feest om online mee te kunnen doen, onze vrienden te spreken en ook nog onze favoriete horeca te sponsoren. Uiteraard zijn we blij dat de horeca weer open is, maar om als alternatief weer eens een quiz te kunnen doen was erg leuk.

Jasper Peeters

Voorbeeld pubquiz

Deze gratis pubquiz speelden we op 15 april 2023.

De kant en klare pubquizzen uit onze quizshop zijn volledige pubquizzen in powerpoint. De opmaak en opzet is het zelfde als bovenstaande video, je kan de quiz zelf afspelen op een computer en tonen aan anderen via een televisie of scherm.

Het was erg leuk en we hebben een erg gezellige avond gehad!

Kontfazant

De pubquiz die wij hebben gekocht was goed en leuk in elkaar gezet. Net zo als jullie andere quizzen

Karin

Het was super leuk, leuke filmpjes, toffe muziek en ook erg leuk voor jong (pubers) en oud.

S. Zegers

Erg leuk en actueel, gevarieerde vragen en met grappige filmpjes

Jutta Anja

Een pubquiz kopen kan ook voor minder geld…

Dat klopt! Maar je kan een reguliere pubquiz niet vergelijken met een kant en klare pubquiz van De Andere Quiz. 

Een lijst met 60 vragen is zo gemaakt. Een uurtje googelen is voor een ervaren quizmaker genoeg om een pubquiz in elkaar te draaien. Maar dan krijg je niet hetzelfde als de pubquiz die je bij ons koopt.

Aan elke pubquiz van De Andere Quiz is minimaal 100 uur besteed!

Voor een quiz wordt afgerond werken we altijd een lijstje met controles af:

 • Zijn de type vraagstellingen divers genoeg per ronde?
 • Bevat elke ronde genoeg humor en creatieve of verrassende elementen?
 • Zit in elke ronde iets voor jong/oud, man/vrouw, hoog en minder hoog opgeleide mensen?

Naast deze controles gaat er ook flink wat werk in zitten om filmpjes te editen, zodat:

 • Filmpjes mogen alleen bij uitzondering langer dan 30 seconden duren om de aandacht er bij te kunnen houden
 • Het geluidsniveau van alle media moet op hetzelfde niveau zijn
 • De filmpjes moeten gecomprimeerd worden zodat een normale computer de quiz goed af kan spelen

Kortom, er zit bloed, zweet en tranen in een pubquiz van De Andere Quiz. Je betaald dan misschien iets meer als je een pubquiz koopt bij ons, maar daar krijg je dan ook wel iets voor terug.

Scroll to Top