Horeca

  Elke maand De Andere Quiz
  Maandelijks opzegbaar
  Automatisch geïncasseerd
  Minimaal 6 quizzen per jaar
 Maandelijks opzegbaar
  Automatisch geïncasseerd

Start in 2020 voor € 60,- per maand!

https://youtu.be/ByG1Ys1BtEs

Het zijn onzekere tijden en dat vraagt om een abonnement zonder risico's. Nou, dat hebben we!
Onze nieuwe abonnementsvormen zijn namelijk maandelijks opzegbaar. Zo kan je direct elke maand met maximale korting spelen zonder aan een jaarcontract vast te zitten.
Start je in 2020 met een abonnement dan ontvang je elke maand De Andere Quiz voor een bedrag van 60 euro ex btw per maand!

Hoe werkt dit nieuwe abonnement van De Andere Quiz?

  • Dit aanbod geldt als je maandelijks gaat spelen en wordt automatisch verlengd.
  • De kosten worden via automatische incasso van uw rekening afgeschreven.
  • Stoppen? Stuur een mail en we stoppen het abonnement per direct!
  • We sturen vooraf een doos met benodigdheden toe (pennen en formulieren).
  • De quiz sturen we digitaal toe voor de 1e dag van de maand.

Om de maand of alleen de wintermaanden spelen? Dat kan!

Bij minimaal 6 quizzen per jaar zijn de kosten 80 euro ex btw per quiz.
Geef aan het begin van het abonnement aan welke maanden je wilt spelen zodat we alleen die maanden de quiz toesturen en het bedrag incasseren.
Wil je de planning wijzigen of het abonnement stoppen? Geen probleem, stuur ons een mailtje en wij wijzigen of stoppen het abonnement.
Pubquiz kopen of bestellen

De Andere Quiz voor uw café, restaurant of andere horeca gelegenheid!

Wissel je de drukke dagen ook af met een aantal dagen per week waarin er weinig te beleven is in het café? Wil je graag wat meer sfeer en gezelligheid in het café?
Speel je al jaren een pubquiz die enkel uit vragen bestaat en wil je nu wel eens een pubquiz kopen met veel leuke filmpjes?
De tijden dat een café automatisch vol loopt omdat er simpelweg een tap staat zijn echt voorbij. Bijna alle horeca locaties in Nederland organiseren geregeld evenementen of kiezen voor live entertainment om gasten te trekken.

Waarom een pubquiz zo goed werkt in de horeca

Honderden horeca locaties spelen maandelijks een pubquiz om zo een vaste klantenkring te trekken. Bovendien is het op deze manier mogelijk om nieuwe klanten aan je te binden.
Immers zijn er erg veel quizfanaten in Nederland. Deze quizzers kunnen mogelijk vaste klant bij uw café worden als ze weten dat daar zo’n enorm leuke pubquiz gespeeld wordt!

Wanneer honderden cafés pubquizzen spelen dan is dit toch ook een poging waard op uw locatie?

Café De Bruine Pij in Breda speelt sinds januari 2016 De Andere Pubquiz en verdient op een quizavond zo’n 1000 euro extra ten opzichte van een reguliere woensdagavond.
Ook bij Ricky’s Sportsbar in Bleiswijk is De Andere Pubquiz erg succesvol. Op een quizavond is de tent vol met een man of 70. Terwijl op een reguliere vrijdagavond er misschien 20 gasten aanwezig zijn.

Bij onze klanten geeft een quizzer gemiddeld 15 tot 20 euro uit. Als er 50 man extra op een quiz afkomt levert dit dus 750 tot 1000 euro extra op aan bar omzet!

Daarnaast wordt er bij een groot restaurant als De Kloosterhoeve in Harmelen (vlakbij Utrecht) een zaal gevuld met 100 man tijdens onze pubquiz. Wanneer er geen quiz gespeeld wordt is deze zaal simpelweg leeg!

Een pubquiz levert meer op dan een leuke avond

Verder kunnen we nog vele andere voorbeelden geven van hoe onze pubquizzen voor een enorme extra omzet kunnen zorgen.
Bovendien is het ook mogelijk om een flinke spin-off te creëren. Zo kunnen de nieuwe gasten ook verleid worden op een ander moment de horeca locatie te bezoeken.
Pubquiz kopen waardoor er flink gedronken wordt
Dit kan zelfs gestimuleerd worden door als prijs bij de pubquiz een lunch of diner weg te geven. Dan weet je zeker dat de gasten ook bijvoorbeeld de lunch een keer komen uitproberen.
Veel cafés koppelen de quizavond ook aan een quizmenu. Zo kan gestimuleerd worden dat er ook mensen vooraf komen eten. Wanneer het diner bevalt kunnen ze daar mogelijk ook voor kiezen op een andere avond!
Pubquiz kopen waar veel om gelachen wordt

Kies niet voor een lijstje met vragen!

Omdat u niet zo maar een pubquiz wilt aanbieden aan uw gasten is het verstandig te kiezen voor De Andere Pubquiz. Onder andere omdat deze quizzen bomvol zitten met hilarische filmpjes, leuke muziek en vragen over actuele onderwerpen.

Elke maand zitten er actuele onderwerpen van gebeurtenissen in de afgelopen maand in De Andere Pubquiz!

Ook doen we ons best de pubquiz zo te maken dat hij leuk is voor jong en oud. Daarnaast moet hij leuk zijn voor hoog en laag opgeleide mensen en vooral een flinke dosis humor bevatten.
De quizzen worden maandelijks uitvoerig getest met een groot testpubliek bij De Heeren van Maarssen.

De pubquiz is de investering dubbel en dwars waard!

Natuurlijk zal er wel een kleine investering plaats moeten vinden. Maar er zijn genoeg cafés die deze kosten dubbel en dwars terug verdienen door entree te vragen aan de deelnemende teams.
Maar ook wanneer dit niet het geval is dan zal een druk bezochte quizavond zich dubbel en dwars terug verdienen.

Al met 15 of 20 deelnemers zijn de kosten terug verdiend, de potentie van veel grotere groepen is natuurlijk volop aanwezig.

Kortom, wij denken dat De Andere Pubquiz een toegevoegde waarde kan hebben voor elk café of restaurant in Nederland. Zoals gezegd is het zeker de moeite waard om de quiz een keer uit te proberen bij uw horeca locatie.
Is de interesse gewekt? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem simpelweg telefonisch contact met ons op. Vervolgens komen we graag bij u langs om een van onze quizzen aan u te tonen en u snel op weg te helpen met De Andere Pubquiz!

De Andere Quiz bij mijn locatie, hoe gaat dat in zijn werk?

Elke maand actueel
We maken elke maand een nieuwe quiz met vragen over het actuele nieuws, ook grote evenementen zoals de Olympische Spelen spelen een grote rol
Flexibel naar wens
Wil je niet automatisch elke maand een nieuwe quiz ontvangen? Bestel hem dan direct van onze website op het moment dat je wil spelen. Het is overigens wel goedkoper als je maandelijks speelt.
Promotiemateriaal
Bij elke quiz leveren we een korte teaser aan. Daarnaast hebben we een tool waarmee u zelf op onze website een poster kunt genereren!
Presenteren
Wanneer u een pubquiz koopt sturen we deze digitaal naar u toe. Door de opzet van de quiz, met icoontjes en het 1-click principe, is het makkelijk zelf te presenteren. Ook is het mogelijk een presentator in te huren als dit gewenst is!
Quiz terug verdienen
Een pubquiz kopen kost natuurlijk geld, maar het is heel goed mogelijk de quiz terug te verdienen. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemersgeld vragen.  Als er genoeg teams mee doen heeft u dus eigenlijk een gratis quiz en geniet u van de extra inkomsten!
De leukste pubquiz!
U speelt vervolgens de leukste pubquiz van het land en dat gaat er zeker voor zorgen dat uw gasten terug blijven komen. Wellicht nemen ze ook nog hun vrienden mee!

Hilarische filmpjes van het internet

Elke pubquiz staat vol met al die hilarische filmpjes die op internet te vinden zijn. Uiteraard ondersteunen deze filmpjes de vragen en onderwerpen die we behandelen en zijn alleen de leukste filmpjes door ons kritische proefpubliek heen gekomen!

Muziek in alle soorten en maten

In elke quiz zit een aparte muziekronde met muziek van alle stijlen en jaargetijden. Uiteraard ook af en toe met een knipoog, een meezinger waarmee de hele groep mee kan lallen, toppers van jaren geleden, maar ook bijvoorbeeld uit de huidige top 40!

De quiz die voor iedereen leuk is

Onze pubquiz is enorm gevarieerd in de onderwerpen. Er zitten altijd actuele onderwerpen in, muziek, wie is het en waar is het. Uitstapjes zijn heel breed, denk aan Boeren, Mastermind, Vakantie, Rusland, België, Vrouwen, Kinderen, Taal, Series, Games, etc.

Voorbeeld pubquiz filmpjes en vragen

Een bijzondere auditie...

1 - Over welke wet zingt de man in het liedje?
2 - Hoe oud is de man in het filmpje?

Een blinde man...

1 - Hoeveel procent van de Nederlanders is blind of slechtziend?
2 - In 1829 ontwikkelde Louis Braille het Brailleschrift. Was hij zelf blind?

Even een sprongetje

1 - Zojuist zag je een fragment met muziek van 8 verschillende bands en artiesten. Benoem er tenminste 4 van de 8!
2 - Met welke 2 nummers van Queen begon het fragment?
De Andere Quiz

FREE
VIEW