Pubquiz Hoorn

Wil je meedoen aan een pubquiz in Hoorn? Neem dan een kijkje op deze pagina met een overzicht van locaties die regelmatig pubquizzen organiseren. Veel plezier met jullie eerste pubquiz in Hoorn!

Manifesto

4.4/5

Na een aantal jaren stil te hebben gelegen worden er weer quizzen georganiseerd bij Manifesto. De quizzen zijn vaak helemaal uitverkocht dus zorg ervoor dat je op tijd reserveert.

De quiz is vaak op vrijdag en begint om 21:00 uur. Je kan je inschrijven met een team van maximaal 6 personen. Deelname aan de quiz is € 310,- per persoon. Meer informatie over de pubquizzen kan je vinden op hun website.

Adres: Holenweg 14C, 1624 PB Hoorn

Pubquiz Hoorn

Laat een van onze quizmasters jouw bedrijfsuitje in Hoorn verzorgen

De Andere Quiz wordt regelmatig ingehuurd bij feesten en partijen. Ook jouw bedrijfsuitje, teamuitje of vrijwilligersavond komen we graag tot een knalfeest maken. Hiervoor werk we samen met 25 professionele quizmasters die in heel Nederland en België quizzen voor ons presenteren.

Onze quizzen staan altijd bol van de grappige filmpjes. Ook worden er zeer creatieve quizvragen gesteld en is het zelf mogelijk punten te stelen van een ander quizteam. Als jullie het leuk vinden voegen we ook eigen quizvragen toe over medewerkers of collega’s!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Hoorn

Organiseer zelf een pubquiz in Hoorn

Pubquiz in Hoorn kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Hoorn kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Hoorn met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Hoorn voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top