Pubquiz Hoogeveen 2024

Niks te doen vanavond? Doe mee aan een leuke pubquiz in Hoogeveen! Er worden in diverse horeca locaties pubquizzen georganiseerd waar jij ook aan mee kunt doen. Trommel een groepje vrienden of collega’s op en meld je aan bij een van onderstaande quizlocaties!

De Beren Hoogeveen

4.2/5

Bij restaurant De Beren in Hoogeveen worden regelmatig leuke pubquizzen georganiseerd. Dit zijn soms algemene quizzen, maar soms ook themaquizzen.

Speel mee met 2 tot 6 personen per team. De kosten zijn € 6,- per persoon waarbij er ook leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Meld je hier aan en check ook de volledige quizagenda.

Adres: Van Echtenstraat 35, 7902 EK Hoogeveen

Pubquiz Hoogeveen

Café de Hare Majesteit

4.4/5

Elke 2e dinsdag van de maand om 20:00 uur wordt er een pubquiz gespeeld bij Café de Hare Majesteit in Hoogeveen. Je kan mee doen met een team van maximaal 5 quizzers.

Kosten voor de quiz zijn € 10,- per team. Er zijn ook fantastische prijzen te winnen. Meer over deze quizzen en hoe je aan te melden lees je hier.

Adres: Grote Kerkstraat 8, 7902 CJ Hoogeveen

Laat ons jouw bedrijfsuitje organiseren in Hoogeveen

Nog geen idee wat te doen met het volgende bedrijfsuitje? Ga voor een geniale pubquiz met een van onze 25 professionele quizmasters!

Al jaren organiseren wij overal in Nederland en België pubquizzen. Dit doen we met zeer afwisselende quizvragen, erg grappige filmpjes en zeer ervaren quizmasters.

Meer weten? Bel ons even, of vraag gewoon vrijblijvend een offerte aan voor een pubquiz op locatie!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Hoogeveen

Organiseer zelf een pubquiz in Hoogeveen

Pubquiz in Hoogeveen kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Hoogeveen kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Hoogeveen met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Hoogeveen voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top