Pubquiz Hilversum 2024

Wil jij een een keer aan een gezellig pubquiz in Hilversum deelnemen? Kijk dan eens goed op deze pagina. Wij hebben hier een aantal locaties voor je verzameld waarbij jij en jouw team zeer welkom zijn. Kom eens langs bij één van deze locaties en proef de sfeer!

Theatercafé Muze

4.6/5

Bij Theater Café Muze wordt er elke eerst en derde donderdag van de maand een hilarische multimedia pubquiz in Hilversum gespeeld. Deze quizzen worden georganiseerd in samenwerking met De Andere Quiz. Op deze 2 avonden in de maand wordt dezelfde quiz gespeeld, dus je kan niet op beide avonden in de maand mee quizzen.

Je kan meedoen met een team van maximaal 4 personen. Deelname is € 5,- per persoon en de quiz begint standaard om 20:00 uur. Meer informatie kan je vinden op de website.

Adres: Groest 33, 1211 CZ Hilversum

Pubquiz Hilversum

De Eendracht Hilversum

4.1/5

Er worden regelmatig pubquizzen georganiseerd bij De Eendracht. Het is een iets wat serieuzere pubquiz dan bij Muze maar toch ook een hele gezellige avond. Er staat wel iets op het spel want de winnaar die mag de rekening verscheuren.

Schrijf je in met een team van maximaal zes personen. Deelname is € 3,50 per persoon. Meer informatie over de quizavond kan je vinden op de website.

Adres: ‘s-Gravelandseweg 62, 1217 ET Hilversum

Nannes

4.2/5

Nannes organiseert regelmatig pubquizzen op de dinsdagavond. De pubquiz begint om 20:00 uur en er is een speciaal burgermenu voor deelnemers aan de pubquiz.

Een pubquiz i.c.m. diner kost hier € 25,- per persoon. Deelname voor alleen de pubquiz is € 7,50 per persoon. Meer informatie over de pubquiz kan je vinden op de website.

Adres: Groest 27, 1211 CZ Hilversum

Organiseer zelf een pubquiz in Hilversum

Pubquiz in Hilversum kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Hilversum kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Hilversum met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Hilversum voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Ga quizzen in Hilversum met een geniale quizmaster

De Andere Quiz organiseert al meer dan 10 jaar pubquizzen op locatie. Ook in Hilversum komen onze 25 professionele quizmasters regelmatig pubquizzen spelen.

Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit bij jouw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest of teamuitje met het voetbalteam? Huur dan een van onze quizmasters in! We maken graag een pubquiz op maat met geniale filmpjes, zeer creatieve quizvragen en een grote dosis humor.

Een avond vol topentertainment is gegarandeerd!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Hilversum
Scroll to Top