Pubquiz Hengelo 2024

Heb jij zin in om een pubquiz in Hengelo te spelen vanavond? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. We hebben hier een overzicht gemaakt van alle cafés en restaurants in Hengelo die regelmatig pubquizzen organiseren. Dus kies een leuke quizlocatie uit, check de planning en kom lekker quizzen met jouw team!

´t Pleintje

4.2/5

Er worden in Hengelo veel pubquizen gespeeld bij ‘t Pleintje. Namelijk elke eerste en derde dinsdag van de maand. Het is een redelijk standaard quiz die veel algemene kennis vragen heeft met een goede basis en een leuke quizmaster.

De quiz begint om 20:30 uur en je kan je inschrijven met een team door gewoon even te bellen naar de locatie of een e-mail te sturen. Meer informatie over hun pubquiz kan je vinden op hun Facebook pagina.

Adres: Burg. Jansenplein 25 7551 ED Hengelo

Pubquiz Hengelo

Yip’s Café en Bowlingcentrum

4.3/5

Yip’s organiseert regelmatig pubquizavonden in het café. Houdt hun website in de gaten om er achter te komen wanneer de volgende pubquiz is.

Je kan meedoen met een team van maximaal 5 personen. Deelname aan de quiz is € 25,- per team.

Adres: Oude Molenweg 42, 7551 HC Hengelo​

BoulesBitesBar Hengelo

4.8/5

Bij dit café worden er af en toe themaquizzen georganiseerd. Houdt hun Facebook in de gaten om op de hoogte te zijn van hun quizagenda.

Deelname aan de pubquiz is € 19,50,- per team en je kan meedoen met een team van maximaal vijf personen. De pubquiz begint om 20.30 uur.

Adres: Beekstraat 41 7551 DP Hengelo

Nodig een van onze quizmasters uit in Hengelo voor jouw quizevent!

Heb jij een evenement op het programma staan waar je graag een pubquiz bij organiseert? Huur dan een van onze 25 professionele quizmasters in om de avond tot een succes te maken!

Onze quizmasters komen in heel Nederland en België pubquizzen op locatie organiseren. Dit doen we vaak met quizzen op maat met quizvragen over de groep of het bedrijf waar we mee gaan quizzen. Met De Andere Quiz op jouw evenement weet je zeker dat het een topavond wordt met veel humor en quizplezier!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Hengelo

Organiseer zelf een pubquiz in Hengelo

Pubquiz in Hengelo kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Hengelo kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Hengelo met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Hengelo voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top