Pubquiz Helmond 2024

Houdt jij van een spelletje en wil jij wel eens aan een pubquiz in Helmond mee doen? Zoek dan een van onderstaande quizlocaties uit en ga lekker quizzen met een paar vrienden of collega’s. Bij deze horeca locaties worden geregeld pubquizzen georganiseerd. Heel veel succes!

Partycentrum De Vijfhoeck

4.3/5

Op de laatste donderdag van de maand om 20:30 uur wordt er een pubquiz in Helmond gespeeld bij de Vijfhoeck. Je kan mee doen met een team van maximaal 6 quizzers.

Je speelt mee voor € 5,- per persoon. Meer informatie en aanmelden doe je via deze website van de Vijfhoeck.

Adres: Kamstraat 26, 5701 PW Helmond

Pubquiz Helmond

Barkeet

4.7/5

Op de 3e donderdag van de maand om 20:00 uur een pubquiz in Helmond. Je speelt mee met een team van maximaal 4 quizzers.

De kosten zijn € 20,- per team en maakt zo kans op de felbegeerde Barkeet Bokaal! Meld je op tijd aan via deze website want de quizzen zijn soms al weken van te voren uitverkocht!

Adres: Steenweg 18, 5707 CG Helmond

Snookertown

4.5/5

Bij Snookertown wordt elke maand een themaquiz georganiseerd. Meestal is dit op een woensdagavond om 20:30 uur. Jouw team kan mee doen met 2 tot 6 spelers.

De kosten zijn € 3,50 per quizzer waarbij mooie dinerbonnen te winnen zijn. De quizplanning en informatie over het aanmelden lees je op deze pagina.

Adres: Hoofdstraat 136, 5706 AN Helmond

Laat jouw bedrijfsuitje in Helmond organiseren door onze quizmasters

Wij van De Andere Quiz organiseren jaarlijks heel veel quizzen in Nederland en België. Dit doen we in samenwerking met 25 quizmasters. We komen ook graag met jouw gezelschap quizzen in Helmond of omgeving.

Wil jij een leuke pubquiz spelen met veel funny video’s, zeer afwisselende quizvragen en een hele leuke quizmaster? Vraag dan snel een offerte bij ons aan!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Helmond

Organiseer zelf een pubquiz in Helmond

Pubquiz in Helmond kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Helmond kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Helmond met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Helmond voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top