Pubquiz Hellevoetsluis

Ben jij op zoek naar een leuk café waar je kan meedoen aan een leuke pubquiz? Bekijk dan dit overzicht van quizavonden in Hellevoetsluis dat regelmatig wordt geüpdatet. Neem eens een kijkje bij één van deze locaties en proef de sfeer.

‘t Havenhoofd

4.7/5

´t Havenhoofd organiseert elke maand een leuke pubquiz voor teams die bestaan uit vrienden en familie. De quizmaster werkt samen met De Andere Quiz die veel creatieve vragen bevat en grappige filmpjes.

De grootte van een team mag maximaal 6 personen zijn en de quiz begint om 21:00. Deelname is € 7,00 p.p inclusief 1 drankje. Voor meer informatie over de pubquiz en de volgende datum kan je de website raadplegen.

Adres: Heliushaven 9, 3221 LT, Hellevoetsluis

Pubquiz Hellevoetsluis

Friends

4.2/5

Elke woensdagavond wordt er bij Friends een pubquiz georganiseerd. Friends noemt zichzelf dé ontmoetingsplek van Hellevoetsluis en organiseert wekelijks verschillende activiteiten om mensen bij elkaar te brengen.

De pubquiz begint om 20:00 uur. Deelname is € 5,- per persoon. Op hun Facebook pagina kan je je aanmelden en meer informatie vinden over de volgende quizavond.

Adres: Kerkstraat 4 3221 AG Hellevoetsluis

Organiseer zelf een pubquiz in Hellevoetsluis

Pubquiz in Hellevoetsluis kopen kant-en-klare pubquiz met leuke filmpjes
Muziekquiz in Hellevoetsluis spelen met deze popquiz met leuke covers
Filmquiz in Hellevoetsluis kopen en spelen met oscar winnaars
Familiequiz in Hellevoetsluis die leuk is voor de hele familie en je gezin met veel kinderen
Scroll to Top