Pubquiz Haarlem 2024

Er worden maandelijks op allerlei plekken pubquizzen in Haarlem georganiseerd. Van serieuze kennis vragen tot aan originele pubquizzen met grappige filmpjes. Er zijn locaties die moderne pubquizzen organiseren met veel multimedia en een App. Maar ook zijn er locaties die het nog lekker ouderwets doen zonder het gebruik van een scherm. Wij hebben de leukste locaties hieronder voor je onder elkaar gezet.

Cafe Bruxelles

4.3/5

Bij Bruxelles kan je wekelijks meedoen aan een pubquiz in Haarlem op de maandag. Matthijs Wind presenteert al jaren de pubquiz en is bij iedereen bekend.

Je kan je inschrijven met een team van 5 personen bij de bar of door gewoon even te bellen. Meer informatie over de pubquiz kan je vinden op de website. Elke maandag is er een wisselende daghap speciaal voor de teams die van te voren ook komen eten. De quiz start om 19.30 uur.

Adres: Lange Wijngaardstraat 16, 2011 RL Haarlem

Pubquiz in Haarlem spelen met vrienden of collega's

Tierney’s Irish Pubs

4.5/5

Elke maandag wordt er een Engelstalige pubquiz georganiseerd bij Tierney’s. Het is quiz met veel algemene kennis vragen over uiteenlopende onderwerpen.

Deelname aan de quiz is € 3,- per persoon. Er zijn een aantal vragen in de pauzes waarbij je gratis drankjes kan winnen. Er worden ook vaak thema quizzen georganiseerd over sport, muziek of films. Meer informatie over de quizavonden kan je vinden op de website.

Adres: Spekstraat 8, 2011 HM Haarlem

Café du Théâtre

4.5/5

Elke laatste donderdag van de maand wordt er een gezellige pubquiz in Haarlem georganiseerd bij du Théâtre!

De pubquiz begint om 21:00 uur waarbij je quizteam uit maximaal 5 leden mag bestaan. Meer informatie over de pubquizzen kan je vinden op deze Facebook pagina.

Adres:

Smedestraat 16, 2011 RG Haarlem

Meneer Frans

4.4/5

Er worden regelmatig quizzen georganiseerd bij Meneer Frans. Houdt de website in de gaten om te zien wanneer de volgende quizavond is.

De teams mogen maximaal uit 6 personen bestaan. Deelname voor de quiz is € 2,50,- per persoon. Op de website kan je een inschrijfformulier vinden voor de volgende pubquiz.

Adres: Klein Heiligland 8, 2011 EG Haarlem

Organiseer zelf een pubquiz in Haarlem

Pubquiz in Haarlem kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Haarlem kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Haarlem met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Haarlem voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Haarlem op locatie

Samen met een groep van 25 professionele quizmasters organiseren we pubquizzen op locatie. Ook in Haarlem komen we geregeld pubquizzen organiseren met eigen quizvragen en veel humor.

Wil je echt een top avond ipv een saai avondje met triviant vragen? Ga dan voor De Andere Quiz. We maken pubquizzen met zeer creatieve quizvragen, veel grappige filmpjes en hebben ijzersterke quizmasters in ons netwerk!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Haarlem
Scroll to Top