Pubquiz Groningen in 2024

Wil jij een pubquiz in Groningen spelen? We hebben hier een overizcht van alle quizlocaties in Groningen voor je klaar gezet. Kies een café of restaurant uit waar jij graag wilt quizzen. Je vind hier de kosten, de planning en soms ook wat er te winnen valt. Ook niet onbelangrijk natuurlijk … 🙂

De Waterloo Bar

4.4/5

Maandelijks kan je mee doen aan De Andere Quiz bij De Waterloo Bar. Dit is een hilarische pubquiz in Groningen met geniale filmpjes, creatieve quizvragen en veel humor. Je speelt mee met een team van maximaal 6 quizzers.

De kosten zijn € 25,- per team en het winnende team ontvangt de inleg van alle teams, wat dus flink kan oplopen. Meld je aan via info@waterloobar.nl en check hier de actuele quizagenda van de Waterloo Bar.

Adres: Verlengde Oosterweg 51, 9725 BB in Groningen‎

Vera

4.7/5

Een paar keer per jaar wordt er een pubquiz georganiseerd bij Vera in Groningen. Dit zijn vaak muziekquizzen met live muziek. Speel mee met maximaal vijf quizzers in je team.

De kosten zijn € 3,- per persoon waarbij er ook leuke prijzen te winnen zijn. Check de quizagenda op de website van Vera.

Adres: Oosterstraat 44, 9711 NV Groningen

Café Slingelier

4.6/5

Maandelijks op de laatste maandag om 20:00 uur speel je een pubquiz in Groningen bij café de Singelier. Speel mee met een team tot vijf spelers.

Je speelt mee voor € 2,50 per persoon. Het loopt flink storm bij de pubquizzen dus het is verstandig vooraf te reserveren. Meer informatie lees je hier.

Adres: Coendersweg 44, 9722 GH Groningen

Borrelcafe Oblomov

4.4/5

Wekelijks is er een leuke pubquiz in Groningen op maandag om 20:00 uur bij Borrelcafe Oblomov. Je speelt mee met een team met maximaal vijf quizzers.

Meespelen doe je voor € 2,50 per quizzer. De winnaars winnen een bierpakket, maar er zijn ook prijzen voor de rest van het podium. Meld je aan via de mogelijkheden op de website van Oblomov.

Adres:

Poelestraat 11, 9711 PG Groningen

Boel

4.4/5

Op de laatste zondag van de maand om 19:00 uur kan je mee doen aan de Boel pubquiz in Groningen. Speel mee met vijf quizzers in je team.

Je speelt mee voor € 3,50 per persoon en maakt dan kans op de hoofdprijs. Meld je hier aan voor de pubquizzen bij Boel!

Adres: Nieuwe Ebbingestraat 163, 9715 BC Groningen

Café de Toeter

4.3/5

Elke woensdag om 20:00 uur en elke zondag om 19:00 uur wordt er een pubquiz in Groningen gespeeld bij Café de Toeter! De quizzen worden in het Nederlands en Engels gepresenteerd.

Speel mee met maximaal vijf spelers. Kosten zijn € 3,50 per persoon waarbij de top 3 ook een prijs wint. Meld je aan via de website van Café de Toeter.

Adres: Turfsingel 6, 9712 KP Groningen

Café de Klikspaan

4.5/5

Een paar keer per jaar wordt bij Café de Klikspaan een pubquiz in Groningen gespeeld. Er spelen maximaal 10 teams mee, dus meld je op tijd aan met jouw team tot 5 quizzers.

Je speelt geheel gratis mee en de winner ontvangt een leuke prijs. Check de socials van Café de Klikspaan voor de quizagenda.

Adres: Rabenhauptstraat 78, 9725 CG Groningen

Baxbier

4.5/5

Maandelijks op de eerste woensdag om 20:00 uur speel je een pubquiz bij Baxbier in Groningen. Speel mee met een team tot vijf quizzers.

Speel mee met quizmaster Thijs voor € 2,50 per persoon. Meer informatie over de pubquizzen bij Baxbier vind je op de socials.

Adres: Friesestraatweg 201, 2a, 9743 AC Groningen

Café de Kale Jonker

4.4/5

Wekelijks op dinsdag om 20:00 uur kan je mee quizzen bij Café de Kale Jonker in Groningen. Hoe groot de quizteams hier zijn is voor ons niet duidelijk.

Het is onduidelijk of er kosten aan de quiz verbonden zijn en of je iets kunt winnen. Meld je aan in het café als je mee wilt spelen. Meer informatie over de vaste quizavond lees je hier.

Adres: Gedempte Zuiderdiep 148, 9711 HN Groningen

Buckshot Café

4.4/5

Bij Buckshot kan je elke week een pubquiz spelen. De avonden zijn afwisselend op de woensdag of de donderdag.

Je speelt mee voor € 3,50 per persoon. Check hier de quizplanning van Buckshot Café.

Adres: Gedempte Zuiderdiep 58, 9711 HK Groningen

Cafe Bolhuis

4.4/5

Maandelijks op een maandag om 20:00 uur wordt er een leuke pubquiz gespeeld bij Café Bolhuis. Speel mee met maximaal vijf quizzers in je team.

Je speel helemaal gratis mee voor de eeuwige roem die je kunt verdienen. Meld je aan via een mailtje of aan de bar. Meer informatie over de pubquiz lees je hier.

Adres: Westerbadstraat 1, 9726 CN Groningen

Organiseer zelf een pubquiz in Groningen

Pubquiz in Groningen kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Groningen kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Groningen met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Groningen voor het hele gezin, leuk voor jong en oud

Huur een quizmaster in voor een pubquiz in Groningen op locatie

We werken samen met 25 professionele quizmasters. In Groningen en omgeving komen regelmatig quizmasters van ons een pubquiz op locatie spelen.

Heb je geen zin in een saaie triviant avond? Wil je een pubquiz vol top entertainment? Huur dan een van onze quizmasters in. Dan weet je zeker dat niemand zich zal vervelen en dat er nog lang over het bedrijfsuitje zal worden nagepraat!

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Groningen
Scroll to Top