Pubquiz Gouda 2024

Houdt jij van quizzen en wil jij wel eens een pubquiz in Gouda spelen? Dan is deze pagina voor jou gemaakt. We hebben hier een lijst met alle quizlocaties in Gouda waar ook jij aan mee kunt doen. Zoek een locatie quizlocatie in Gouda uit en ga voor de winst met jouw team van Goudse quizzers!

Step by Step

4.6/5

Elke maand wordt er een pubquiz in Gouda gespeeld bij de dansschool Step by Step. Meestal is dit op de zaterdagavond. Speel mee met een team van maximaal 6 personen.

De kosten zijn € 7,50 per team waarbij er ook gratis hapjes rond worden gebracht tijdens de avond. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de winnaars. Maar niet getreurd, er is ook een troostprijs voor het verliezende team 🙂

Meer informatie vind je op de website van Step by Step.

Pubquiz Gouda

De Theaterbakkerij

4.7/5

Bij Theater de Theaterbakkerij in Gouda worden bijna elke maand pubquizzen georganiseerd. Deze quizzen worden op verschillende dagen georganiseerd, soms ook met themaquizzen.

Je speelt mee met een tam van maximaal 5 quizzers, de kosten zijn € 10,- per team. En er zijn uiteraard ook mooie prijzen te winnen. Check de quizplanning en meld je aan via deze website.

Adres: Gouderaksedijk 24B, 2808 NG Gouda

De Goudse Eend

4.6/5

Bij De Goudse Eens wordt elke 3e zaterdag van de maand een pubquiz in Gouda gespeeld. Er komen allerlei onderwerpen voorbij van Eenden en Bieren, maar ook standaard onderwerpen zoals Muziek, Sport en Algemene kennis.

Je speelt mee voor € 15,- per team waarbij je ook een aantal hapjes krijgt tijdens de quiz. Let op! Er kunnen maximaal 11 teams (van maximaal 4 personen) mee doen, dus schrijf je op tijd in! Inschrijven kan vanaf de 1e dag van de maand bij de bar. Meer informatie lees je hier.

Adres: Wilhelminastraat 66, 2801 XK Gouda

Poppodium So What!

4.4/5

Bij het Poppodium So What! in Gouda worden ongeveer om de maand pubquizzen georganiseerd. Het zijn vaak themaquizzen, regelmatig ook rondom muziek.

Je speelt mee met een team van maximaal 4 personen. De kosten zijn € 7,50 per persoon, tenzij je lid bent van het Poppodium, dan krijg je 2 euro korting. Check de quizagenda en koop tickets via de website.

Adres: Vest 30, 2801 VE Gouda

Casa Chow

4.3/5

Bij Casa Chow wordt om de maand een pubquiz in Gouda gespeeld op donderdagavond om 19:30 uur. Je speelt mee met een team van 4 of 5 personen.

De kosten zijn € 5,- per persoon, tenzij je vooraf ook mee komt eten bij Casa Chow. Dan quiz je namelijk gratis mee. Schrijf je in via de website van deze quizlocatie.

Adres: Markt 31, 2801 JJ Gouda

Ga quizzen in Gouda met een professionele quizmaster

Al jaren organiseren wij pubquizzen in Nederland en ook België. Een team van 25 professionele quizmasters komt op allerlei plekken om geniale quizavonden te organiseren, ook in Gouda.

Heb jij een evenement dat je wilt aankleden met een leuke pubquiz. Niet zo’n saaie met allemaal triviant vragen, maar een avond vol top entertainment? Dan moet je zijn bij De Andere Quiz! Onze quizmasters kijken er naar uit om met jouw team of collega’s een geweldige avond te beleven.

Quizmaster inhuren voor De Andere Quiz in Gouda

Organiseer zelf een pubquiz in Gouda

Pubquiz in Gouda kopen Let's get quizzical algemene pubquiz met filmpjes
Muziekquiz in Gouda kopen top 2000 eindejaars muziekquiz 3fm
Filmquiz in Gouda met grote blockbusters en bekende acteurs
Familiequiz in Gouda voor het hele gezin, leuk voor jong en oud
Scroll to Top