Pubquiz Geldrop

Op zoek naar een leuke pubquiz in Geldrop? Zoek niet verder! Wij hebben alle quizlocaties in Geldrop en omgeving voor je op een rijtje gezet. Kom lekker quizzen met jouw vrienden of collega’s en doe een poging naar de winst!

Cafe Zaal de Herberg

4.0/5

Bij de Herberg wordt elke maand De Andere Quiz gespeeld. Dit zijn zeer gevarieerde pubquizzen met veel grappige filmpjes en humor. Je speelt mee met een team van maximaal 5 quizzers.

De kosten zijn € 5.- per persoon waarbij er ook leuke prijzen te winnen zijn. Meld je aan in het café, of via de mogelijkheden op de website.

Adres: Hoog Geldrop 129, 5663 BD Geldrop

Pubquiz Geldrop

Kaffee Katoen

4.6/5

Bij Kaffee Katoen wordt elke maand een pubquiz georganiseerd. Meestal is dit op een woensdag of donderdagavond.

Veel informatie over de inhoud van de pubquiz en de koste hebben we niet kunnen achterhalen. Dus neem contact op met het Kaffee voor meer informatie over de quizzen.

Adres: Heuvel 10, 5664 HK Geldrop

Kommus

4.6/5

Met stichting Kommus in Geldrop is er altijd van alles te beleven. Er worden ook regelmatig popquizzen gespeeld. Hier doe je aan mee met maximaal 4 personen in je team.

De kosten zijn € 5,- per quizzer. Er is ruimte voor maximaal 18 teams, dus meld je op tijd aan. Check de Facebook pagina voor de quizplanning bij Kommus.

Adres: Parallelweg 10 B, 5664 AC Geldrop

Organiseer zelf een pubquiz in Geldrop

Pubquiz in Geldrop kopen kant-en-klare pubquiz met leuke filmpjes
Muziekquiz in Geldrop spelen met deze popquiz met leuke covers
Filmquiz in Geldrop kopen en spelen met oscar winnaars
Familiequiz in Geldrop die leuk is voor de hele familie en je gezin met veel kinderen
Scroll to Top