Pubquiz Friesland 2024

Wil jij pubquizzen in Friesland? Alle quizlocaties in deze provincie hebben we onder verdeeld in verschillende plaatsnamen. Zo kan je snel zien waar je in de buurt mee kunt doen aan een openbare pubquiz bij een horeca locatie in Provincie Friesland.

Alle pubquizzen in Friesland verdeeld per gemeente

In Appelscha worden ook regelmatig pubquizzen georganiseerd. Woon je in de buurt van Appelscha? Check dan deze pagina voor een leuke quizlocatie!

Ook in Drachten kan je terecht voor een leuke pubquiz. Zoek een leuke quizavond uit, trommel wat vrienden op en ga voro de winst!

Woon je in de omgeving van Heerenveen en heb je wel zin in een hersenkrakende avond? Ga dan lekker quizzen! Misschien win je ook nog wel een leuke prijs… 🙂

In de hoofdstad van Friesland worden natuurlijk ook regelmatig pubquizzen gespeeld. Check op deze pagina waar en wanneer je mee kunt spelen.

Ook in een klein plaatsje als Oentsjerk worden soms geniale pubquizzen gespeeld met vele grappige filmpjes. Kom lekker mee quizzen in dit kleine plaatsje in Friesland!

Pubquizzen in Friesland met collega’s

Een pubquiz hoort natuurlijk een beetje in het café thuis, maar de pubquiz is eigenlijk een fenomeen geworden dat je echt overal tegenkomt. Of het nu is om met je vrienden te doen, met collega’s of familie leden, het is een garantie voor succes.

Ons team van 25 quizmasters spelen overal quizzen met geniale filmpjes en veel creatieve quizvragen. We passen ze graag aan op jouw groep, met ook quizvragen over de quizzers zelf. Hier hebben we een geniaal concept voor bedankt. Vraag naar de mogelijkheden!

Quizmaster inhuren voor pubquiz op locatie in Friesland
Scroll to Top